Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα bite αφορμες για να πεις ωχου μωρε δεν ασχολουμαι σοβαρα υπαρχουν χιλιαδες.

γιατι αν ηταν καποιο παιδι στην αθηνα θα ενδιαφεροσουν?

παλι θα ελεγες ,ωχου ειναι μεσω φορουμ,μεσω ιντερνετ και δεν τον ξερω..και μπλα μπλα ,μπλα :cheesy:

ειπαμε σε ευχαριστει να σχολιαζεις αγνωστους ανθρωπους σε ενα φορουμ για μπουρδελα.

οπως την βρισκει κανεις.

εγω δεν σε κρινω.

γιατι να ενδιαφερομαι γενικα?
κ αθηνα να ηταν παλι μακρια θα ηταν μπαι δε γουει
ουτε το φορουμ εχει να κανει ουτε το ιντερνετ ουτε τπτ... αμα ηθελα να βρεθω με καποιον θα το εκανα αν μπορουσα.. ε δε θελω

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σε πιστευω ! θα ανυσιχουσα αν δεν ειχες
κανε παιχνιδι με την μπαιτ.βομβαρδισε την με ερωτησεις να μαθεις τι παιζει με αυτην.αντε εμεις θα παρακολουθουμε να και οπου βλεπουμε λαθος θα παρεμβαινουμε.ρωτησε τιν την εσωρουχα τις αρεσει να φοραει και αλλα τετοια.μπες στο ψητο κατευθειαν μην μασας.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε γιωργο μ'αυτο το υφος του κλαψομουνη και του ταλαιπωρου πως περιμενεις να βρεις γκομενα?κανε κατι να μη δειχνεις τοσο την απογοητευση σου

προσπαθω φιλε αμα μιλαω με κοπελες και τρωω ακυρα τι να κανω πως να μην δειχνο απογουτευση

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αν ειχες μεγαλη απογοητευση παιζει
παιζει κ αυτο
αλλα κ απλα να θες να εισαι μονος σου
εγω απορω πως καποιοι περνανε απ τη μια σχεση στην αλλη... κ δεν μπορουν να ειναι μονοι τους

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κανε παιχνιδι με την μπαιτ.βομβαρδισε την με ερωτησεις να μαθεις τι παιζει με αυτην.αντε εμεις θα παρακολουθουμε να και οπου βλεπουμε λαθος θα παρεμβαινουμε.ρωτησε τιν την εσωρουχα τις αρεσει να φοραει και αλλα τετοια.μπες στο ψητο κατευθειαν μην μασας.

εφαγες μπαν βλεπω εχεις ενα αστερακι σε γραφει νεο αυτο ειναι προσβοη προς τον δασκαλο

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιζει κ αυτο
εγω απορω πως καποιοι περνανε απ τη μια σχεση στην αλλη... κ δεν μπορουν να ειναι μονοι τους

γιατι φοβουνται την μοναξια τοσο απλω! δεν εχουν μαθει να ζουν μονη

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παιζει κ αυτο

αυτο το κανουν οι γυναικες.

ποτε δεν χωριζουν τον γκομενο τους προτου σταμπαρουν τον επομενο.

μετα τον χωριζουν και ..τσουπ στην αγκαλια του επομενου.

και ψαχνεται ο αλλος σαν μαλακας..και σκεφτεται ..μα δεν με αγαπαει..δεν νοιωθει τιποτα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ακομα και την bite να δουμε,

εχει αγορι,αλλα δεν ειναι ευχαριστημενη.παρολαυτα δεν μενει μονη

αλλα μεχρι να βρεθει ο καταλληλος εχει εναν stand by.

εχει γινει κανονας πια :cheesy:

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εφαγες μπαν βλεπω εχεις ενα αστερακι σε γραφει νεο αυτο ειναι προσβοη προς τον δασκαλο
ασε με εμενα ρε κανε οτι σου λεω.κανε καμακι ρε γιωργο.κανε την καμια ερωτηση τρελη να τσιμπιση η γκομενα αμεσως.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτο το κανουν οι γυναικες.

ποτε δεν χωριζουν τον γκομενο τους προτου σταμπαρουν τον επομενο.

μετα τον χωριζουν και ..τσουπ στην αγκαλια του επομενου.

και ψαχνεται ο αλλος σαν μαλακας..και σκεφτεται ..μα δεν με αγαπαει..δεν νοιωθει τιποτα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ακομα και την bite να δουμε,

εχει αγορι,αλλα δεν ειναι ευχαριστημενη.παρολαυτα δεν μενει μονη

αλλα μεχρι να βρεθει ο καταλληλος εχει εναν stand by.

εχει γινει κανονας πια :cheesy:

ολα αυτα που τα ειδες απο μενα?
εχεις κρυσταλλινη μπαλα κ μας παρακολουθεις?

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ηρεμισε ρε φιλε αμα διωξεις αυτα τα χαζα απο πανω σου ολα καλα θα πανε

τι χαζα εδω καθομαι και λεω στην αλλη σε γουσταρο και θελω πολυ να σε δω και μου λεει δεν ψαχνομαι για σχεση η ειμαι ακομα ερςτευμενη και αλλες δικαιολογιες. αμα δεν βλεπω κατι θετικο πως να ειμαι θετικος εγω. το παραδεχομαι τα βλεπω καπως μαυρα και υπερβαλω καποιες φορες. τωρα θα μου πεις αν δεν φροντισεις τον εαυτο σου πως περιμενεισ να βρεις γκομενα.
απλως δεν τα εχω καα με τον εαυτο μου.

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

θα στο γραφω μεχρι να παρεις μπρος ρε.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ασε με εμενα ρε κανε οτι σου λεω.κανε καμακι ρε γιωργο.κανε την καμια ερωτηση τρελη να τσιμπιση η γκομενα αμεσως.

Δάσκαλε, θέλει αρκετή δουλειά αυτός ο μαθητής.
Πιστεύω ότι είναι μία πρόκληση στην καριέρα σου αφού δε νομίζω να έχεις ξανασυναντήσει αντίστοιχη περίπτωση.
Μετά από πόσο καιρό κόβεις ότι θα μπορεί να περάσει στην επόμενη τάξη?

Επισκέπτης
τι χαζα εδω καθομαι και λεω στην αλλη σε γουσταρο και θελω πολυ να σε δω και μου λεει δεν ψαχνομαι για σχεση η ειμαι ακομα ερςτευμενη και αλλες δικαιολογιες. αμα δεν βλεπω κατι θετικο πως να ειμαι θετικος εγω. το παραδεχομαι τα βλεπω καπως μαυρα και υπερβαλω καποιες φορες. τωρα θα μου πεις αν δεν φροντισεις τον εαυτο σου πως περιμενεισ να βρεις γκομενα.
απλως δεν τα εχω καα με τον εαυτο μου.
αφου εξυπνος εισαι και τα πιανεις καντα και στην πραξη

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

εσυ ο και οι αλλη μου τα μαθατε να μην ψαχνω απο τσατ και τωρα μου λετε να την πεσω στην κοπελα που εχει σχεση?

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δάσκαλε, θέλει αρκετή δουλειά αυτός ο μαθητής.
Πιστεύω ότι είναι μία πρόκληση στην καριέρα σου αφού δε νομίζω να έχεις ξανασυναντήσει αντίστοιχη περίπτωση.
Μετά από πόσο καιρό κόβεις ότι θα μπορεί να περάσει στην επόμενη τάξη?
δεν προκειτε να περαση αυτος την ταξη καμια φορα.ο επιστατης τις σχολης θα βγει στη συνταξη και αυτος ακομα στην πρωτη δημοτικου θα ειναι.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπαιτ για πες μου πως εισαι εμφανισιακα? αν θες φυσικα?

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ο και οι αλλη μου τα μαθατε να μην ψαχνω απο τσατ και τωρα μου λετε να την πεσω στην κοπελα που εχει σχεση?
ρε γιωργακη εδω δεν εισαι σε τσατ.απλα η κοπελα ειναι συμμαθητρια σου.σε ειδε μεσα στη ταξη και τις αρεσες.εσυ κανε το καμακι σου τωρα και ασε το γκομενο τις να χοροπηδαει ρε,μην μασας ρε να γινε μοναχοφαης ρε.αντε ριξε τα διχτια σου να μην μας ξεφυγει η μπαιτ,ετοιμη ειναι να ερθει μιτιληνη ρε.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom