Νέα

Τι αισθάνονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα krets
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κ δεν μας περιγραφεις κ τι σταση κυρια Nτοκτορ Ρουθ ?? :2funny:

αντε γρηγορα γιατι φευγω σε λιγο για μασαζοεπιδρομη κ περιμενω με αγωνια τις συμβουλες σου :tickedoff: :tickedoff:

σορρυ αλλα δεν μπορω να βοηθησω... ειναι διαφορετικη για καθε γυναικα :rolleyes:

:idiot: :idiot: :idiot:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ε υπάρχουνε κ μερικοί π care,τι να κάνουμε τώρα?
Να τους εκτελέσουμε μήπως? :P

ρε συ ξερεις τι μου την δινει.... που πανε στις πουτανες, δεν κανουν τπτ για να τις ευχαριστησουν ως γυναικες και μετα απαιτουν κιολας να ειναι και φωτια και λαυρα την ωρα που τις γαμαν. ελεος ρε πουστη μου

Επισκέπτης
ρε συ ξερεις τι μου την δινει.... που πανε στις πουτανες, δεν κανουν τπτ για να τις ευχαριστησουν ως γυναικες και μετα απαιτουν κιολας να ειναι και φωτια και λαυρα την ωρα που τις γαμαν. ελεος ρε πουστη μου

τελικα ολα τα ξερεις εσυ σε ειχα παρεξηγησει :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Εγω σκεφτομαι ποσα σουβλακια πουλησα... :headbang: :headbang: :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τελικα ολα τα ξερεις εσυ σε ειχα παρεξηγησει :jerking:

αρνησου το κιολας... γτ πολλες φορες ετσι γινεται.... και δυστηχως οχι μονο στις πουτανες.... τον βαζετε μεσα και περιμενετε να μας ερθει η φωτιση απο το πουθενα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
αρνησου το κιολας... γτ πολλες φορες ετσι γινεται.... και δυστηχως οχι μονο στις πουτανες.... τον βαζετε μεσα και περιμενετε να μας ερθει η φωτιση απο το πουθενα
Μαλιστα.
Οι γυναικες δλδ δεν ειναι αυτοφωτες.
Καπου πεταξα το manual γμτ.

Επισκέπτης

εγω παντως μια φορα εβαλα το πουλι μου σε μια πριζα σουκο κ η κοπελα μου ηρθε σε οργασμο κ ταυτοχρονο αναψαν κ ολα τα φωτα του σπιτιου :o

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μπααααααα  ας αφησουμε να μιλησουν οι ειδικοι βλεπε ευα    :2funny:

εγω το μονο που ξερω ειναι οταν ακους πολλα κερασια κλπ κλπ κλπ  ;)

τι ενοεις τωρα με τα κερασια; γτ αν ενοεις οτι πολλοι πιο πολυ μιλαν και λιγοτερο γαμαν το μονο που μπορω να πω ειναι "+10"

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω παντως μια φορα εβαλα το πουλι μου σε μια πριζα σουκο κ η κοπελα μου ηρθε σε οργασμο κ ταυτοχρονο αναψαν κ ολα τα φωτα του σπιτιου :o
να σε εχω δλδ μαζι μου στα εργαστηρια ηλεκτρισμου  :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
σουκο;;; τι ειναι αυτο;;;;;;;;;

Επισκέπτης
τι ενοεις τωρα με τα κερασια; γτ αν ενοεις οτι πολλοι πιο πολυ μιλαν και λιγοτερο γαμαν το μονο που μπορω να πω ειναι "+10"

οχι εννοω για γυναικες που το παιζουν σεξ machine κ καμα σουτρα ινστρακτορ κ οταν γινει η δουλεια δεν ξερουν πως να σου πιασουν τον πουτσο.Κ μετα λενε α δεν ηταν καλος εραστης α δεν με εκανε να αισθανθω διαφορετικα κλπ κλπ :jerking:  τα ριχνουν στους αλλους για να καλυψουν τις δικες τους ανασφαλειες.Κλασσικη γυναικεια συμπεριφορα :birdman:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι εννοω για γυναικες που το παιζουν σεξ machine κ καμα σουτρα ινστρακτορ κ οταν γινει η δουλεια δεν ξερουν πως να σου πιασουν τον πουτσο.Κ μετα λενε α δεν ηταν καλος εραστης α δεν με εκανε να αισθανθω διαφορετικα κλπ κλπ :jerking:  τα ριχνουν στους αλλους για να καλυψουν τις δικες τους ανασφαλειες.Κλασσικη γυναικεια συμπεριφορα :birdman:

συμφωνω! γι αυτο δεν λεω και πολλα για να μην γινουμε  και ρομπα. τωρα για το αλλο που ελεγα περι στασεων δεν ενοω τπτ αεροπλανικο

Επισκέπτης
σουκο;;; τι ειναι αυτο;;;;;;;;;

κ πολυμπριζο για οταν εχεις πολλες καβλες :2funny: :2funny:

URL]]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999