Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως ένα άλλο πράγμα είναι οτί μου ανοίγεται σε κουβέντα αλλά αυτό μπορεί να είναι και πολύυυυ κακό!!! :(
Επίσης όποτε της έχω προτίνει να βγούμε(βέβαια όχι τα δύο μας),δεν έχει αρνηθεί.
Κάποιοι λένε προχώρα άλλοι μαλάκα ξύπνα είναι φιλικά τα πράγματα,πάνε αλλού!!! :huh: :rolleyes: :headbang: :S

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Δασκαλε το θρεντ εχει σπαμαριστει στα τελευταια ποστς! Προτεινω να επανελθουμε σε ταξη.

Αληθεια ξερει κανεις αν υπαρχει και δευτερη σεζον της Κολομβιανης σειρας 'χωρις αυτα δνε υπαρχει παραδεισος'? Οι γκομενες που επαιζαν αξιζαν τρελη και βαθια διερευνηση...
Σωστα arcans?

Φιλε Καινουργιε εχει ψωμι η δικη σου υποθεση τελικα ε... Ειναι αξια αναλυσης παντως!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δασκαλε το θρεντ εχει σπαμαριστει στα τελευταια ποστς! Προτεινω να επανελθουμε σε ταξη.

Αληθεια ξερει κανεις αν υπαρχει και δευτερη σεζον της Κολομβιανης σειρας 'χωρις αυτα δνε υπαρχει παραδεισος'? Οι γκομενες που επαιζαν αξιζαν τρελη και βαθια διερευνηση...
Σωστα arcans?

Φιλε Καινουργιε εχει ψωμι η δικη σου υποθεση τελικα ε... Ειναι αξια αναλυσης παντως!
Η δικιά μου υπόθεση είναι η καραντί χυλόπιτα λόγω φιλικότητας ή λαυράκι!!! :grin:
Πάντως μπερδεμένη σίγουρα!!! :S
Ρε γμτ από κάποιους/ες ακούω αν σε δει φίλο και αυτό γίνεται αν δεν την πέσεις άμεσα,κάηκες!!!
Αλλοί/ες πάλι μέσω φιλίας γεννιούνται οι έρωτες και σχέσεις!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

eirhnaios8

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Επισκέπτης
χανω αρκετο βαρος,αυτον τον καιρο.

πριν καμια δεκαρια κ κατι μερες ημουν 82
εγω πως γινεται να μαι 15 κιλα σχεδον κατω απο το υψος και να χω λιγο λοιπος και συ να σαι λεπτος ενω εισαι παραπανω απο το υψος κιλα δεν καταλαβα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
εγω πως γινεται να μαι 15 κιλα σχεδον κατω απο το υψος και να χω λιγο λοιπος και συ να σαι λεπτος ενω εισαι παραπανω απο το υψος κιλα δεν καταλαβα
Οι διαστάσεις σου;;;
Ρε συ είναι παχουλούλης αλλά χοντρός,όχι ακόμα(να λέμε τα πράγματα όπως είναι)!!!

eirhnaios8

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

ρε μαλακα,ειπα εγω οτι ειμαι λεπτος;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom