Νέα

Τι δώρα έχετε κάνει σε εκδιδόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolis6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Το 2003 και με εισόδημα περί τα 10000€ το μήνα ( τώρα με το ζόρι βγάζω 7,8 κατοστάρικα) σε call girl που έπαιρνα 2 φορές την εβδομάδα και ήμουν φουλ καψούρης χάρισα σετ δακτυλίδι, σκουλαρίκια αξίας 1500€. Άλλες εποχές και άλλες καταστάσεις

χωμενος στο βαθυ πασοκ ησουν τοτε τυπε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Δε φτάνουν τα κερδισμένα με κόπο και ιδρώτα λεφτά μας; Το ερώτημα είναι τι δώρο μας έχουν κάνει αυτές που τις επιλέγουμε. Ειδικά αν είναι κατ' επανάληψη.

Ε νομιζω αυτο ειναι ευκολο: Παραπανω χρονος, παροχη μη-αναγραφομενων υπηρεσιων, μη-χρεωση extra, κτλ. Που και που συμβαινουν και αυτα. Ειτε ως στρατηγικη marketing ειτε ως ανταμοιβη (?) επειδη ειμαστε καλοι πελατες ή επειδη τους αρεσουμε (?).

Σωστος!!! Ταραχη τις πιανει αμα χανουν κανα 20αρι χαχαχα

Δεν ειναι ολες ετσι ρε τυπε.

ανθοδεσμη με μεταξωτη κορδελα απο το ανθοπωλειον βιτζιλαιου και μια κασετινα σοκολατακια πολυτελειας Τζοκοντα

Εισαι μερακλης... εγω αρκουμαι σε γλυκα του supermarket... στυλ lacta, πουρακια caprice, παυλιδης με γεμιση φραουλα, παγωτα, κτλ. Για ρωσιδες παντα μιλαμε που πολλες φορες δε τα χουν δοκιμασει τα ελληνικα γλυκα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εγω μόνο μία φορά στην ζωή μου έκανα δώρο σε πελάτη και αυτό ήταν μάνγκο και ανανά by air... :grin:

Εμενα μ'εχει κερασει μια ρωσιδα ( ) ...milko... αν και ειπα οχι :grin:

Εφτιαχνε καφε για παρτη της σε μεγεθος ολοκληρο ποτηρι του νερου αλλα τον ρουφαγε γρηγορα και ταυτοχρονα σαβουριαζε και ενα milko :2funny: Και μου λεει θες?

Εντωμεταξυ ειχα πιει ενα milko λιγο πριν παω... της λεω οχι, ηπια πριν λιγο... μαλλον δε με πιστεψε... σου λεει μαλλον θα εννοει οτι εφαγε ηδη κατι αλλο :grin:

Έχω λάβει όμως διαφορά,  κοσμήματα, αρώματα,  sex toys , λουλούδια κ πολλά άλλα....  :headbaning1:

Sex toys? Θεουληδες... :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
θυμαμαι πριν μερικα χρονια ειχα γνωρισει μια κορασιδα που μου ειχε πει οτι τρελενεται να τρωει ντοματες...  :2funny: :2funny:

πριν την επισκεφτω λοιπον πηγα και πηρα μια τσαντα ντοματες 3-4 κιλα και της πηγα στον οικο  :grin: :grin:

η κορασις οταν ειδε την τσαντα με τις ντοματες γυαλισε το ματι της  :o :o

καταλαβε αμεσως οτι τις ειχα παρει για αυτην ... αρπαξε την τσαντα και την πηγε στο κουζινακι..

επειτα πηγαμε δωματιο οπου βγηκε αρκετα εκτος προγραμματος και περασαμε υπεροχα.  :rockon:  :kneel:  :erection:

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
10.642
Πόντοι
4.696
Εγω μόνο μία φορά στην ζωή μου έκανα δώρο σε πελάτη και αυτό ήταν μάνγκο και ανανά by air... :grin:
Έχω λάβει όμως διαφορά,  κοσμήματα, αρώματα,  sex toys , λουλούδια κ πολλά άλλα....  :headbaning1:

Τον πετυχες με τον ανανα ;; XAXAXA

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τα καυτά μου φλόκια..!
  :wanker:

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.679
Πόντοι
8.816
τα ευρωπουλα μου κατι εσωρουχα  κατι κοσμηματακια κατι λουλουδακια :rose: αυτα παλιοτερα που ημουν νεανιας τωρα μονο ευρωπουλα εβαλα μυαλο

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Δώρα....??? Τι δώρα ρε...?? Πάτε καλά...???

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Τσουτσουνοζουμο.

Kostikas8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Κριτικές
15
Like
410
Πόντοι
290
Προσωπικά και λόγο ασχολίας μου με εμπόριο αρωμάτων, αρώματα κάνω πάντα,και αρέσουν πολύ...

OP
OP
M

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Μια μασατζού μου εκμυστηρέυτηκε πως επειδή ο πελάτης θα πήγαινε διακοπές για κανα μήνα, της έσκασε 500ρικο επειδή δεν θα της τα ακούμπαγε για 1 μήνα!!!!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αυτοί και αν είναι αθεράπευτοι πυρφόροι. Όλα τα μνημόνια της γης να τους ρίξεις στην κεφάλα τους την κλούβια, πάλι θα θέλουν να τα σκορπίσουν μόνο σε ένα μουνί για το τίποτα, δεν αλλάζουν. Και στο παράνομο ακόμη εκεί κολλημένοι στη μονογαμία είναι. Αντί με αυτά τα 500 να πάρει 25 καλές γκόμενες στη φυλής. Ή 50 γκόμενες στο μετάξι.  :cool2:

Εγγρ.
20 Σεπ 2016
Κριτικές
12
Like
688
Πόντοι
311
"Βόλτα" με το αμάξι προς το σπίτι της να μην πάρει ταξί μετά το ξενοδοχείο.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
το ιδιο  το θρεντ .. ειναι απο μονο του ΞΕΦΤΙΛΑ ..

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Πάντως όχι μεγαλύτερη από την ξεφτίλα τη δική σου να σε στραπονιάζει η Ουρανία, μωρή χρυσαυγίτικη μπάμια.
Προφανως  τωρα που μεγαλωσες και  εγινες γερος παραπληγικος  και  αναπολεις τα χρονια του διορισμου σου επι πασοκ ..
και η  ..συνταξη δεν σου φτανει ...  σου βγαινουν εμμονες  με  .. καποια  .. ουρανια απο  το παρελθον σου  που πιθανον σε στραπονιαζε. ... η  το ονομα ουρανια ειναι καποιος  κωδικος  .. καποιου πρασινοφρουρου τυπου λαλιωτη  με τον οποιο θα ειχες σχεση σαν ανταλλαγμα τον διορισμο στην  Ολυμπιακη ....
σε  καθε περιπτωση  θα ζησεις 3 με 4 χρονια ακομα και μετα θα γλιτωσουμε απο  τη μιζερη  παρουσια σου εδω και θα δινουμε  μια συνταξη λιγοτερη ...

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
it should be the other way  :S :S :S around  :think:

Από μέρους μας με δόσεις ευγένειας (τις άξεστες τις διώχνουμε πάντα βέβαια με ευγένεια) , ευπρέπειας (όχι στο κρεββάτι  :tooth: ), καθαριότητας, όχι τσιγγουνιές (αλλά να μην μας πιάνουν και κότσο) κτλ το πνεύμα δίδω, θα έπρεπε εμείς  να παίρνουμε το κάτι τις παραπάνω  ...  :happy:

Συνήθως δώρα στους πελάτες μου κάνω εγώ, κατά τα άλλα δώρο από πελάτη? 1 φάουλ να κάνεις έσβησαν 99 καλά  :headbang:

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.679
Πόντοι
8.816
Τα πάντα όλα από δωρα :takethis: :takethis: :takethis:

OP
OP
M

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Αν έχει κάποιος χτυπήσει κάποιο καλό τεμάχιο το θέλουν το δωράκι τους να τις έχεις απο κοντά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom