Νέα

Τι αισθάνονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα krets
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε συ ξερεις τι μου την δινει.... που πανε στις πουτανες, δεν κανουν τπτ για να τις ευχαριστησουν ως γυναικες και μετα απαιτουν κιολας να ειναι και φωτια και λαυρα την ωρα που τις γαμαν. ελεος ρε πουστη μου

Γενικά σωστό, όμως συνήθως δεν ισχύει. Για παράδειγμα εγώ πολλές φορές ήθελα να "βάλλω χέρι" (δάχτυλα κτλ) σε πουτάνα, ή να της κάνω γλυφομούνι, και πολύ απλά μου λέγανε ότι απαγορεύεται, ή ότι είναι ανθιυγεινό. Προσωπικά μου αρέσει να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου (και όχι μόνο :dancing:) για να περνάει και η εκάστοτε κοπέλα καλά μαζί μου, άλλωστε μου αρέσει να την βλέπω (και να την "ακούω" :dancing:) να το φχαριστιέται το πράμα, όμως αν απαγορεύεται.....

Τώρα το τί μπορεί να νιώθουν, είναι απλώς ένα ακόμη μυστήριο της φύσης, και παράλληλο φιλοσοφικό ερώτημα με τα: πώς σκεύτονται, πώς λειτουργούν, ποιά είναι η αντίληψή τους για το περιβάλλον και τον γύρο χώρο τους, κτλ.

απάλευτος

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά σωστό, όμως συνήθως δεν ισχύει. Για παράδειγμα εγώ πολλές φορές ήθελα να "βάλλω χέρι" (δάχτυλα κτλ) σε πουτάνα, ή να της κάνω γλυφομούνι, και πολύ απλά μου λέγανε ότι απαγορεύεται, ή ότι είναι ανθιυγεινό. Προσωπικά μου αρέσει να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου (και όχι μόνο :dancing:) για να περνάει και η εκάστοτε κοπέλα καλά μαζί μου, άλλωστε μου αρέσει να την βλέπω (και να την "ακούω" :dancing:) να το φχαριστιέται το πράμα, όμως αν απαγορεύεται.....

Τώρα το τί μπορεί να νιώθουν, είναι απλώς ένα ακόμη μυστήριο της φύσης, και παράλληλο φιλοσοφικό ερώτημα με τα: πώς σκεύτονται, πώς λειτουργούν, ποιά είναι η αντίληψή τους για το περιβάλλον και τον γύρο χώρο τους, κτλ.
εαν εχεις μαζι φαρμακευτικο γαντι θα σε αφησει δαχτυλο
τα αλλα δεν τα διαβασα

απάλευτος

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γενικα παντως απεχθανονται ολες να βρωμαει ο αντρας , αλλα ολα συνηθιζονται να ουμε αμα εισαι αντρας βαρυς και κιμπαρολογος

Επισκέπτης
σε call girl ct αφηνουν δαχτυλα παντου σε μπουρδελακια κ σε ξεπετε μασαζερι δεν αφηνουν

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Στο φιναλε ποιος εχασε την αισθηση για να την βρουν οι ελλεεινιδες??? :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny:

Συνημμένα