gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Δηλαδη εδω που το σκεφτομαι .......δεν εχω ρατσισμο
Μουνι πλυμενο καιξυρισμενο ναναι και......
Δηλαδη εδω που το σκεφτομαι .......δεν εχω ρατσισμο
Μουνι πλυμενο καιξυρισμενο ναναι και......
Ε οσο ναναι το ξυρισμενο μυριζει και αλλοιωτικα
καλα ρε τυπε.....δεν ειπαμε να ειναι και γιεγιες....Ε οσο ναναι το ξυρισμενο μυριζει και αλλοιωτικα
Οι τριχεs συγκρατουν καποιεs οσμεs....
τυπε εσυ ξερεις το κολπο για να σου ερχεται πιο φτηναΚαταρχήν τσάμπα γαμήσι δεν υπάρχει,θα κεράσεις,θα πληρώσεις κ πολλές φορές περισσότερα κιόλας.
Αααχ θα τον επώ τον πόνο μου,θα τον επώ τον καημό μου,θα ήθελα κάτι καλυτερο από στουντιάκιας αλλά no money.... :-
Εννοειται πως με τον οποιοδηποτε τροπο θελησεις να προσεγγισεις μια κοπελλα, επαγγελματια η μη, θα πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη. Να την κερασεις, να την βγαλεις εξω, να της παρεις δωρο κτλ. Αλλιως θα εισαι εσυ ξενερωτος ακομα κι αν καταφερεις να την ριξεις στο κρεββατι, πραγμα που πολυ αμφιβαλλω...Καταρχήν τσάμπα γαμήσι δεν υπάρχει,θα κεράσεις,θα πληρώσεις κ πολλές φορές περισσότερα κιόλας.
Αααχ θα τον επώ τον πόνο μου,θα τον επώ τον καημό μου,θα ήθελα κάτι καλυτερο από στουντιάκιας αλλά no money.... :-
διαφωνω συμφωνοντας......μερικοι απο μας εχουμε δωσει λεφτα σε στουντιο που ανετα μπορουσαμε να παιζουμε και σε φαση κωλγκερλ ισως και σιτυτουρ,καλα για μασαζ δεν το συζητω που ειναι μια η αλλη.....Οι περισσότεροι θα γούσταραν να παίζαμε στην κατηγορία των call girls, αλλά λόγω οικονομικής κρίσης, μένουμε στα μπουρδέλα...
Δεν παραβλέπω το γεγονός, ότι υπάρχουν όντως και άτομα που η όλη cult φάση τους εξιτάρει.
Exεις δικιο !!!διαφωνω συμφωνοντας......μερικοι απο μας εχουμε δωσει λεφτα σε στουντιο που ανετα μπορουσαμε να παιζουμε και σε φαση κωλγκερλ ισως και σιτυτουρ,καλα για μασαζ δεν το συζητω που ειναι μια η αλλη.....
πιστευω προσωπικα με εξιταρει αυτο το ειδος του αγοραιου ερωτα.....
οι τρεις αδρα μορφες αγοραιου ερωτα ή τεσσερις αν θελετε βαζοντας και την πιατσα αφορουν πιστευω διαφορετικου προσανατολισμου ατομα
αλλο οι μπουρδελακηδες(εδω στουντιακηδες και μπουρδελιαρηδες ειναι η ιδια παστα απλα οι διαφορες ειναι σε οικονομικη αποτιμηση της αξιας αυτου που ζητας και αυτου που λαμβανεις εν τελει,αποτιμηση του vfm,οικονομικες δυνατοτητες,δυνατοτητες προσβασης ειδικα αν ζεις επαρχια κλπ)
αλλο οι μασαζοπληκτοι
αλλο οι κολγκερλαδες/σιτυτουραδες
σημεια τομης των κυκλων υπαρχουν μεν αλλα ειναι μικρο το φασμα.....
πιστολιες δεν εκθετουμεονοματα δε λεω
Αυτή είναι μια πραγματικά σοβαρή άποψη!Οπου σεβονται τα λεφτα μου...παω!!!
Τα λεφτα εχουν αξια σημερα....και δεν πρεπει να τα πεταμε!!!.Το διαδικτυο βοηθα να βρισκουμε σωστες επιλογες!!!!Και 200 θα εδινα.... αν ηξερα οτι οι υπηρεσιες θα ηταν αναλογες και η εργαζομενη θα ιδρωνε να τα βγαλει!!!...Οχι τωρα να μας δουλευουν τα λαμογια και οι αγαπητικοι!!!!!Αυτή είναι μια πραγματικά σοβαρή άποψη!