dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε γάμα το τσατ, θα το καταλάβεις ποτέ?
Το τσατ πρέπει να το κόψεις. Έχει περάσει ο καιρός και πρέπει να μάθεις να παίζεις έξω, δε γίνεται 26χρονών τύπος να ασχολείται μόνο με αυτό. Το τσατ είναι για άσχημες, ανώμαλους/ες, αδερφές και τύπους που κάνουν χαβαλέ. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά ποτέ δεν πρέπει να βασίζεσαι σε αυτές. Είναι η τελευταία λύση, πώς να το κάνουμε? Σου φαίνεται ωραίο άμα άκουγες τύπο στην ηλικία σου να την πέφτει μόνο μέσω τσατ? Μου φαίνεται ότι πρέπει να κόψεις το ίντερνετ γενικότερα εσύ και να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο έξω. Γενικά πρέπει να χωνέψεις το γεγονός ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις και τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα απ' όσο τα φαντάζεσαι. Σχεδόν όλοι μας το πιστεύουμε αυτό γι' αυτό και ασχολούμαστε μαζί σου αλλά πρέπει να ξυπνάς σιγά-σιγά. Είμαι βέβαιος ότι άμα είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε μια βραδιά εξόδου με την παρέα σου με πέσιμο σε γκόμενες και σε μία βραδιά χαβαλέ στο μπουρδελο-γκομενο-θρεντ σου, θα διάλεγες το 2ο. Στη χειρότερη περίπτωση, πρέπει να μπαίνεις τις μισές μέρες στο θρεντ και τις υπόλοιπες να αρχίσεις να βγαίνεις και να κάνεις αυτά που άκουσες και σου άρεσαν. Αλλιώς τι περιμένεις να γίνει?
Σε αυτό δεν έχεις κ άδικο..
Αν κ ξέρω ότι είναι 26 μ δίνεται η εντύπωση
ότι μιλάμε με καναν 18χρονο..
τον λέτε κ γιωργάκη πανάθεμα σας..