You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί είμαστε ο καθένας από εμάς και γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jnr32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω ειμαι 2 τυπεπιατσόβιος?
μπουρδελιάρης?
στουντιάς?
κολγκερλάς?
σιτιτουράς?
Τι είναι ο καθένας από εμάς και για ποιό λόγο?
μπουρδελιαρης και freelancerας
το δευτερο εγινα αναγκαστικά γιατι στα μπουρδελα δεν βρισκεις αρκετα φαφουτικα γκρανια
Επισκέπτης
Μπουρδέλα για πάντα! Τιμή και αγάπη στα κορίτσια που κάνουν λειτούργημα
Επισκέπτης
Όντως, βάλε και "μασατζίδικα". Καθώς και "μη αγοραίος έρωτας"... πολλοί αν μπαίνουν εδώ μέσα μας φθονούνε βλέπεις ;)
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...απεχω εδω και καιρο γιατι ειμαι μπατιρακι.....
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ειμαι αρρωστος με το μουνι.
το πιο προσβασιμο μουνι για μενα αυτο τον καιρο ειναι στα μπουρδελα...
το πιο προσβασιμο μουνι για μενα αυτο τον καιρο ειναι στα μπουρδελα...
συμφωνω με τουε 2 συναδελφους πιο πανω αλλα νομιζω οτι πρεπει στις δυσκολες εποχες να μην αποκλειουμε και το συνδιασμο.πχ κοβεις 2 επισκεψεις σε μπουρδελο και πας σε στουντιο μια φορα αν αξιζει.
Γενικως παντως δεν πρεπει να αποκλειεις τιποτα οπου συμφερει οικονομικως με το καλυτερο ομως δυνατο αποτελεσμα.
Γενικως παντως δεν πρεπει να αποκλειεις τιποτα οπου συμφερει οικονομικως με το καλυτερο ομως δυνατο αποτελεσμα.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.754
- Πόντοι
- 6.030
Τώρα πια σε στούντιο κυρίως αλλά την cultιλα της παραδοσιακής τσάρκας φυλής- μεταξουργείο δεν την αλλάζω με τίποτα!
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Πορδελλα φοθλ
Για ακαπωτη πιπα με καποτα και γκωνλικον ερωτα απο την πισω τρθπα
Για ακαπωτη πιπα με καποτα και γκωνλικον ερωτα απο την πισω τρθπα
Ανοίξα αυτή την συζήτηση γιατί είδα πριν μια ιεροδουλι που έκραξε συναγωνιστή μπουρδελιάρη και κατέβασα ιδέα.
Προσωπικά είμαι πιατσόβιος και μπουρδελιάρης, σε στούντιο έχω πάει μόνο καμιά δεκαριά φορές και 2 φορές έχω πάρει κολγκερλ. Από χρήματα δόξα το Θεό -δεν αναφέρομαι στον απολυτο - στην ζωή μου στάθηκα τυχερός, οπότε τα δικά μου κριτίρια είναι άλλα
Δεν μπορώ να συγρκινω με τίποτα την αίσθηση ΄΄αλητείας΄΄ που σου δίνουν οι 2 πρώτες επιλογές. Ακούω φίλους που λένε για στούντιο, κωλγκερλ, καθαριοτητα κλπ.. Ολα αυτά μου ακούγονται αδιάφορα. Γουστάρω να περπατάω μόνος σε μέρη που άλλοι φοβούντε. Γουστάρω την γκόμενα που δεν έχει το πρόβλημα να γίνει πουτανάκι του καθενός. Γουστάρω το παζάρι για αυτή την τόσο ξεχωριστή εφήμερη χαρά. Γουστάρω την βόλτα και όλα τα παρελκόμενα. Γουστάρω που ο πούτσος μου δουλεύει ρολόι και άμα μπορώ να γαμήσω γκομενάκι που μου αρέσει και μου κάθεται, κανένα πρόβλημα πηδάω και στο χώμα
Τέρμα αν κάνεις κάτι κάντο σωστα
Προσωπικά είμαι πιατσόβιος και μπουρδελιάρης, σε στούντιο έχω πάει μόνο καμιά δεκαριά φορές και 2 φορές έχω πάρει κολγκερλ. Από χρήματα δόξα το Θεό -δεν αναφέρομαι στον απολυτο - στην ζωή μου στάθηκα τυχερός, οπότε τα δικά μου κριτίρια είναι άλλα
Δεν μπορώ να συγρκινω με τίποτα την αίσθηση ΄΄αλητείας΄΄ που σου δίνουν οι 2 πρώτες επιλογές. Ακούω φίλους που λένε για στούντιο, κωλγκερλ, καθαριοτητα κλπ.. Ολα αυτά μου ακούγονται αδιάφορα. Γουστάρω να περπατάω μόνος σε μέρη που άλλοι φοβούντε. Γουστάρω την γκόμενα που δεν έχει το πρόβλημα να γίνει πουτανάκι του καθενός. Γουστάρω το παζάρι για αυτή την τόσο ξεχωριστή εφήμερη χαρά. Γουστάρω την βόλτα και όλα τα παρελκόμενα. Γουστάρω που ο πούτσος μου δουλεύει ρολόι και άμα μπορώ να γαμήσω γκομενάκι που μου αρέσει και μου κάθεται, κανένα πρόβλημα πηδάω και στο χώμα
Τέρμα αν κάνεις κάτι κάντο σωστα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Αστα αυτα !!!!!!!! Επιτηδεs το κανειs, γιατι νομιζειs οτι θαχειs επιστροφη απ την Εφορια.....Πριτs!!Δηλωνω ασχετος
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μαρτυριαρη !!!!!!Αστα αυτα !!!!!!!! Επιτηδεs το κανειs, γιατι νομιζειs οτι θαχειs επιστροφη απ την Εφορια.....Πριτs!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις