Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
....και που ξερεις οτι θα μου αρεσει? ....
ρώτα τον Undesired, έχει και φωτός της να σου δείξει
....και που ξερεις οτι θα μου αρεσει? ....
κατοπιν πολυς σκεψεως και μελετης,νομιζω οτι βρηκα τη λυση στο προβλημα του γιωργακη.δεν πιστευω οτι υπαρχει καλυτερη λυση απο αυτην.παρακαλω διαβαστε προσεκτα και πειτε μου την γνωμη σας.γιωργαρε τα ψεματα τελειωσαν ο δασκαλος σου βρηκε τι λυση που σου ταιριαζει.
αρχες αυγουστου θα παμε στην μυτιληνη και συγκεκριμενα στην ταβερνα του γιωργου εγω η μπαιτ και ο μουνιντζα.θα γινει η γνωριμια μπαιτ-γιωργου,και αν πανε ολα καλα 15 αυγουστου εχουμε αρραβωνες και ειστε καλεσμενοι ολοι.γιωργαρε να εχεις ετοιμους καλους μεζεδες,να τουμπαρουμε το κοριτσι,και οσο για τις ντροπες μην μασας,θα εχω εκει το μουνιντζα να σου λυνει την γλωσσα οτα θα κολλας.πιστευω οτι ειναι το καλυτερο που μπορει να γινει.με ενα σμπαρο 2 τριγωνια θα εχουμε.
Μιας και μπορείς να κάνει παιχνίδι πίσω από την οθόνη μπες εδώ που σου έχουμε κάνει ήδη ψιλοκατάσταση.
Άμα κολλήσεις πουθενά, θα σε βοηθήσει η συμβουλευτική ομάδα του thread.
Δεν σου κρύβω ότι είναι δύσκολη περίπτωση αλλά και στη χειρότερη, κάτι θα μάθεις και θα βγεις κερδισμένος.
φιλε η γκομενα ειπε οτι ειναι 150 κιλα.καποιο λενε οτι ειναι μοντελο,αν σας αρεσει γιωργακη την κρατας,αν δεν σου αρεσει πολυ παλι την κρατας,αν δεν σου αρεσει καθολου παλι την κρατας,με λιγα λογια οτι και να ειναι θα την φορτωθεις.μην την ψαχνεις και πολυ εσυ τωρα.θες μουνι το θες και ξυρισμενο,ας φας και λιγο τριχα δεν ειναι κακο.μια βδομαδα σε παρακαλαμε εσενα να πας κομμωτηριο και δεν πηγαινεις,μην τα θες ολα δικα σου.χαχα καλο! και που ξερεις οτι θα μου αρεσει? παντος αν ερθετε θα σας ξεναγισω στο νησι
οταν εχω χρονο γιατι δουλευω και ολας
χαχα καλο! και που ξερεις οτι θα μου αρεσει? παντος αν ερθετε θα σας ξεναγισω στο νησι
οταν εχω χρονο γιατι δουλευω και ολας
ποσο καμπυλες δηλαδη? γιατι εκτος απο καμπυλες εχει και στροφες.σ αρεσουν οι γυναικες με καμπυλες?
ποσο καμπυλες δηλαδη? γιατι εκτος απο καμπυλες εχει και στροφες.
κεφαλι-βυζι-κολος που λεμε?μια ενιαια καμπυλη..
κεφαλι-βυζι-κολος που λεμε?
ετσι εισαι? αν δεν δω φωτο δεν πιστευω τιποτα να ξερεις.ναι γιατι οπως καταλαβαινεις δεν ξεχωριζει ο λαιμος απ το πολυ το λιπος
ναι γιατι οπως καταλαβαινεις δεν ξεχωριζει ο λαιμος απ το πολυ το λιπος
ετσι εισαι? αν δεν δω φωτο δεν πιστευω τιποτα να ξερεις.
οχιΣου αρέσουν οι σαρδέλες και το ουζάκι?
Έχει επισκευτεί το απολιθωμένο δάσος και το κάστρο στο Μόλυβο?
Θέλεις γνωριμία με ένα νεαρό άντρα ιδιοκτήτη restaurant και πολύ καλό παιδί?
Τώρα μπορείς και εσύ να πας στη Μυτιλήνη για να περάσεις ένα ξεχωριστό καλοκαίρι με αξέχαστες στιγμές και έντονες συγκινήσεις.
μουνιντζα εγραψες ρε φιλε τουριστικο οδηγο ευγε.αλλα να συμπληρωσε και εγω.Σου αρέσουν οι σαρδέλες και το ουζάκι?
Έχει επισκευτεί το απολιθωμένο δάσος και το κάστρο στο Μόλυβο?
Θέλεις γνωριμία με ένα νεαρό άντρα ιδιοκτήτη restaurant και πολύ καλό παιδί?
Τώρα μπορείς και εσύ να πας στη Μυτιλήνη για να περάσεις ένα ξεχωριστό καλοκαίρι με αξέχαστες στιγμές και έντονες συγκινήσεις.
Μπάιτ ξανασκέψου το. Θα σου κάνει δώρο και το τελευταίο CD της P!nk.
μουνιντζα εγραψες ρε φιλε τουριστικο οδηγο ευγε.αλλα να συμπληρωσε και εγω.
θελεις να σερνεις απο την μυτη αυτον που θα γνωρισεις?
θελεις να εχεις το πανω χερι στην σχεση?
θελεις να σου ειναι πιστος για μια ζωη?
θελεις να μπορεις να κανεις οποτε θελεις και καμια μια αρπαχτη?
τωρα και εσυ μπορεις να βρεις αυτο που ζηταει η καθε ελληνιδα.
ναι ολα αυτα ειναι στο στανταρ εξοπλισμο να ξερεις.δεν στο δινω
αυτα ολα τα προσφερει ο τυπος?
τον θελω..
ελπιζω να μην πολυμιλαει ομως κ να με ενοχλει
οχι
οχι
ειναι ωραιος? πλουσιος? θα μ εχει σαν βασιλισσα?
μουνιντζα εγραψες ρε φιλε τουριστικο οδηγο ευγε.αλλα να συμπληρωσε και εγω.
θελεις να σερνεις απο την μυτη αυτον που θα γνωρισεις?
θελεις να εχεις το πανω χερι στην σχεση?
θελεις να σου ειναι πιστος για μια ζωη?
θελεις να μπορεις να κανεις οποτε θελεις και καμια μια αρπαχτη?
τωρα και εσυ μπορεις να βρεις αυτο που ζηταει η καθε ελληνιδα.
Μπάιτ ξανασκέψου το. Θα σου κάνει δώρο και το τελευταίο CD της P!nk.
μπαιτ εχει βαλει φωτο ο γιωργος και ειναι και ωραιο παιδι να ξερεις.οπως λεει και ο μουνιντζα συμφωνω και εγω οτι θα ταιριαξετε,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις το πρωτα εσυ ενα πμ στο γιωργο και να αρχισει το νταλαβερι,διοτι ο γιωργος ειναι και ντροπαλος οπως ξερεις.αντε ξεκινα το παιχνιδι εσυ και θα πιουμε υο καλυτερο ουζο στην ταβερνα του γιωργου οταν θα σε παμε.εχει βαλει φωτο?
τι σσσσσσσσοοοοοοοοοοοβαρα?