1.Συντομο βιογραφικο & Ερευνητικες διατριβες & γνωση ξενων γλωσσων: Ονομαζομαι Nick-Thess, ζω στη Θεσσαλονικη, εχω τιμησει τα απανταχου πορνοϊδρυματα της πολης μου (μπουρδελα/στουντιο(πανω απο 40 φορες), στριπτιτζαδικα(περιπου 20 φορες), κωλομπαρα(9-10 φορες)), ειμαι φανατικος(σεξουαλικα) οπαδος του γυναικειου φυλου, εχω εφεση στις γκομενες του εξωτερικου γιατι πιστευω οι ελλεηνιδες εχουν καβαλησει τελειως το καλαμι ενω δεν μπορουν να συναγωνιστουν σε τπτ τις ξενες, εχω μελετησει τη βουλγαρικη γλωσσα χωρις ομως να εχω φτασει σε σημειο να διεκδικησω καποια πιστοποιηση (μονο στα αγγλικα ειμαι πιστοποιημενος με Proficiency), ειμαι ξετρελαμενος με τις Λατινοαμερικανες(και δη τις Κολομβιανες αλλα και τις Βραζιλιανες).
Γουσταρω γενικα στη γυναικα τις καμπυλες(βυζια, κωλος, μπουτια), αλλα πιστευω πως δεν εχω φτασει ακομη απο αποψη εμπειριων στο επιπεδο αλλων πολυ μεγαλων αρσενικων...
2. Μεγαλη μου επιθυμια η επισκεψη σε χωρα της Νοτιας Αμερικης με στοχο την επεκταση των σεξουαλικων μου γνωσεων και η εκπονηση πτυχιακης εργασιας ισως πανω στο θεμα
3. Διαθεση για μαθηση πολυ εντονη, δεκτικος στις υποδειξεις σας για το τμημα που θα μου ταιριαζε περισσοτερο
Nick-Thess