Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

eirhnaios8

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επισης να ενημερωσω οτι οι εγγραφες θα γινοντε  μεχρι τις 31 αυγουστου ημερα δευτερα.
τυχο αιτησεις περα απο αυτη την ημερομηνια δεν θα γινοντε δεκτες.επισης θα απο φετος θα ισχιουν και τα εξης.
1.τα τμηματα θα ειναι αυστηρα ολιγομελη.
2.δεν θα γινουν δεκτοι μαθητες που απεβληθησαν απο τη σχολη την περσινη χρονια.
3.τυχον μαθητες που κοπηκαν εχουν δικαιωμα να επανεγγραφουν.

μπορω να εγγραφω; :)

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Οκ δασκαλε, θα μαζεψω οσα περισσοτερα γινεται.
Που τα καταθετω ομως? Σε πμ στον mouninja?

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οκ δασκαλε, θα μαζεψω οσα περισσοτερα γινεται.
Που τα καταθετω ομως? Σε πμ στον mouninja?
πμ,φακελακια,βισματα,και τηλεφωνα δεν δεχετε η σχολη,θα τα καταθεσεις δημοσια.η σχολη φημιζετε για την διαφανεια τις, και την αξιοκρατια τις.

eirhnaios8

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μουνιντζα,τι ακριβως πρεπει να κανω;

καν΄τα οσο πιο λιανα μπορεις,γτ ειμαι καπως,σημερα...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
πμ,φακελακια,βισματα,και τηλεφωνα δεν δεχετε η σχολη,θα τα καταθεσεις δημοσια.η σχολη φημιζετε για την διαφανεια τις, και την αξιοκρατια τις.

Μα αυτό εννοείται.
Όλα στη φόρα, η ΣΧΟΛΗ έχει ένα όνομα και κύρος.
Τα πάντα γίνονται δημόσια αλλά εσύ τύπε θα κληθείς για να πάρεις την τελική απόφαση.

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μα αυτό εννοείται.
Όλα στη φόρα, η ΣΧΟΛΗ έχει ένα όνομα και κύρος.
Τα πάντα γίνονται δημόσια αλλά εσύ τύπε θα κληθείς για να πάρεις την τελική απόφαση.
τυπε μολις καταθεσει τα χαρτια του,θα τα ελεγξει η πρυτανεια τις σχολης και θα ανακοινωσω την τελικη αποφαση.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μουνιντζα,τι ακριβως πρεπει να κανω;

καν΄τα οσο πιο λιανα μπορεις,γτ ειμαι καπως,σημερα...

Σώπα ρε.
Μήπως θέλεις να σου δώσουμε και το πτυχίο από τώρα?
Ξέρεις πόσες φορές ακούω ακριβώς τα ίδια λόγια καθημερινά στη γραμματεία της ΣΧΟΛΗΣ?
Δεν πρόκειται να στα κάνω λιανά.

Αλλά θα σου πω το εξής.

Ο Δάσκαλος έχει μία αδυναμία.
Είναι μία μαθήτριά του η οποία του τρίβεται αραιά και που και υπάρχουν φήμες ότι παίζουν και άλλα.
Αν κάνεις καλές σχέσεις με αυτήν, τότε ίσως μιλήσει για 'σένα στο Δάσκαλο και κάνεις κάτι στο τέλος.
Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο.
Εξαρτάται απ' το πόσο το θέλεις.
Όλα είναι στο χέρι σου.
Αυτά από 'μένα και τέλος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σώπα ρε.
Ξέρεις πόσες φορές ακούω ακριβώς τα ίδια λόγια καθημερινά στη γραμματεία της ΣΧΟΛΗΣ?

Αλλά θα σου πω το εξής.

Είναι μία μαθήτριά του η οποία του τρίβεται αραιά και που και υπάρχουν φήμες ότι παίζουν και άλλα.
Αν κάνεις καλές σχέσεις με αυτήν, τότε ίσως μιλήσει για 'σένα στο Δάσκαλο και κάνεις κάτι στο τέλος.
[glow=red,2,300]Όλα είναι στο χέρι σου.[/glow]Αυτά από 'μένα και τέλος.
σε αυτο ειναι δυνατος ο αβραμης τυπε :2funny:

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σώπα ρε.

Αλλά θα σου πω το εξής.

Όλα είναι στο χέρι σου.
Αυτά από 'μένα και τέλος.
τυπε οτι και να πεις,οτι και να γινει,ο αβραμης δεν προκειτε να γινει δεκτος στην σχολη με τιποτα.ειναι βλακας εντελως και δεν προκειτε να βαλει μυαλο καμια φορα,το μονο που θα κανει ειναι να δημιουργη προβλημα στην ροη των μαθηματων.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
σε αυτο ειναι δυνατος ο αβραμης τυπε :2funny:

Κάτι τέτοιο εννοείς τύπε μου? :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.shortarmguy.com/masturbationdangers.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="arcans36, post: 1258304"]
τυπε οτι και να πεις,οτι και να γινει,ο αβραμης δεν προκειτε να γινει δεκτος στην σχολη με τιποτα.ειναι βλακας εντελως και δεν προκειτε να βαλει μυαλο καμια φορα,το μονο που θα κανει ειναι να δημιουργη προβλημα στην ροη των μαθηματων.
[/quote]

Η υπομονή είναι αρετή Δάσκαλε.
Ας δούμε πως θα χειριστεί το θέμα, ποιος ξέρει, ίσως υπάρχει πιθανότητα να σοβαρευτεί και να δείξει ότι αξίζει να είναι μέλος της ΣΧΟΛΗΣ.
Αν πάλι δεν τα καταφέρει, τότε σίγουρα μπορεί να γίνει μέλος σε κάποια αδερφότητα.

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η υπομονή είναι αρετή Δάσκαλε.
Ας δούμε πως θα χειριστεί το θέμα, ποιος ξέρει, ίσως υπάρχει πιθανότητα να σοβαρευτεί και να δείξει ότι αξίζει να είναι μέλος της ΣΧΟΛΗΣ.
Αν πάλι δεν τα καταφέρει, τότε σίγουρα μπορεί να γίνει μέλος σε κάποια αδερφότητα.
ρε μουνιντζα ο απολυτος ειναι καθετος σε αυτο το θεμα.δεν θελει μελη του αδερφατου στην σχολη,το εχει τονισει πολλες φορες.ο αβραμης ειναι ανηκει σε αδερφατο,θα δημιουργηθη προβλημα με τον απολυτο στο συμβουλιο τις πρυτανειας που θα γινει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μουνιντζα ο απολυτος ειναι καθετος σε αυτο το θεμα.δεν θελει μελη του αδερφατου στην σχολη,το εχει τονισει πολλες φορες.ο αβραμης ειναι ανηκει σε αδερφατο,θα δημιουργηθη προβλημα με τον απολυτο στο συμβουλιο τις πρυτανειας που θα γινει.
τυπε δεν ειναι μαλακια να εχουμε το αδερφατο των ιπποτων?
να κανουν δικια τους σχολη και να διδσκει ο λιλας και ο γιαννοραννιας εκει :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Αν είναι αδερφή τότε δε μπαίνει στη ΣΧΟΛΗ με την καμία.
Αλλά ρε μάγκες ο τύπος γουστάρει τη Bite που είναι κοπέλα, πώς γίνεται να είναι αδερφή?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
1.Συντομο βιογραφικο & Ερευνητικες διατριβες & γνωση ξενων γλωσσων: Ονομαζομαι Nick-Thess, ζω στη Θεσσαλονικη, εχω τιμησει τα απανταχου πορνοϊδρυματα της πολης μου (μπουρδελα/στουντιο(πανω απο 40 φορες), στριπτιτζαδικα(περιπου 20 φορες), κωλομπαρα(9-10 φορες)), ειμαι φανατικος(σεξουαλικα) οπαδος του γυναικειου φυλου, εχω εφεση στις γκομενες του εξωτερικου γιατι πιστευω οι ελλεηνιδες εχουν καβαλησει τελειως το καλαμι ενω δεν μπορουν να συναγωνιστουν σε τπτ τις ξενες, εχω μελετησει τη βουλγαρικη γλωσσα χωρις ομως να εχω φτασει σε σημειο να διεκδικησω καποια πιστοποιηση (μονο στα αγγλικα ειμαι πιστοποιημενος με Proficiency), ειμαι ξετρελαμενος με τις Λατινοαμερικανες(και δη τις Κολομβιανες αλλα και τις Βραζιλιανες).
Γουσταρω γενικα στη γυναικα τις καμπυλες(βυζια, κωλος, μπουτια), αλλα πιστευω πως δεν εχω φτασει ακομη απο αποψη εμπειριων στο επιπεδο αλλων πολυ μεγαλων αρσενικων...

2. Μεγαλη μου επιθυμια η επισκεψη σε χωρα της Νοτιας Αμερικης με στοχο την επεκταση των σεξουαλικων μου γνωσεων και η εκπονηση πτυχιακης εργασιας ισως πανω στο θεμα

3. Διαθεση για μαθηση πολυ εντονη, δεκτικος στις υποδειξεις σας για το τμημα που θα μου ταιριαζε περισσοτερο :rockon:

Nick-Thess

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τυπε δεν ειναι μαλακια να εχουμε το αδερφατο των ιπποτων?
να κανουν δικια τους σχολη και να διδσκει ο λιλας και ο γιαννοραννιας εκει :2funny: :2funny:
αυτο λεω και εγω τυπε,αλλα ο μουνιντζα επιμενει να εχουμε και τετοιους στην σχολη.θα χαλασουνε το ονομα τις σχολης,και το κυρος τις.ασε που θα την πεφτουνε και στους συμμαθητες τους.θυμασε τι ειχε γινει με τον γεωπονο που του ειπε ο καθηγητης να παει σπιτι του,και αυτος ειχε βαλει στο ματι το πιο ωραιο αγορι τις σχολης.παλι τετοιες μαλακιες θα εχουμε? μην  ξεχνας οτι ειναι εγγεγραμενες στη σχολη και ολες οι γκομενες του σαιτ,αν ερθει και το αδερφατο θα διδασκουμε κοπτικη-ραπτικη μετα,κομμωτηριο θα μας την κανουν την σχολη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αλλά ρε μάγκες ο τύπος γουστάρει τη Bite που είναι κοπέλα, πώς γίνεται να είναι αδερφή?
τυπε μου ο αβραμης εχει πολλα συμπτωματα αδερφοσυνης
του αρεσουν οι παπαδες
του αρεσει η τραμπαλα
του αρεσει το παγωτο μπανανα η φυστικι
θελει να δει αντρικο στριπ
επισης οπως εχει δηλωσει ο ιδιος ειναι ευγενικο και δροσερο αγορι

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και αλλοι γουσταραν γκομενες στην αρχη,αλλα αν θυμασε οταν αρχισε να παιρνει τις προσωπικες συνεντευξεις ο απολυτος,αρχισαν να μιλανε για συμβολαια,καθηγητες,και φαγουρισματα στην κολοτριπιδα.το γνωστο ξεκαρφωμα πηγαν να κανουν δηλαδη.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
αυτο λεω και εγω τυπε,αλλα ο μουνιντζα επιμενει να εχουμε και τετοιους στην σχολη.θα χαλασουνε το ονομα τις σχολης,και το κυρος τις.ασε που θα την πεφτουνε και στους συμμαθητες τους.θυμασε τι ειχε γινει με τον γεωπονο που του ειπε ο καθηγητης να παει σπιτι του,και αυτος ειχε βαλει στο ματι το πιο ωραιο αγορι τις σχολης.παλι τετοιες μαλακιες θα εχουμε? μην  ξεχνας οτι ειναι εγγεγραμενες στη σχολη και ολες οι γκομενες του σαιτ,αν ερθει και το αδερφατο θα διδασκουμε κοπτικη-ραπτικη μετα,κομμωτηριο θα μας την κανουν την σχολη.

Ρε σου είπα, μακριά το αδερφάτο από τη ΣΧΟΛΗ.
Ο σαβράμης δεν είναι αδερφή ρε, αφού γουστάρει τη Bite.

Σαβράμη, παρουσιάσου ρε και μίλα για τον εαυτό σου!!!
Σου άρεσε ποτέ άλλη γυναίκα εκτός από τη Bite?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom