MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εμενα εχει υδραυλικο αμπραγιαζ....ακου λεξη που σκαρφιστικε αμπραγιαζ....Η ντίζα του αμπραγιάζ θα φταίει...!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εμενα εχει υδραυλικο αμπραγιαζ....ακου λεξη που σκαρφιστικε αμπραγιαζ....Η ντίζα του αμπραγιάζ θα φταίει...!!
Τι να κάνει η οδική με τέτοιο μάτιΤο μάτιαξα..πάλι τα ίδια κάνει..
Αντισθένη θα του ρίξεις μια ματιά ή να φωνάξω την οδική?
Ριξε ενα ξεματιασμα γιατι δεν το βλεπω αλλιωςΤο μάτιαξα..πάλι τα ίδια κάνει..
Αντισθένη θα του ρίξεις μια ματιά ή να φωνάξω την οδική?
Έχω..έχω πολύ πλάκα..κατερινα εχεις πολυ πλακα,μπραβο σου για τη καλη σου διαθεση...!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για αυτο θελει να παει οδοντιατρο,για να της την βγαλει.κατερινα εχεις πολυ πλακα,μπραβο σου για τη καλη σου διαθεση...!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με crhome γαμαει και δερνειme opera κολλαει.
με Mozilla παει μια χαρα.
Εγώ πάντως Mozilla έχω..me opera κολλαει.
με Mozilla παει μια χαρα.
Με crhome γαμαει και δερνει![]()
Κι εγω με Mozilla μπαινω, και ειναι απλα με τις ωρες του.Εγώ πάντως Mozilla έχω..
Πιο γρήγορα ανεβοκατεβαίνεις την Κατεχάκη 5 φορές σε ώρα αιχμής..παρά να ανοίξεις μια σελίδα εδώ..
Έλαααα...μη λες τέτοια και φοβάμαι η γυναίκαααα..Με crhome γαμαει και δερνει![]()
E βαλε chrome καλε.το καλυτερο,με διαφορααααααααααααααααΕγώ πάντως Mozilla έχω..
Πιο γρήγορα ανεβοκατεβαίνεις την Κατεχάκη 5 φορές σε ώρα αιχμής..παρά να ανοίξεις μια σελίδα εδώ..
κολλαει πολυ ρε συ.Explorer τρε μπαναλ δηλαδη ε?
ΩΩΩ..ουί μεσιέ..Explorer τρε μπαναλ δηλαδη ε?