You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι αισθάνονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα krets
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
φιλοσοφικα ερωτηματα ολα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν ειμαι γυναικα για να γνωριζω αλλα κατι οπως νιωθουμε και εμεις περιπου,η συσπασεις η τριβη που μπαινοβγαινη συνολικα την ηδονηΝιώθουν τις κινήσεις του πούτσου του αγοριού τους που μπαινοβγαίνει;
Νιώθουν τις συσπάσεις;
Ή απλά ευχαριστιούνται με την τριβή;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Νοιώθουν το πορτοφόλι τους να φουσκώνει..
ή να αδειαζει αμα πεσεις σε κανα ψωμολυσσασμενο αεργο....χαχαχαχα
εγω παντως δε νιωθω τιποτα....ειμαι ναρκισιστικος τυπος και ασχολουμαι με το πως "γραφω" στην καμερα εκεινη την ωρα.....
Επισκέπτης
ή να αδειαζει αμα πεσεις σε κανα ψωμολυσσασμενο αεργο....χαχαχαχα
εγω παντως δε νιωθω τιποτα....ειμαι ναρκισιστικος τυπος και ασχολουμαι με το πως "γραφω" στην καμερα εκεινη την ωρα.....
oh dear god.....ντε ζα βου
Επισκέπτης
αισθανονται κιολας?
λες απόλυτα την αλήθεια και μπράβο σου.ή να αδειαζει αμα πεσεις σε κανα ψωμολυσσασμενο αεργο....χαχαχαχα
coral
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Φίλε το ερώτημά σου είναι πολύ γενικό και δεν χρειάζεται απάντηση!
Η κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη και φυσικά διαφορετικά τα συναισθήματα.
Είναι άδικο να περιμένεις από μια cg, που πιο μπροστά "εξυπηρέτησε" άλλους πέντε να πεθαίνει από ηδονή, απλά τις περισσότερες φορές παίζει τον ρόλο για τον οποίο πληρώνεται.
Με την κοπέλα που έχουμε ερωτική/συναισθηματική σχέση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σαφώς και υπάρχουν φορές που η κοπέλα μας υποκρίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως και εμείς άλλωστε, αυτό όμως το κάνει ή το κάνουμε για να δώσουμε αξία στη σύντροφό μας.
Η κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη και φυσικά διαφορετικά τα συναισθήματα.
Είναι άδικο να περιμένεις από μια cg, που πιο μπροστά "εξυπηρέτησε" άλλους πέντε να πεθαίνει από ηδονή, απλά τις περισσότερες φορές παίζει τον ρόλο για τον οποίο πληρώνεται.
Με την κοπέλα που έχουμε ερωτική/συναισθηματική σχέση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σαφώς και υπάρχουν φορές που η κοπέλα μας υποκρίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως και εμείς άλλωστε, αυτό όμως το κάνει ή το κάνουμε για να δώσουμε αξία στη σύντροφό μας.
Παιδες, εξαρτάται ποιον ρωτάς.
Εμενανε ασουμε, όλες...μα ολες πεθαίνουν απο ηδονή με το που τις αγγιζω. Αφου μερικές με παρακαλάνε να μη συνεχίσω απο φόβο οτι θα με ερωτευτούν.
Σε όσες τελικά το πράμα προχωράει..όλες..μα όλες εχουν να το λενε ότι με εμενα ένοιωσαν πρώτη φορά έτσι. Και ολες..μα ολες με έχουν εικόνισμα πανω απο το κρεβάτι τους
Εμενανε ασουμε, όλες...μα ολες πεθαίνουν απο ηδονή με το που τις αγγιζω. Αφου μερικές με παρακαλάνε να μη συνεχίσω απο φόβο οτι θα με ερωτευτούν.
Σε όσες τελικά το πράμα προχωράει..όλες..μα όλες εχουν να το λενε ότι με εμενα ένοιωσαν πρώτη φορά έτσι. Και ολες..μα ολες με έχουν εικόνισμα πανω απο το κρεβάτι τους
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.338
- Πόντοι
- 8.645
Εχω την εντυπωση πως οι περισσοτερες γυναικες ειναι κλειτοριδικες.
Mπα, οι περισσοτερες ειναι κυκλοθυμικες...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 1.206
και μ'εμενα το ιδιο ακριβως ισχυει.......Και μετα ξυπναωΠαιδες, εξαρτάται ποιον ρωτάς.
Εχω την εντυπωση πως οι περισσοτερες γυναικες ειναι κλειτοριδικες.
Σε αυτη τη περιπτωση λειτουργουν καθαρα εγκεφαλικα
και κλειτοριδικη να ειναι παντα υπαρχει τροπος να τελειωσει την ωρα του σεξ αν τριβεται η κλειτοριδα της στο σωμα του αντρα και φυσικα τα mind games αν ξερει να τα παιξει μια γυναικα μπορουν να την απογειωσουν
και κλειτοριδικη να ειναι παντα υπαρχει τροπος να τελειωσει την ωρα του σεξ αν τριβεται η κλειτοριδα της στο σωμα του αντρα και φυσικα τα mind games αν ξερει να τα παιξει μια γυναικα μπορουν να την απογειωσουν
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.americanlifestyle.com/products/durex_ring.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν χρειαζεται απλα πρεπει να βρεις την σταση που πρεπει..... και φυσικα να εχει αντοχη ο αντρας μην τα κανει στην μεση της πορειας ;D ;D ;D
Επισκέπτης
who cares?Νιώθουν τις κινήσεις του πούτσου του αγοριού τους που μπαινοβγαίνει;
Νιώθουν τις συσπάσεις;
Ή απλά ευχαριστιούνται με την τριβή;
Επισκέπτης
δεν χρειαζεται απλα πρεπει να βρεις την σταση που πρεπει..... και φυσικα να εχει αντοχη ο αντρας μην τα κανει στην μεση της πορειας
κ δεν μας περιγραφεις κ τι σταση κυρια Nτοκτορ Ρουθ ??
αντε γρηγορα γιατι φευγω σε λιγο για μασαζοεπιδρομη κ περιμενω με αγωνια τις συμβουλες σου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις