Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε γάμα το τσατ, θα το καταλάβεις ποτέ?
Το τσατ πρέπει να το κόψεις. Έχει περάσει ο καιρός και πρέπει να μάθεις να παίζεις έξω, δε γίνεται 26χρονών τύπος να ασχολείται μόνο με αυτό. Το τσατ είναι για άσχημες, ανώμαλους/ες, αδερφές και τύπους που κάνουν χαβαλέ. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά ποτέ δεν πρέπει να βασίζεσαι σε αυτές. Είναι η τελευταία λύση, πώς να το κάνουμε? Σου φαίνεται ωραίο άμα άκουγες τύπο στην ηλικία σου να την πέφτει μόνο μέσω τσατ? Μου φαίνεται ότι πρέπει να κόψεις το ίντερνετ γενικότερα εσύ και να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο έξω. Γενικά πρέπει να χωνέψεις το γεγονός ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις και τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα απ' όσο τα φαντάζεσαι. Σχεδόν όλοι μας το πιστεύουμε αυτό γι' αυτό και ασχολούμαστε μαζί σου αλλά πρέπει να ξυπνάς σιγά-σιγά. Είμαι βέβαιος ότι άμα είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε μια βραδιά εξόδου με την παρέα σου με πέσιμο σε γκόμενες και σε μία βραδιά χαβαλέ στο μπουρδελο-γκομενο-θρεντ σου, θα διάλεγες το 2ο. Στη χειρότερη περίπτωση, πρέπει να μπαίνεις τις μισές μέρες στο θρεντ και τις υπόλοιπες να αρχίσεις να βγαίνεις και να κάνεις αυτά που άκουσες και σου άρεσαν. Αλλιώς τι περιμένεις να γίνει?

Σε αυτό δεν έχεις κ άδικο..
Αν κ ξέρω ότι είναι 26 μ δίνεται η εντύπωση
ότι μιλάμε με καναν 18χρονο..
τον λέτε κ γιωργάκη πανάθεμα σας.. :2funny:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εντάξει σε αυτό δεν φταις
μόνο εσύ.. Δλδ τι πιο φυσιολογικό
να πετάει υπονοούμενα για σεξ ένας άντρας
26 χρονών; :grin:
Άμα είναι στην εφηβεία ακόμα δικαιολογούνται,
αλλά άμα είναι πιο μεγάλες.. :helpplea:

αμα δεν τις εχεις συναντηση καθολου μαλον της φοβιζει. γενικα επισης επειδη μου εχει κατσει στο μυαλο να βρω κοπελα αμα παξει κατι με μια μετα κολαω μαζι της γι'αυτο στελνο και μηνυματα παραπανω και την παρακαλαω

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

νταρκ,δεν ειπες στο γιωργο την ηλικια σου;

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτό δεν έχεις κ άδικο..
Αν κ ξέρω ότι είναι 26 μ δίνεται η εντύπωση
ότι μιλάμε με καναν 18χρονο..
τον λέτε κ γιωργάκη πανάθεμα σας.. :2funny:

26 ειμαι νταρκ.
θα σε κανω να νιωθεις μικρη και σενα

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Δε βαριεσαι κι εγω εκει το γυριζω συνεχεια, αρκει να το γυρνας κομψα και με τροπο. Οχι με το καλημερα . Καλα ειδικα στις Ελληνιδες αυτο δυσκολα παιζει. Θα αρχισουν να σου πεταν πετρες 'και δεν ειμαι τετοιου στυλ' , 'δεν κανω τετοια τοσο γρηγορα' , 'χρειαζομαι χρονο' , 'δεν ειμαι τοσο φτηνη κτλ' . Μαλακιες δηλαδη. Ολες και ολοι αυτο αποζητουν σε αυτο το ματαιο κοσμο στην τελικη.

Εσενα σε βλεπω μεταναστη αν δεν γινει τπτ συντομα. Μονο κοιταξε να πας οχι σε τπτ Ρωσια και Ρουμανια , σε αυτα εχουμε ανταποκριτες, πιασε καμμια αλλη χωρα , να κατεβαινεις αρχοντα κατω και να βρεις την ψυχικη σου ηρεμια. Αρχισε κανα καμακι στην παραλια, δεν μπορει τοσες τουριστριες υπαρχουν, το αγγλικο αμα καλλιεργησεις εισαι οκ. Απο ντοπιο πληθυσμο , αν καποια δεν σου πουλησει μουρη, πρωην που γινονται νυν γκομενοι, παρθενοσυνη , αλλα ειναι καλο τυπακι (υπαρχουν τετοια αλλα ειναι σπανια) , να το εχεις απο κοντα.

Γαμησια αμα το ψαξεις και μαθεις θα κανεις ευκολα ακομα και στην Ελλαδα. Τυπακια σε χαρακτηρα θα πρεπει να σκαψεις πολυ στα βραχια για να βρεις.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δε βαριεσαι κι εγω εκει το γυριζω συνεχεια, αρκει να το γυρνας κομψα και με τροπο. Οχι με το καλημερα . Καλα ειδικα στις Ελληνιδες αυτο δυσκολα παιζει. Θα αρχισουν να σου πεταν πετρες 'και δεν ειμαι τετοιου στυλ' , 'δεν κανω τετοια τοσο γρηγορα' , 'χρειαζομαι χρονο' , 'δεν ειμαι τοσο φτηνη κτλ' . Μαλακιες δηλαδη. Ολες και ολοι αυτο αποζητουν σε αυτο το ματαιο κοσμο στην τελικη.

Εσενα σε βλεπω μεταναστη αν δεν γινει τπτ συντομα. Μονο κοιταξε να πας οχι σε τπτ Ρωσια και Ρουμανια , σε αυτα εχουμε ανταποκριτες, πιασε καμμια αλλη χωρα , να κατεβαινεις αρχοντα κατω και να βρεις την ψυχικη σου ηρεμια. Αρχισε κανα καμακι στην παραλια, δεν μπορει τοσες τουριστριες υπαρχουν, το αγγλικο αμα καλλιεργησεις εισαι οκ. Απο ντοπιο πληθυσμο , αν καποια δεν σου πουλησει μουρη, πρωην που γινονται νυν γκομενοι, παρθενοσυνη , αλλα ειναι καλο τυπακι (υπαρχουν τετοια αλλα ειναι σπανια) , να το εχεις απο κοντα.

Γαμησια αμα το ψαξεις και μαθεις θα κανεις ευκολα ακομα και στην Ελλαδα. Τυπακια σε χαρακτηρα θα πρεπει να σκαψεις πολυ στα βραχια για να βρεις.

αγγλικα ξερω ειχα παει 4 χρονια φροντιστηριο.

απλως σπανια ερχονταιν μονες κοπελες στο μαγαζι αν ερθουν η με γονεις θα ειναι η θα ερθουν και θα εχει κοσμο και δεν θα εχω χρονο να μηλισω.
απλως φιλε κολαω ευκκολα με γυνεκα αυτο ειναι το κακο

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
απλως φιλε κολαω ευκκολα με γυνεκα αυτο ειναι το κακο

Μα τι στο καλό; Δεν έχεις
πετύχει καμία π να της αρέσει και
να κολακέυεται από αυτό; :huh:
Όλες με το φτύσιμο κολλάνε ρε παιδιά;  :idiot:
Ε,όχι κ να ισχύει ο αστικός μύθος.. :P

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μα τι στο καλό; Δεν έχεις
πετύχει καμία π να της αρέσει και
να κολακέυεται από αυτό; :huh:
Όλες με το φτύσιμο κολλάνε ρε παιδιά;  :idiot:
Ε,όχι κ να ισχύει ο αστικός μύθος.. :P

μαλλον ισχυει. δεν τιν εχω πεσει σε καμια απο εξω μονο σε τσατ!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom