apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σε γαργαλανε τυπε ε?εγω προτεινω να μην εχεις τριχες στο προσωπο...ειναι μαλακια ;)
σε γαργαλανε τυπε ε?εγω προτεινω να μην εχεις τριχες στο προσωπο...ειναι μαλακια ;)
baby face λοιπόν για αρχή!!!
Και πώς συνεχίζουμε;;;!!!
Eεεε να με πουν 18 αντί 20 στην χειρότερη!!!ποσο μικροφερνεις;
γτ,κ γω στο προσωπο μικροφερνω,αλλα με μεγαλωνουν οι τριχες στα χερια :-
παρε οποιον θελεις η επιτροπη ειναι μια να ξερεις.Εσύ είσαι πολύ σκληρός δάσκαλος :'(!!!
Tον mouninja θα προσλάβω για ιδιαίτερα μου φαίνεται!!!
Εισαί πολύ σκληρός πάντως,αλλά δεν πειράζει στριμάδι φιλόλογο είχα και έγραψα!!!παρε οποιον θελεις η επιτροπη ειναι μια να ξερεις.
Και μετά απορούσα γιατί σε έλεγαν αδερφή.
Είτε σε έχει ξελογιάσει τελείως η Bite, είτε οι καθηγητές έχουν δίκαιο.
σε γαργαλανε τυπε ε?
Eεεε να με πουν 18 αντί 20 στην χειρότερη!!!
Ελεός πια με την bite!!!ε ναι ρε μαν..για παρτη της,δε θα το εκανα;
Τί ύψος έχεις,γυμνασμένος ή αγύμναστος,κιλά;!κ γω αμα ειμαι τελειως ξυρισμενος μοιαζω 15-16
Ελεός πια με την bite!!!
Tην έχετε δει ρε σεις ή μόνο με την ιδέα λόγω nick και avatar;!
Μόνο στην λίστα,μπορώ να κάνω κινήσεις για να αυξήσω την πιθανότητα εγγραφής μου;! :oΜάλιστα, μπαίνεις και εσύ στη λίστα με τους υποψήφιους φοιτητές.
Παρατηρώ μειωμένη δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό αλλά περιμένω τη γνωμάτευση των ειδικών πάνω σε αυτά τα θέματα.
Επίσης πρέπει να σταματήσεις να αντιμιλάς και να εκφράζεσαι με κόσμιο τρόπο στο μάθημα.
Τί ύψος έχεις,γυμνασμένος ή αγύμναστος,κιλά;!
με αυτα τα χαρακτηριστικα για μπουχεσας μου φαινεσαι178 υψος,80 κιλα βαρος,κ οχι πολυ γυμνασμενος
Συμφωνώ αλλά έχω βάλλει στοίχημα με τον εαυτό μου οτί κομμένη γαμίση ή τίποτα!!!η μπουμπ κ η μουνιτσα την εχουν δει,παντως
αλλα το νικ της,σου βαζει ιδεες φιλε ;)
με αυτα τα χαρακτηριστικα για μπουχεσας μου φαινεσαι