Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είναι γνωστή τεκνατζού ρε αυτή.
Δε βλέπεις με εσένα πώς παίζει? Δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις κανείς ότι το στυλάκι που έχεις, μετράει.
Βέβαια προχωράτε με κάπως αργούς ρυθμούς αλλά και εσύ δεν πιστεύεις ότι κάνεις δουλειά?

τεκνατζου ειναι καποια ανω των 35...οποτε τη μπαιτ,δε μπορεις να την πεις τεκνατζου

ασχετα,αν εχουμε 9,5 χρονια διαφορα....

btw,πριν λιγο μου ειπε οτι δε γουσταρει ηλικιες κατω των 20! :think:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
διαβαζα οτι εχετε γραψει στο θρεντ οσο ελειπα. ειστε καλα ολοι?

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια χαρα γιωργο...

νιντζα,ποσα ατομα θα ειμαστε στο παρτυ;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
τεκνατζου ειναι καποια ανω των 35...οποτε τη μπαιτ,δε μπορεις να την πεις τεκνατζου

ασχετα,αν εχουμε 9,5 χρονια διαφορα....

btw,πριν λιγο μου ειπε οτι δε γουσταρει ηλικιες κατω των 20! :think:

Έλα ρε φίλε, σε περίμενα πιο σωστό.
Σε τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν όρια, δηλαδή άμα μία 33αρα είναι με έναν 19αρη, δεν είναι τεκνατζού? Τι λογική είναι αυτή?
Και επιπλέον, τι περιμένεις να ακούσεις σε προτιμήσεις?
Λες όλες τους να τα φτιάχνουν με τύπους σύμφωνα με τα πρότυπα που λένε? Το χάνεις το παιχνίδι μεγάλε άμα τα πιστεύεις αυτά.
Η φάση χρειάζεται κυνήγι χωρίς χαζές ερωτήσεις. Γαμιάς θέλεις να γίνεις ή δημοσιογράφος?
Αφού βλέπεις ότι με 'σένα ασχολείται ολοένα και περισσότερο, συνέχισε το καμάκι σε πιο έντονους ρυθμούς και δε θα βγεις χαμένος.
Α, και στο party θα σας αφήσουμε μόνα σας για να επιτεθείς ανελέητα.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καποιος με ρωτισε για ηλικιες!
μου αρεσουν πολυ η μικρουλες 18χρονα οχι πιο ψηλα απο μενα ειμαι 1.72. ειναι πολυ θυληκα και η 30αρες για καλο σεξ.

εγω θα βρω γκομενα μονο αν φτιαξω σωμα αφου δεν παιζει εμφανιση το να φιταξεις σωμα απαιτη πολυ χρονο και χρημα και διατροφη. τωρα που δουλευω δεν γινεται.

απορω αλλη πως καταφερνουνε και κανουνε της γκομενες και τρεχουνε απο πισω και τους στελνουνε συνεχια μηνυματα. εγω παντος κανω το αντιθετο και τρεχω απο πισω και στελνω μηνυματα. η κοπελα που ελεγα χτες της εστειλα κατι μηνηματα χτες αργα σημερα δεν εστειλα αλλα δεν εστειλε απο χτες αυτη καθολου.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ατσα!!!!!!!!!!!!!!!!

να τα να τααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Εδώ κάτι παίζει.
Γεια σου Γιώργο, πλύσου, ετοιμάσου και χώσου αμέσως στο μωρό.

Στο αποψινό party θα είναι γύρω στα 200 άτομα ενώ στο μεγάλο του Cancun θα είναι 1000+ άτομα στο group μας και εκεί θα υπάρχουν ήδη και άλλα groups.

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έλα ρε φίλε, σε περίμενα πιο σωστό.
Σε τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν όρια, δηλαδή άμα μία 33αρα είναι με έναν 19αρη, δεν είναι τεκνατζού? Τι λογική είναι αυτή?
Και επιπλέον, τι περιμένεις να ακούσεις σε προτιμήσεις?
Λες όλες τους να τα φτιάχνουν με τύπους σύμφωνα με τα πρότυπα που λένε? Το χάνεις το παιχνίδι μεγάλε άμα τα πιστεύεις αυτά.
Η φάση χρειάζεται κυνήγι χωρίς χαζές ερωτήσεις. Γαμιάς θέλεις να γίνεις ή δημοσιογράφος?
Αφού βλέπεις ότι με 'σένα ασχολείται ολοένα και περισσότερο, συνέχισε το καμάκι σε πιο έντονους ρυθμούς και δε θα βγεις χαμένος.
Α, και στο party θα σας αφήσουμε μόνα σας για να επιτεθείς ανελέητα.

ενταξει,οταν ειπα 35,εννοουσα γυρω στα 35.

τελοσπαντων,ας το αφησουμε αυτο...

φυσικα,κ καποιος που λεει οτι προτιμαει ηλικιες 25-35 ας πουμε,μπορει να πηγαινε με μια 20 ή με μια 40 αμα του αρεσε πολυ!

οσο για το παρτυ που λες...οταν λες μονα μας,εγω κ η μπαιτ,θα ειμαστε μονοι μας σε ενα δωματιο;

επισης,μιας κ το παρτυ θα ειναι ανταλτ,εμενα θα μου κανετε μια εξαιρεση,γιατι εχω κατι μηνες ακομα μεχρι τα 18; :(

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ κάτι παίζει.
Γεια σου Γιώργο, πλύσου, ετοιμάσου και χώσου αμέσως στο μωρό.

Στο αποψινό party θα είναι γύρω στα 200 άτομα ενώ στο μεγάλο του Cancun θα είναι 1000+ άτομα στο group μας και εκεί θα υπάρχουν ήδη και άλλα groups.

απο τα 200 ατομα οι γυναικες ποσες θα ειναι?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
καποιος με ρωτισε για ηλικιες!
μου αρεσουν πολυ η μικρουλες 18χρονα οχι πιο ψηλα απο μενα ειμαι 1.72. ειναι πολυ θυληκα και η 30αρες για καλο σεξ.

εγω θα βρω γκομενα μονο αν φτιαξω σωμα αφου δεν παιζει εμφανιση το να φιταξεις σωμα απαιτη πολυ χρονο και χρημα και διατροφη. τωρα που δουλευω δεν γινεται.

απορω αλλη πως καταφερνουνε και κανουνε της γκομενες και τρεχουνε απο πισω και τους στελνουνε συνεχια μηνυματα. εγω παντος κανω το αντιθετο και τρεχω απο πισω και στελνω μηνυματα. η κοπελα που ελεγα χτες της εστειλα κατι μηνηματα χτες αργα σημερα δεν εστειλα αλλα δεν εστειλε απο χτες αυτη καθολου.

Καλά ρε φίλε, δεν είσαι και στη Ολλανδία για να έχεις και σκέψεις για το τι ύψος θα βρεις.
Εδώ άμα βρεις πάνω από 1,70, κερνάς όλο το μαγαζί.
Για ηλικίες κοίτα πιτσιρίκες και άσε τις μεγάλες. Επίσης μάθε τα βασικές επικοινωνιακές συμπεριφορές στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας. Πρέπει τα τηλέφωνα, μηνύματα κλπ να είναι μοιρασμένα αλλιώς καταντάς πρηξαρχίδας και χάνεται το ενδιαφέρον.

magnetic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

βασικα οι κοπελες του σαιτ ειναι 12-15

οι πλειοψηφια των αρσενικων μελων ειναι μπουρδελιαρηδες,κ δεν ασχολουνται με το να την πεσουν σε καποια απο τις κοπελες του σαιτ.

οποτε,πως θα γινει;

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε φίλε, δεν είσαι και στη Ολλανδία για να έχεις και σκέψεις για το τι ύψος θα βρεις.
Εδώ άμα βρεις πάνω από 1,70, κερνάς όλο το μαγαζί.
Για ηλικίες κοίτα πιτσιρίκες και άσε τις μεγάλες. Επίσης μάθε τα βασικές επικοινωνιακές συμπεριφορές στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας. Πρέπει τα τηλέφωνα, μηνύματα κλπ να είναι μοιρασμένα αλλιώς καταντάς πρηξαρχίδας και χάνεται το ενδιαφέρον.

μα δεν θελω πανω απο 1.70 μου αρεσουν οι κοντουλες ειναι πολυ ναζιαρες και οχι αχαρες.

'Επίσης μάθε τα βασικές επικοινωνιακές συμπεριφορές στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας'
αυτη ποιοι ειναι?

επισης με της πιτσιρικες δεν τα καταφερνο εκει ειναι το προβλημα και αυτες γουσταρο πιο πολυ

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
επισης,μιας κ το παρτυ θα ειναι ανταλτ,εμενα θα μου κανετε μια εξαιρεση,γιατι εχω κατι μηνες ακομα μεχρι τα 18; :(

Όπα φίλε, τι λες τώρα?
Εμείς θέλουμε να γαμήσουμε κανα μουνι, όχι να μας γαμήσει η αστυνομία.
Ξέχνα το party και θα σου κάνουμε κονέ την επομένη στο σχολείο.
Θα σου δείξω που είναι τα lockers της Bite και μετά θα κάνεις τα κόλπα σου.

Οι γυναίκες θα είναι 100+.
Θα είναι οι 5-6 κοπέλες της τάξης μας και οι καλύτερες από τα άλλα τμήματα.
Με κουράζετε που με κάνετε να τα λέω συνέχεια, ελάτε και άμα δεν σας αρέσει φεύγετε αμέσως.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom