Όπα φίλε, τι λες τώρα?
Εμείς θέλουμε να γαμήσουμε κανα μουνι, όχι να μας γαμήσει η αστυνομία.
Ξέχνα το party και θα σου κάνουμε κονέ την επομένη στο σχολείο.
το τελειωσα το σχολειο φετος
Όπα φίλε, τι λες τώρα?
Εμείς θέλουμε να γαμήσουμε κανα μουνι, όχι να μας γαμήσει η αστυνομία.
Ξέχνα το party και θα σου κάνουμε κονέ την επομένη στο σχολείο.
Ωχ τώρα με πλήγωσες ανεπανόρθωτα.. :'( :'(
Μέχρι στιγμής 5
εσυ εισαι η εξερεση
k η κριστυεσυ,η μπαιτ,η σιλβα,η λουκ κ η νταρκ;
k η κριστυ
αρα 6
έτσι,έτσι..
φρένο στους περιορισμούς... :-* :-*
'Επίσης μάθε τα βασικές επικοινωνιακές συμπεριφορές στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας'
αυτη ποιοι ειναι?
Mπορει να σκασω κι εγω μυτη με 3-4 ρομουνες και τη γραμματεα μου. Γιωργη κανονισε τα κοψιδια και τα ψαρικα, να κανονισω τα ουισκια
δε θελουμε ρουμανες/ρωσιδες/τσεχες κλπ τετοιες ακατανομαστες στη γιορτη μαςMπορει να σκασω κι εγω μυτη με 3-4 ρομουνες και τη γραμματεα μου. Γιωργη κανονισε τα κοψιδια και τα ψαρικα, να κανονισω τα ουισκια
ποσο εισαι εσυ?
Έχεις την εντύπωση ότι γενικότερα το πρήξιμο είναι αποδεκτό σε κάποια σχέση?
Όταν κάνεις μία γνωριμία, κάνεις το 1ο βήμα, άντε το 2ο, περιμένεις ανταπόκριση και μετά το πράγμα πάει εναλλάξ. Τι πιο στάνταρ από αυτό? Άμα δεν υπάρχει, σημαίνει ότι η γκόμενα δε σε θέλει και στο δείχνει με ευγενικό/διακριτικό τρόπο. Άμα κάθεσαι και στέλνεις συνέχεια μηνύματα/τηλέφωνα/μαλακίες θα νομίζει ότι είσαι κανας ανώμαλος/περίεργος/άβγαλτος τελείως. Μετά πώς περιμένεις της αρέσεις? Τι ακριβώς μπορεί να γοητεύεσει κάποια σε μία τέτοια συμπεριφορά?
Έλα ρε Γιώργο, ξεκόλλα με τις μαλακίες και σοβαρέψου λίγο ή τουλάχιστον παίξτο σοβαρός.
δε θελουμε ρουμανες/ρωσιδες/τσεχες κλπ τετοιες ακατανομαστες στη γιορτη μας
δε θελουμε ρουμανες/ρωσιδες/τσεχες κλπ τετοιες ακατανομαστες στη γιορτη μας
1,76...
μηδαμινή διαφορά από 1,72..
το τελειωσα το σχολειο φετος
Mπορει να σκασω κι εγω μυτη με 3-4 ρομουνες και τη γραμματεα μου. Γιωργη κανονισε τα κοψιδια και τα ψαρικα, να κανονισω τα ουισκια
ρε νιντζα εισαι οντως 21;
γραφεις πολυ ωριμα...τουλαχιστον για 25 μοιαζεις!