Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν εμενα αθηνα θα ερχομουνα αλλα μενω μακρια !!!

Εφερα εδω εμα φιλαρακι απο Ελλαδα, ακομα θυμαται την τυπισσα που εκανε κοννε . Δεν μιλαμε για επαγγελματιες ετσι. Κι αυτος ουλτρα εξτρα συνεσταλμενος ειναι σαν κι εσενα. Η αποσταση τον γαμησε. Αλλιως θα τρωγαμε κουφετα, τσακ μπαμ καταστασεις. Και δεν μιλαμε για μπαζο η κοπελα ετσι, σπουδες , πιανα και τετοια (σοβαρα τωρα)

Εχω εδω κοσμο θηλυκο να αποκατασησω αβερτα, επρεπε να σε ηξερα πριν το καλοκαιρι να περναγαμε καμμια βολτα, τωρα εχω κανονισει για διακοπες ρε αδερφε.

Αλλα σου ειπα, κοψιδια, σαρδελες, ουζακια , ψαρικο, αυτα θελω αμα περασω καποια στιγμη, για τα υπολοιπα μην ανησυχεις. Το αγγλικο το δουλευεις?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εφιαλτες τις βλεπετε και δεν μπορειτε να κοιμηθητε πια ε?

θα θελες! :s&m_1:
ωραια...καλυτερα ετσι,γτ θα εχουμε πιο λιγα ατομα στο κεφαλι μας,μιας κ το 80% του φορουμ,ειναι τσεχορωσορουμανοβιοι... :grin:

αρα ασχετοι

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οντος μικρη διαφορα.
πως και ασχολησε με υπολογιστες εχεις σπουδαζει πανω σε αυτο?

ακόμα σπουδάζω.. :cheesy:
Μ' 'αρεσε από μικρή..
Βασικά το ΄χουμε κάνει κ λίγο οικογενειακή υπόθεση..

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η γραμματεας ειναι για τις δικες μου μασελες , αλλιως δεν θα ταν γραμματεας μου! !  :grin: :grin:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εφερα εδω εμα φιλαρακι απο Ελλαδα, ακομα θυμαται την τυπισσα που εκανε κοννε . Δεν μιλαμε για επαγγελματιες ετσι. Κι αυτος ουλτρα εξτρα συνεσταλμενος ειναι σαν κι εσενα. Η αποσταση τον γαμησε. Αλλιως θα τρωγαμε κουφετα, τσακ μπαμ καταστασεις. Και δεν μιλαμε για μπαζο η κοπελα ετσι, σπουδες , πιανα και τετοια (σοβαρα τωρα)

Εχω εδω κοσμο θηλυκο να αποκατασησω αβερτα, επρεπε να σε ηξερα πριν το καλοκαιρι να περναγαμε καμμια βολτα, τωρα εχω κανονισει για διακοπες ρε αδερφε.

Αλλα σου ειπα, κοψιδια, σαρδελες, ουζακια , ψαρικο, αυτα θελω αμα περασω καποια στιγμη, για τα υπολοιπα μην ανησυχεις. Το αγγλικο το δουλευεις?

καλη καρδια και μονο που το λες μου φτανει

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ακόμα σπουδάζω.. :cheesy:
Μ' 'αρεσε από μικρή..
Βασικά το ΄χουμε κάνει κ λίγο οικογενειακή υπόθεση..

εχουμε ενα κοινο αν και γνωριζεις πιο πολλα απο μενα!!
εγω μονο τεε πληροφορικης εβγαλα.

αλλα δεν το εκανα επαγγελμα!!!
δουλευω στην ταβερνα που εχουμε 17 χρονια.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
δεν ειχα ποτε σχεση! την κοπελα την χτεσινη δεν της εστειλα μυνημα καθολου σημερα ουτε αυτη!!!
ποιο ειναι το προτο βημα να δηλαδη ? μιλας για εξω οχι απο τσατ?

Έλεος μεγάλε, έλεος.
Τόση ώρα μου φαίνεται ότι το πληκτρολόγιο μου έχει μάθει περισσότερα από 'σένα.
Είναι απλά τα πράγματα, οποιοσδήποτε άνθρωπος επιδιώξει να έχει μαζί σου κάποια μορφή επικοινωνίας παραπάνω από τυπική, περιμένει και από εσένα να προσαρμοστείς ανάλογα. Αυτό ισχύει και στον έξω κόσμο αλλά και στο τσατ που παίζεις. Επομένως στην περίπτωσή που γνωρίζεις γκόμενα που γουστάρει μπλα-μπλα, για να είστε μαζί πρέπει να επικοινωνείτε πολύ. Γνωρίζεις μία που είναι πιο χαλαρή από εσένα, τότε κοιτάς να μην την πρήζεις. Είναι βασικά πράγματα αυτά, όχι μόνο για γκομενικά αλλά γενικής επικοινωνιακής φύσεως. Άμα εδώ και τόσο καιρό σου έχει στείλει 10 μηνύματα και εσύ της έχεις στείλει 100, τότε απλά θα είσαι η έσχατη λύση για να περάσει το χρόνο της.

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε ενα κοινο αν και γνωριζεις πιο πολλα απο μενα!!
εγω μονο τεε πληροφορικης εβγαλα.

αλλα δεν το εκανα επαγγελμα!!!
δουλευω στην ταβερνα που εχουμε 17 χρονια.

απο 9 χρονων δουλευες;

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο συνονοματος θα γινει αστεριας, λιγο αυτοπεποιθηση θελει, λιγο σταρχιδισμο, λιγο αποδομηση ελληνικων προκαταληψεων και θα γινει πρωτο παιδι. Θαρρος τιποτα αλλο, απο συζητησεις ξερεις να τις ανοιγεις, αλλα να μπαινεις και σιγα σιγα στο ψητο , οχι γυρω γυρω συνεχεια.

Αμα δεις οτι δεν τραβαει η δουλεια με μια τυπισσα βαλτη στο ψυγειο, μην τη στειλεις τελειως. Ετσι κανουν κι αυτες. Και στην μεγαλη απαλεψια οταν δεν ασχολειται κανεις μαζι τους ανασταινουν τυχαια ονοματα απο τη λιστα.

Μην καθεσαι και σπαταλας λεφτα στα ΣΜΣ , ολα με μετρο. Η γκομενα μπορει να σου γραφει και μαλακιες και να ειναι εξω με φιλες και απο βαρεμαρα να θελει να ασχοληθει με καποιον μονο και μονο για να αποδειξει κατι.

Να εχεις τα φιλαρακια σου, τα φιλαρακια δεν τα πουλανε, στο καμακι ομως να βγαινεις μονος σου, οχι με τσουρμο. Αυτο φοβιζει τις γκομενες.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έλεος μεγάλε, έλεος.
Τόση ώρα μου φαίνεται ότι το πληκτρολόγιο μου έχει μάθει περισσότερα από 'σένα.
Είναι απλά τα πράγματα, οποιοσδήποτε άνθρωπος επιδιώξει να έχει μαζί σου κάποια μορφή επικοινωνίας παραπάνω από τυπική, περιμένει και από εσένα να προσαρμοστείς ανάλογα. Αυτό ισχύει και στον έξω κόσμο αλλά και στο τσατ που παίζεις. Επομένως στην περίπτωσή που γνωρίζεις γκόμενα που γουστάρει μπλα-μπλα, για να είστε μαζί πρέπει να επικοινωνείτε πολύ. Γνωρίζεις μία που είναι πιο χαλαρή από εσένα, τότε κοιτάς να μην την πρήζεις. Είναι βασικά πράγματα αυτά, όχι μόνο για γκομενικά αλλά γενικής επικοινωνιακής φύσεως. Άμα εδώ και τόσο καιρό σου έχει στείλει 10 μηνύματα και εσύ της έχεις στείλει 100, τότε απλά θα είσαι η έσχατη λύση για να περάσει το χρόνο της.

αν ειναι απο τσατ ειναι διαφορετικο δεν σε εχει δει και δεν της νοιαζεις και πολυ αν δεν διξεις ενδιαφερον πος θα ενδιαφερθει και εκεινη?

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν ειναι απο τσατ ειναι διαφορετικο δεν σε εχει δει και δεν της νοιαζεις και πολυ αν δεν διξεις ενδιαφερον πος θα ενδιαφερθει και εκεινη?

ωπα κατσε...γιατι κ μενα με ενδιαφερει αυτο,μιας κ κανω καμακι μεσω του σαιτ. ;)

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ο συνονοματος θα γινει αστεριας, λιγο αυτοπεποιθηση θελει, λιγο σταρχιδισμο, λιγο αποδομηση ελληνικων προκαταληψεων και θα γινει πρωτο παιδι. Θαρρος τιποτα αλλο, απο συζητησεις ξερεις να τις ανοιγεις, αλλα να μπαινεις και σιγα σιγα στο ψητο , οχι γυρω γυρω συνεχεια.

Αμα δεις οτι δεν τραβαει η δουλεια με μια τυπισσα βαλτη στο ψυγειο, μην τη στειλεις τελειως. Ετσι κανουν κι αυτες. Και στην μεγαλη απαλεψια οταν δεν ασχολειται κανεις μαζι τους ανασταινουν τυχαια ονοματα απο τη λιστα.

Μην καθεσαι και σπαταλας λεφτα στα ΣΜΣ , ολα με μετρο. Η γκομενα μπορει να σου γραφει και μαλακιες και να ειναι εξω με φιλες και απο βαρεμαρα να θελει να ασχοληθει με καποιον μονο και μονο για να αποδειξει κατι.

Να εχεις τα φιλαρακια σου, τα φιλαρακια δεν τα πουλανε, στο καμακι ομως να βγαινεις μονος σου, οχι με τσουρμο. Αυτο φοβιζει τις γκομενες.

το κακο που εχω αν μιλαω με γυνεκα ειδικα στο τηλ αναφερο το σεξ και παω σηζητηση εκει δεν ξερω αμα της ακουω ερεθιζομαι. νομιζ αυτο φταει και της φοβιζει δεν εχω υπομονη καθολου

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Ρε γάμα το τσατ, θα το καταλάβεις ποτέ?
Το τσατ πρέπει να το κόψεις. Έχει περάσει ο καιρός και πρέπει να μάθεις να παίζεις έξω, δε γίνεται 26χρονών τύπος να ασχολείται μόνο με αυτό. Το τσατ είναι για άσχημες, ανώμαλους/ες, αδερφές και τύπους που κάνουν χαβαλέ. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά ποτέ δεν πρέπει να βασίζεσαι σε αυτές. Είναι η τελευταία λύση, πώς να το κάνουμε? Σου φαίνεται ωραίο άμα άκουγες τύπο στην ηλικία σου να την πέφτει μόνο μέσω τσατ? Μου φαίνεται ότι πρέπει να κόψεις το ίντερνετ γενικότερα εσύ και να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο έξω. Γενικά πρέπει να χωνέψεις το γεγονός ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις και τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα απ' όσο τα φαντάζεσαι. Σχεδόν όλοι μας το πιστεύουμε αυτό γι' αυτό και ασχολούμαστε μαζί σου αλλά πρέπει να ξυπνάς σιγά-σιγά. Είμαι βέβαιος ότι άμα είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε μια βραδιά εξόδου με την παρέα σου με πέσιμο σε γκόμενες και σε μία βραδιά χαβαλέ στο μπουρδελο-γκομενο-θρεντ σου, θα διάλεγες το 2ο. Στη χειρότερη περίπτωση, πρέπει να μπαίνεις τις μισές μέρες στο θρεντ και τις υπόλοιπες να αρχίσεις να βγαίνεις και να κάνεις αυτά που άκουσες και σου άρεσαν. Αλλιώς τι περιμένεις να γίνει?

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
το κακο που εχω αν μιλαω με γυνεκα ειδικα στο τηλ αναφερο το σεξ και παω σηζητηση εκει δεν ξερω αμα της ακουω ερεθιζομαι. νομιζ αυτο φταει και της φοβιζει δεν εχω υπομονη καθολου

εντάξει σε αυτό δεν φταις
μόνο εσύ.. Δλδ τι πιο φυσιολογικό
να πετάει υπονοούμενα για σεξ ένας άντρας
26 χρονών; :grin:
Άμα είναι στην εφηβεία ακόμα δικαιολογούνται,
αλλά άμα είναι πιο μεγάλες.. :helpplea:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom