Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
O colombian hermano μου φαίνεται έτοιμος για εγγραφή.
Η γραμματεία κρίνει το βιογραφικό ως επαρκές και πλέον αναμένεται προσεχώς η επίσημη ανακοίνωση του Δασκάλου.

Για το σαβράμη τώρα:

τυπε μου ο αβραμης εχει πολλα συμπτωματα αδερφοσυνης
του αρεσουν οι παπαδες
του αρεσει η τραμπαλα
του αρεσει το παγωτο μπανανα η φυστικι
θελει να δει αντρικο στριπ
επισης οπως εχει δηλωσει ο ιδιος ειναι ευγενικο και δροσερο αγορι

και αλλοι γουσταραν γκομενες στην αρχη,αλλα αν θυμασε οταν αρχισε να παιρνει τις προσωπικες συνεντευξεις ο απολυτος,αρχισαν να μιλανε για συμβολαια,καθηγητες,και φαγουρισματα στην κολοτριπιδα.το γνωστο ξεκαρφωμα πηγαν να κανουν δηλαδη.

Έχετε δίκαιο μάγκες.
Πρέπει ο τύπος να μας αποδείξει ότι δεν είναι αδερφή και τότε ίσως να το σκεφτούμε.

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
1.Συντομο βιογραφικο & Ερευνητικες διατριβες & γνωση ξενων γλωσσων: Ονομαζομαι Nick-Thess, ζω στη Θεσσαλονικη, εχω τιμησει τα απανταχου πορνοϊδρυματα της πολης μου (μπουρδελα/στουντιο(πανω απο 40 φορες), στριπτιτζαδικα(περιπου 20 φορες), κωλομπαρα(9-10 φορες)), ειμαι φανατικος(σεξουαλικα) οπαδος του γυναικειου φυλου, εχω εφεση στις γκομενες του εξωτερικου γιατι πιστευω οι ελλεηνιδες εχουν καβαλησει τελειως το καλαμι ενω δεν μπορουν να συναγωνιστουν σε τπτ τις ξενες, εχω μελετησει τη βουλγαρικη γλωσσα χωρις ομως να εχω φτασει σε σημειο να διεκδικησω καποια πιστοποιηση (μονο στα αγγλικα ειμαι πιστοποιημενος με Proficiency), ειμαι ξετρελαμενος με τις Λατινοαμερικανες(και δη τις Κολομβιανες αλλα και τις Βραζιλιανες).
Γουσταρω γενικα στη γυναικα τις καμπυλες(βυζια, κωλος, μπουτια), αλλα πιστευω πως δεν εχω φτασει ακομη απο αποψη εμπειριων στο επιπεδο αλλων πολυ μεγαλων αρσενικων...

2. Μεγαλη μου επιθυμια η επισκεψη σε χωρα της Νοτιας Αμερικης με στοχο την επεκταση των σεξουαλικων μου γνωσεων και η εκπονηση πτυχιακης εργασιας ισως πανω στο θεμα

3. Διαθεση για μαθηση πολυ εντονη, δεκτικος στις υποδειξεις σας για το τμημα που θα μου ταιριαζε περισσοτερο :rockon:

Nick-Thess
φιλε μου ολα αυτα που ειπες ευχομαι να ειναι αληθινα και να ισχυουν.το μονο που με φοβιζει σε εσενα ειναι το εξης,αν θυμαμε καλα σε παλιοτερα ποστ,παρακαλουσες απεγνωσμενα να γαμησις κανενα τραβελι(δεν ειναι κακο αυτο),μηπως μεσα σε ολά αυτα που σου αρεσουν για τις λατινες,ειναι και τα λατινα τα τραβελια μεσα στην ιστορια? ειπαμε δεν ειναι κακο,αλλα να ξερουμε τι γινετε θελουμε,να σε εχουμε στο νου μας διοτι ο απολυτος κατα καιρους ανακαλυπτει κατι λαβρακια, και ισως βρεθει κατι να σου ταιριαξει.

eirhnaios8

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σου είπα, μακριά το αδερφάτο από τη ΣΧΟΛΗ.
Ο σαβράμης δεν είναι αδερφή ρε, αφού γουστάρει τη Bite.

Σαβράμη, παρουσιάσου ρε και μίλα για τον εαυτό σου!!!
Σου άρεσε ποτέ άλλη γυναίκα εκτός από τη Bite?

τετοια καψουρα,δεν εχω ξαναφαει με αλλη...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
φιλε μου ολα αυτα που ειπες ευχομαι να ειναι αληθινα και να ισχυουν.το μονο που με φοβιζει σε εσενα ειναι το εξης,αν θυμαμε καλα σε παλιοτερα ποστ,παρακαλουσες απεγνωσμενα να γαμησις κανενα τραβελι(δεν ειναι κακο αυτο),μηπως μεσα σε ολά αυτα που σου αρεσουν για τις λατινες,ειναι και τα λατινα τα τραβελια μεσα στην ιστορια? ειπαμε δεν ειναι κακο,αλλα να ξερουμε τι γινετε θελουμε,να σε εχουμε στο νου μας διοτι ο απολυτος κατα καιρους ανακαλυπτει κατι λαβρακια, και ισως βρεθει κατι να σου ταιριαξει.

Όπα, εδώ υπάρχει θέμα και καλό θα είναι να αναλάβει δράση ο απόλυτος.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Δασκαλε πιθανοτατα εννοεις τοτε που παιζοταν το σηριαλ του γέλιου με τις τρανς και τα ξεμαλλιασματα τους!  :2funny:
Αν θυμαμαι καλα, εκανα πως την επεφτα σε καποιες στη δημοσια συζητηση μπας και ξεμπροστιασουν το ποσα παιρνουν για να κανουν τη δουλεια, αφου το παιζαν ολες παρθενοπιπιτσες! :2funny:

Σαφως και δεν εχουν καμια σχεση με τα σεξουαλικα μου γουστα :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και αλλοι γουσταραν γκομενες στην αρχη,αλλα αν θυμασε οταν αρχισε να παιρνει τις προσωπικες συνεντευξεις ο απολυτος,αρχισαν να μιλανε για συμβολαια,καθηγητες,και φαγουρισματα στην κολοτριπιδα.το γνωστο ξεκαρφωμα πηγαν να κανουν δηλαδη.
ετσι ειναι τυπε
θυμασε που τα λεγαμε και τοτε?
στην αρχη λενε για γκομενες και μετα στο πεταν το μυστικο :2funny:
λενε για την δευτερη φυση του αντρα,συμβολαια καθηγητες και λοιπα :2funny:

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δασκαλε πιθανοτατα εννοεις τοτε που παιζοταν το σηριαλ του γέλιου με τις τρανς και τα ξεμαλλιασματα τους!  :2funny:
Αν θυμαμαι καλα, εκανα πως την επεφτα σε καποιες στη δημοσια συζητηση μπας και ξεμπροστιασουν το ποσα παιρνουν για να κανουν τη δουλεια, αφου το παιζαν ολες παρθενοπιπιτσες! :2funny:

Σαφως και δεν εχουν καμια σχεση με τα σεξουαλικα μου γουστα :)
ευχομαι τυπε να ειναι αληθινα ολα αυτα που λες.γινεσε να δεκτος στην σχολη,αλλα να ξερεις οτι ο απολυτος παρακολουθη και ανακαλυπτη συνεχως,οτι εχει σχεση,με ξεμαλιασματα,συμβολαια,τρανς,και διχασμενες προσωπικοτητες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ευχομαι τυπε να ειναι αληθινα ολα αυτα που λες.γινεσε να δεκτος στην σχολη,αλλα να ξερεις οτι ο απολυτος παρακολουθη και ανακαλυπτη συνεχως,οτι εχει σχεση,με ξεμαλιασματα,συμβολαια,τρανς,και διχασμενες προσωπικοτητες.
τυπε εκανα ενα προχειρο τσεκαρισμα
του αρεσουν και οι αφεντρες μαλλον :2funny:
:s&m_1: :s&m_1:
μηπως παιζει σε διπλο ταμπλο?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν υποβάλω τα σέβη μου και τα εγγραφά μου:

-Φοιτητής ψυχολογίας με απειρία στα γκομενικά!!! :cheesy:
-Πτυχίο lower,δίπλωμα οδήγησης αλλά όχι αμάξι και ECDL!!! :grin:
-Έχω μεγάλη διάθεση για μάθηση!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Πότε ξεκινάμε;;; :dancing: :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τον μουνιντζα εννοεις ρε?

:2funny: :2funny: :2funny:

Απλά είναι ένα ερωτευμένο ευαίσθητο αγόρι που έχει χάσει το δρόμο του και πάει να γίνει bi-curious.
Ο έρωτας του για τη Bite τον έχει τυφλώσει.

Σαβράμη απάντα τώρα ειλικρινά.
Έτσι και ήξερες ότι ο μόνος τρόπος για να γνωρίσεις τη Bite θα ήταν να τον πάρεις, θα το έκανες?
Παρακαλώ οι λοιποί συνάδελφοι να σχολιάσουν την όποια απάντηση.

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τυπε εκανα ενα προχειρο τσεκαρισμα
του αρεσουν και οι αφεντρες μαλλον :2funny:
:s&m_1: :s&m_1:
μηπως παιζει σε διπλο ταμπλο?
τυπε δεν ξερω θα δειξει.υπομονη να δουμε τι γινετε και με αυτον.ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα.εσυ εχε το νου σου παντως για καλο και για κακο. :uglystupid: :uglystupid:

eirhnaios8

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Απλά είναι ένα ερωτευμένο ευαίσθητο αγόρι που έχει χάσει το δρόμο του και πάει να γίνει bi-curious.
Ο έρωτας του για τη Bite τον έχει τυφλώσει.

Σαβράμη απάντα τώρα ειλικρινά.
Έτσι και ήξερες ότι ο μόνος τρόπος για να γνωρίσεις τη Bite θα ήταν να τον πάρεις, θα το έκανες?
Παρακαλώ οι λοιποί συνάδελφοι να σχολιάσουν την όποια απάντηση.

ναι

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Αφεντρες? Μπα... χλωμο
Ουτε αφεντρες, ουτε τρανς...

Η γυναικα πρεπει να χει υποτακτικο ρολο... Για αυτο προοριζεται και αυτο επιθυμει και η ιδια! :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Aαααα πρέπει να προσλάβετε και άλλο προσωπικό δεν φτάνετε να μας εξυπηρετήσετε όλους βλέπω!!! :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Όλα τα ζώα είναι λυπημένα μετά την ερωτική πράξη, εκτός από τη γυναίκα και τον κόκορα.
Κλαύδιος Γαληνός,131-201 μ.Χ.,Έλληνας γιατρός

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όλα τα ζώα είναι λυπημένα μετά την ερωτική πράξη, εκτός από τη γυναίκα και τον κόκορα.
Κλαύδιος Γαληνός,131-201 μ.Χ.,Έλληνας γιατρός
Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να δημιουργήσεις μία μεγάλη τρύπα στο κατώτερο άκρο του απευθυσμένου..." (Χριστόκωλος Παναγκίας - Θαλάσσια ημιμυθική θεότητα από τη Σκιάθο, 6ος π.Χ.)

"Μπορείς να σκίζεις κάθε Μεγάλη Παρασκευή το προφυλακτικό σου, για να πιείς το σπέρμα και να μείνεις έγκυος και ίσως να είναι ο μόνος τρόπος να διορθώσεις κάτι που έκανες λάθος τελικά..." (?γιος Ονούφριος ο Ανοιχτοσούφριος - Λατίνος λυρικός ποιητής, οπαδός - χουλιγκάνος του Ιησού Σκιστού, 1ος μ.Χ.)

χρυσαργος

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom