Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε ποντιε επεστρεψες με νεο νικακι? :grin:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε η γκομενα ειπε οτι ειναι 150 κιλα.καποιο λενε οτι ειναι μοντελο,αν σας αρεσει γιωργακη την κρατας,αν δεν σου αρεσει πολυ παλι την κρατας,αν δεν σου αρεσει καθολου παλι την κρατας,με λιγα λογια οτι και να ειναι θα την φορτωθεις.μην την ψαχνεις και πολυ εσυ τωρα.θες μουνι το θες και ξυρισμενο,ας φας και λιγο τριχα δεν ειναι κακο.μια βδομαδα σε παρακαλαμε εσενα να πας κομμωτηριο και δεν πηγαινεις,μην τα θες ολα δικα σου.

8α παω κομοτηριο μεσα στην εβδομαδα σιγουρα απλως και να παω παλι σκατα θα μου κανουνε τα μαλια

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
παιδια στο λινκ ειναι η φωτο μου

Εδώ είναι η φωτό αλλά την έχει κατεβάσει ο φίλος μας.
Γιώργος, ανέβασή την πάλι για λίγο να πάρεις και μια 2η γνώμη και την κατεβάζεις πάλι μετά.
Άμα μπορείς, βάλε καμια πρόσφατη για να καταλάβουμε καλύτερα πως είσαι ώστε να σου προτείνουμε σωστά πράγματα για να γίνει δουλειά.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
γεια πιο λογο? δεν μου αρεσουν οι παχουλες

Για να πάρεις και 2η γνώμη ρε φίλε, τι άλλο?
Δηλαδή άμα κάποια είναι παχουλή, σημαίνει ότι θα της αρέσει κάτι το διαφορετικό από μία αδύνατη?
Άσχετα από όσες προτάσεις σου κάνουμε εμείς, εσύ χρειάζεσαι γυναικείες γνώμες πάνω απ' όλα.
Πόσες φίλες ή γνωστές έχεις που θα μπορούσες να τους μιλήσεις σε αντίστοιχη περίπτωση? Εδώ όμως είναι αλλιώς.
Βάλε πάλι για λίγο καμια φωτό και οι γυναίκες θα βοηθήσουν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια χαρα εισαι
προς τι τετοια υπερβολη? ανεβασε ψυχολογια.. αλλαξε κ λιγο το στυλακι σου

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια χαρα εισαι
προς τι τετοια υπερβολη? ανεβασε ψυχολογια.. αλλαξε κ λιγο το στυλακι σου
κουνα και εσυ λιγο το δαχτυλακι σου να ανεβασει ψυχολογια.τελος τα λογια εργα θελουμε.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σκεφτηκα για γυμναστιριο αλλα προς τον χειμωνα που θα εχω χρονο για να παρο λιγο ογκο. θα δειξει

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
σκεφτηκα για γυμναστιριο αλλα προς τον χειμωνα που θα εχω χρονο για να παρο λιγο ογκο. θα δειξει

Πού θα βρεις χρόνο ρε αλάνι?
Εδώ μας λες ότι δεν προλαβαίνεις να πας για μπάνια και για κανα καφέ, θα πας και γυμναστήριο?
Ή παίζει να ηρεμήσεις λίγο από δουλειά και να βρεις χρόνο και για άλλα πράγματα?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom