Πώς σκέφτεσαι να παίξεις μεγάλε?
Θα της τα ρίξεις χύμα ή θα προσπαθήσεις να τη μεθύσεις?
θα κατσω κοντα της...κ θα το παλεψω μονος μου
Πώς σκέφτεσαι να παίξεις μεγάλε?
Θα της τα ρίξεις χύμα ή θα προσπαθήσεις να τη μεθύσεις?
Είναι γνωστή τεκνατζού ρε αυτή.
Δε βλέπεις με εσένα πώς παίζει? Δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις κανείς ότι το στυλάκι που έχεις, μετράει.
Βέβαια προχωράτε με κάπως αργούς ρυθμούς αλλά και εσύ δεν πιστεύεις ότι κάνεις δουλειά?
ειστε καλα ολοι?
διαβαζα οτι εχετε γραψει στο θρεντ οσο ελειπα. ειστε καλα ολοι?
διαβαζα οτι εχετε γραψει στο θρεντ οσο ελειπα. ειστε καλα ολοι?
Τώρα που ήρθες..μια χαρά!
τεκνατζου ειναι καποια ανω των 35...οποτε τη μπαιτ,δε μπορεις να την πεις τεκνατζου
ασχετα,αν εχουμε 9,5 χρονια διαφορα....
btw,πριν λιγο μου ειπε οτι δε γουσταρει ηλικιες κατω των 20!
ατσα!!!!!!!!!!!!!!!!
να τα να τααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Εσυ που τα διάβασες, είσαι καλά?
Έλα ρε φίλε, σε περίμενα πιο σωστό.
Σε τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν όρια, δηλαδή άμα μία 33αρα είναι με έναν 19αρη, δεν είναι τεκνατζού? Τι λογική είναι αυτή?
Και επιπλέον, τι περιμένεις να ακούσεις σε προτιμήσεις?
Λες όλες τους να τα φτιάχνουν με τύπους σύμφωνα με τα πρότυπα που λένε? Το χάνεις το παιχνίδι μεγάλε άμα τα πιστεύεις αυτά.
Η φάση χρειάζεται κυνήγι χωρίς χαζές ερωτήσεις. Γαμιάς θέλεις να γίνεις ή δημοσιογράφος?
Αφού βλέπεις ότι με 'σένα ασχολείται ολοένα και περισσότερο, συνέχισε το καμάκι σε πιο έντονους ρυθμούς και δε θα βγεις χαμένος.
Α, και στο party θα σας αφήσουμε μόνα σας για να επιτεθείς ανελέητα.
Τώρα που ήρθες..μια χαρά!
Εδώ κάτι παίζει.
Γεια σου Γιώργο, πλύσου, ετοιμάσου και χώσου αμέσως στο μωρό.
Στο αποψινό party θα είναι γύρω στα 200 άτομα ενώ στο μεγάλο του Cancun θα είναι 1000+ άτομα στο group μας και εκεί θα υπάρχουν ήδη και άλλα groups.
καποιος με ρωτισε για ηλικιες!
μου αρεσουν πολυ η μικρουλες 18χρονα οχι πιο ψηλα απο μενα ειμαι 1.72. ειναι πολυ θυληκα και η 30αρες για καλο σεξ.
εγω θα βρω γκομενα μονο αν φτιαξω σωμα αφου δεν παιζει εμφανιση το να φιταξεις σωμα απαιτη πολυ χρονο και χρημα και διατροφη. τωρα που δουλευω δεν γινεται.
απορω αλλη πως καταφερνουνε και κανουνε της γκομενες και τρεχουνε απο πισω και τους στελνουνε συνεχια μηνυματα. εγω παντος κανω το αντιθετο και τρεχω απο πισω και στελνω μηνυματα. η κοπελα που ελεγα χτες της εστειλα κατι μηνηματα χτες αργα σημερα δεν εστειλα αλλα δεν εστειλε απο χτες αυτη καθολου.
απο τα 200 ατομα οι γυναικες ποσες θα ειναι?
Καλά ρε φίλε, δεν είσαι και στη Ολλανδία για να έχεις και σκέψεις για το τι ύψος θα βρεις.
Εδώ άμα βρεις πάνω από 1,70, κερνάς όλο το μαγαζί.
Για ηλικίες κοίτα πιτσιρίκες και άσε τις μεγάλες. Επίσης μάθε τα βασικές επικοινωνιακές συμπεριφορές στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας. Πρέπει τα τηλέφωνα, μηνύματα κλπ να είναι μοιρασμένα αλλιώς καταντάς πρηξαρχίδας και χάνεται το ενδιαφέρον.
μα δεν θελω πανω απο 1.70 μου αρεσουν οι κοντουλες ειναι πολυ ναζιαρες και οχι αχαρες.
επισης,μιας κ το παρτυ θα ειναι ανταλτ,εμενα θα μου κανετε μια εξαιρεση,γιατι εχω κατι μηνες ακομα μεχρι τα 18;