Νέα

Τί είμαστε ο καθένας από εμάς και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jnr32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι προτιμάς?

• πιάτσα

Ψήφοι: 5 5,5%
  • μπουρδέλο

Ψήφοι: 19 20,9%
  • στούντιο

Ψήφοι: 28 30,8%
  • κολ γκερλ

Ψήφοι: 13 14,3%
  • σιτι τουρ

Ψήφοι: 3 3,3%
  • μασαζάκιας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μόνο τσάμπα

Ψήφοι: 23 25,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    91

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καταρχήν τσάμπα γαμήσι δεν υπάρχει,θα κεράσεις,θα πληρώσεις κ πολλές φορές περισσότερα κιόλας.

Αααχ θα τον επώ τον πόνο μου,θα τον επώ τον καημό μου,θα ήθελα κάτι καλυτερο από στουντιάκιας αλλά no money.... :- :P

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι περισσότεροι θα γούσταραν να παίζαμε στην κατηγορία των call girls, αλλά λόγω οικονομικής κρίσης, μένουμε στα μπουρδέλα...

Δεν παραβλέπω το γεγονός, ότι υπάρχουν όντως και άτομα που η όλη cult φάση τους εξιτάρει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καταρχήν τσάμπα γαμήσι δεν υπάρχει,θα κεράσεις,θα πληρώσεις κ πολλές φορές περισσότερα κιόλας.

Αααχ θα τον επώ τον πόνο μου,θα τον επώ τον καημό μου,θα ήθελα κάτι καλυτερο από στουντιάκιας αλλά no money.... :- :P
τυπε εσυ ξερεις το κολπο για να σου ερχεται πιο φτηνα
τουρκια μερια :grin:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
στούντιο κανονικά αλλά ας όψεται η αφραγκία που μας σπρώχνει στα μπουρδέλα  :-

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Στουντιάς, αραιά και που κάνω  καμιά βόλτα σε πιάτσες για να σπάσει η ρουτίνα.
Εδώ και ένα χρόνο αποφάσισα να σταματήσω, με πόνο ψυχής, τα μπουρδέλα.
Σε μασατζίδικο μια φορά ήταν αρκετή.
cg και ct δεν θέλω καν να δοκιμάσω, τα θεωρώ περιττή πολυτέλεια, για ένα πληρωμένο πήδημα πρόκειται έτσι και αλλιώς.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

Εννοειται πως με τον οποιοδηποτε τροπο θελησεις να προσεγγισεις μια κοπελλα, επαγγελματια η μη, θα πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη. Να την κερασεις, να την βγαλεις εξω, να της παρεις δωρο κτλ. Αλλιως θα εισαι εσυ ξενερωτος ακομα κι αν καταφερεις να την ριξεις στο κρεββατι, πραγμα που πολυ αμφιβαλλω...
Στουντιακιας για τις καλες υπηρεσιες για οσο αντεξουμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οι περισσότεροι θα γούσταραν να παίζαμε στην κατηγορία των call girls, αλλά λόγω οικονομικής κρίσης, μένουμε στα μπουρδέλα...

Δεν παραβλέπω το γεγονός, ότι υπάρχουν όντως και άτομα που η όλη cult φάση τους εξιτάρει.
διαφωνω συμφωνοντας......μερικοι απο μας εχουμε δωσει λεφτα σε στουντιο που ανετα μπορουσαμε να παιζουμε και σε φαση κωλγκερλ ισως και σιτυτουρ,καλα για μασαζ δεν το συζητω που ειναι μια η αλλη.....

πιστευω προσωπικα με εξιταρει αυτο το ειδος του αγοραιου ερωτα.....

οι τρεις αδρα μορφες αγοραιου ερωτα ή τεσσερις αν θελετε βαζοντας και την πιατσα αφορουν πιστευω διαφορετικου προσανατολισμου ατομα

αλλο οι μπουρδελακηδες(εδω στουντιακηδες και μπουρδελιαρηδες ειναι η ιδια παστα απλα οι διαφορες ειναι σε οικονομικη αποτιμηση  της αξιας αυτου που ζητας και αυτου που λαμβανεις εν τελει,αποτιμηση του vfm,οικονομικες δυνατοτητες,δυνατοτητες προσβασης ειδικα αν ζεις επαρχια κλπ)
αλλο οι μασαζοπληκτοι
αλλο οι κολγκερλαδες/σιτυτουραδες

σημεια τομης των κυκλων υπαρχουν μεν αλλα ειναι μικρο το φασμα.....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
διαφωνω συμφωνοντας......μερικοι απο μας εχουμε δωσει λεφτα σε στουντιο που ανετα μπορουσαμε να παιζουμε και σε φαση κωλγκερλ ισως και σιτυτουρ,καλα για μασαζ δεν το συζητω που ειναι μια η αλλη.....

πιστευω προσωπικα με εξιταρει αυτο το ειδος του αγοραιου ερωτα.....

οι τρεις αδρα μορφες αγοραιου ερωτα ή τεσσερις αν θελετε βαζοντας και την πιατσα αφορουν πιστευω διαφορετικου προσανατολισμου ατομα

αλλο οι μπουρδελακηδες(εδω στουντιακηδες και μπουρδελιαρηδες ειναι η ιδια παστα απλα οι διαφορες ειναι σε οικονομικη αποτιμηση  της αξιας αυτου που ζητας και αυτου που λαμβανεις εν τελει,αποτιμηση του vfm,οικονομικες δυνατοτητες,δυνατοτητες προσβασης ειδικα αν ζεις επαρχια κλπ)
αλλο οι μασαζοπληκτοι
αλλο οι κολγκερλαδες/σιτυτουραδες

σημεια τομης των κυκλων υπαρχουν μεν αλλα ειναι μικρο το φασμα.....
Exεις δικιο !!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οπου σεβονται τα λεφτα μου...παω!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στουδιο βεβαια..

κατσε να αποκτησω και αλλα λεφτα αν περασω στο WSOP του 2012 και θα δειτε τον σταμ με σιτυ τουρ  :birdman:

εγω δεν τσιγουνευω τα λεφτα σαν μερικους τυπους του 10ρικου  :birdman:

ονοματα δε λεω  :rolleyes:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τα τελευταια 3 χρονια στουντιο.
Πιο πριν μπουρδελα..........

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Προσωπικη αποψη οσον αφορα τον εαυτο μου.Οταν εχω φουλ καβλες ,απλα δεν αξιζει να δωσω πανω απο  20  για μια εκτονωση  :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυτή είναι μια πραγματικά σοβαρή άποψη!
Τα λεφτα εχουν αξια σημερα....και δεν πρεπει να τα πεταμε!!!.Το διαδικτυο βοηθα να βρισκουμε σωστες επιλογες!!!!Και 200 θα εδινα.... αν ηξερα οτι οι υπηρεσιες θα ηταν αναλογες και η εργαζομενη θα ιδρωνε να τα βγαλει!!!...Οχι τωρα να μας δουλευουν τα λαμογια και οι αγαπητικοι!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom