eirhnaios8
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μα δεν ειπα οτι ειναι χοντρος οτι ειναι σαπιοκοιλιας ειπα
δεν ειμαι ποτης ρε ηλιθιε
μα δεν ειπα οτι ειναι χοντρος οτι ειναι σαπιοκοιλιας ειπα
και πως τα χασες ετρωγες απο gilly diet?μαν,πριν 2 χρονια ειχα πιασει τα 100.
Εχείς κάποιο κόμπλεξ με τους χοντρούς;!μα δεν ειπα οτι ειναι χοντρος οτι ειναι σαπιοκοιλιας ειπα
Μπράβο κάνεις προσπάθεια βλέπω,η ηλικία σου;!μαν,πριν 2 χρονια ειχα πιασει τα 100.
η κοιλια απο μασα γινεται ρε αμπαλε το ποτο αμα το συνοδευεις μονο με πατατακια και ξηροκαρπια σε παχαινει...τελοσπαντωνδεν ειμαι ποτης ρε ηλιθιε
και πως τα χασες ετρωγες απο gilly diet?
κανενα απολυτως απλα δεν μπορω να ακουω μαλακιεςΕχείς κάποιο κόμπλεξ με τους χοντρούς;!
Φίλε κακά τα ψέμματα το φαί είναι αρρώστια και άμα κολλήσεις.......
Χαίρομαι που είμαι αδύνατος!!!
Kαλά τα λες,επιβαιωμένα και από την γυμναστριά μου!!! ;)η κοιλια απο μασα γινεται ρε αμπαλε το ποτο αμα το συνοδευεις μονο με πατατακια και ξηροκαρπια σε παχαινει...τελοσπαντων
Μπράβο κάνεις προσπάθεια βλέπω,η ηλικία σου;!
Εεεε εντάξει ρε συ συνήθως η αλήθεια σε κανέναν δεν αρέσει,λογικό........κανενα απολυτως απλα δεν μπορω να ακουω μαλακιες
τωρα θα σε ρωτησει ο αρκανς ο γαμιας εδω αμα πηδας τη γυμναστρια σου αχαχαχαχαχKαλά τα λες,επιβαιωμένα και από την γυμναστριά μου!!! ;)
Εχείς κάποιο κόμπλεξ με τους χοντρούς;!
Φίλε κακά τα ψέμματα το φαί είναι αρρώστια και άμα κολλήσεις.......
Χαίρομαι που είμαι αδύνατος!!!
τωρα θα σε ρωτησει ο αρκανς ο γαμιας εδω αμα πηδας τη γυμναστρια σου αχαχαχαχαχ
αφου ερωτευμενος με την μπαιτ εισαι λογικοεγω παντως αυτον τον καιρο,δεν εχω ορεξη για φαι :-
η κοιλια απο μασα γινεται ρε αμπαλε το ποτο αμα το συνοδευεις μονο με πατατακια και ξηροκαρπια σε παχαινει...τελοσπαντων
αφου ερωτευμενος με την μπαιτ εισαι λογικο
αμα εισαι ερωτευμενος δεν κατεβαινει τιποτα κατω
κ γω το ιδιο πηγα να ρωτησω...ειναι καλη η γυμναστρια σου;
Παιδιά η γυμνάστρια μανούλι είναι αλλά 25 ετών και εγώ 20 και μέτριος!!!τωρα θα σε ρωτησει ο αρκανς ο γαμιας εδω αμα πηδας τη γυμναστρια σου αχαχαχαχαχ
αυτο μουφα ειναι με τις μπυρες αμα πινεις μονο μπυρες και δεν τρως ενδιαμεσα δεν παχαινειςσαπιοκοιλιας ρε μαλακα,δεν ειναι ο μπιροκοιλιας;
Τρόπους για να παχύνεις παρακαλώ σε εμένα!!!ειναι κ αυτος ενας τροπος για να αδυνατισεις