Επισκέπτης
ενταξει μη φοβασαι θα σου βρει τροπο ο αρκανσ να την ριξειςΠαιδιά η γυμνάστρια μανούλι είναι αλλά 25 ετών και εγώ 20 και μέτριος!!!
ενταξει μη φοβασαι θα σου βρει τροπο ο αρκανσ να την ριξειςΠαιδιά η γυμνάστρια μανούλι είναι αλλά 25 ετών και εγώ 20 και μέτριος!!!
Μόνο αν την βιάσω!!! ;)ενταξει μη φοβασαι θα σου βρει τροπο ο αρκανσ να την ριξεις
αυτο μουφα ειναι με τις μπυρες αμα πινεις μονο μπυρες και δεν τρως ενδιαμεσα δεν παχαινεις
εκτος αμα πινεις 10 μπυρες τη μερα και παραπανω
γιατι εισαι και συ ρε τοσο ανασφαλης?χωσου και αμα γινεις ρεζιλι απλα αλλαζεις γυμναστηριοΜόνο αν την βιάσω!!! ;)
Παιδιά η γυμνάστρια μανούλι είναι αλλά 25 ετών και εγώ 20 και μέτριος!!!
Τρόπους για να παχύνεις παρακαλώ σε εμένα!!!
γιατι εισαι και συ ρε τοσο ανασφαλης?χωσου και αμα γινεις ρεζιλι απλα αλλαζεις γυμναστηριο
αμα τρωει 5 σουβλακια και σαντουιτς την ημερα δεν τον γλιτωνει τον καρκινοτρωγε 5 σουβλακια ή σαντουιτς,πως τα λετε εκει πανω, την ημερα.
γιατι εισαι και συ ρε τοσο ανασφαλης?χωσου και αμα γινεις ρεζιλι απλα αλλαζεις γυμναστηριο
Ρε παληκάρια πλάκα με κάνετε όπως λέμε και εδώ στον Βορρά;! :-στην διαφορα ηλικιας κολλας;
αμα τρωει 5 σουβλακια και σαντουιτς την ημερα δεν τον γλιτωνει τον καρκινο
δεν εκανες και τιποτα να δεις αντιδραση ομωςΡε παληκάρια πλάκα με κάνετε όπως λέμε και εδώ στον Βορρά;! :-
Eίναι δυνατόν 25χρονή γυμνάστρια,γκομενάρα να ασχοληθεί και προσέξει ένα 20χρονό χωρίς και τίποτα υψηλές προδιαγραφές;!
Αυτογνωσία λέγεται,να ήμουν ο arcans να πω οκ την έχω!!!
Να παχύνω θέλω,όχι να γίνω σαπιοκοιλιάς!!!τρωγε 5 σουβλακια ή σαντουιτς,πως τα λετε εκει πανω, την ημερα.
αμα τρως καθε μερα σουβλακια για χρονια?καντο και δες τα αποτελεσματατι παπαρια ηταν αυτη τωρα;
καρκινιαζεις αμα τρως σουβλακια;
Ρε παληκάρια πλάκα με κάνετε όπως λέμε και εδώ στον Βορρά;! :-
Eίναι δυνατόν 25χρονή γυμνάστρια,γκομενάρα να ασχοληθεί και προσέξει ένα 20χρονό χωρίς και τίποτα υψηλές προδιαγραφές;!
Αυτογνωσία λέγεται,να ήμουν ο arcans να πω οκ την έχω!!!
Κοίτα γενικά δεν είμαι το λιγούρι που όπου δω θηλυκό την πέφτω,δεν μου αρέσει τόσο χάλι!!!δεν εκανες και τιποτα να δεις αντιδραση ομως
καλα ναι ο αρκανς και τις φιλες της παρτουζα θα παιρνε
αμα τρως καθε μερα σουβλακια για χρονια?καντο και δες τα αποτελεσματα
εννοεις να πω ποσα κιλα υψος και ηλικια ειμαι?holst οι δικές προδιαγραφές ποιές είναι(κιλά,ύψος,ηλικία);
Κοίτα εξαρτάται τον 20άρη πάντα,με εμένα πάντως αποκλείεται,ας μου κάτσει η άλλη και ας την γυμνάστρια!!!γτ δεν υπαρχει περιπτωση μια 25αρα να γουσταρει εναν 20αρη;
με τους κωλογερους τους 55αρηδες-60αρηδες θα τραβιεται;