Νέα

τι αφροδισια εχετε κολλησει ως τωρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κι εγώ μαν χρησιμοποιούσα πάντα αλλά έτυχε να κολλήσω μολυσματική τέρμινθο. Και απ' ότι κατάλαβα πρέπει να γίνεται χαμός με αυτό το μικρόβιο γενικότερα.
αμα εισαι ατυχος φιλε ολα μπορει να τα παθεις.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Μητσοτάκης.jpg
    Μητσοτάκης.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 32
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
επισης προσοχη στα ακαποτα απο κωλο! εστω κι αν ειναι καθαρη η γκομενα υπαρχει κινδυνος να αρπαξετε κωλοβακτηριδιο που κανει ασχημη ουρολοιμωξη!

Το χω παθει εγω , κ ο γιατρος με ρωτησε εαν γαμαω κωλους.
Οχι γιατρε ειπα, μαλλον απο τουαλετα κολλησα

Επισης εχω κολλησει ερπη απο πιπα, γυναικας , ελλεινιδας, που ειχε επιχειλιο ερπη,
Σε μενα βγηκε ερπης των γεννητικων οργανων  κ απο τοτε 4-5 φορες/ετος παθαινω υποτροπες κ παιρνω χαπια valtrex

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Λέιζερ που σου έκαναν? Εμένα αφαίρεση με λαβίδα και πολύ (Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νοσηματων - Θεσσαλονίκη 2010)

Σε ιδιωτικό γιατρό πήγα γιατί στο Συγγρός γινόταν τησ πουτάνας από κόσμο. Μάλιστα μου έκανε και δεύτερη φορά λέιζερ μετά απο 20 μέρες γιατί βγήκαν και άλλα...

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Τιποτα μεχρι τωρα.ουτε εγω ουτε οι φιλοι μου.χρησιμοποιουμε παντα προφυλακτικο

Μολυσματική τέρμινθο και κονδυλώματα κολλάς και με προφυλακτικό. Εγώ είχα κολλήσει γύρω από την βάση τους πέους, εκεί δηλαδή που δεν καλύπτει το προφυλακτικό.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το χω παθει εγω , κ ο γιατρος με ρωτησε εαν γαμαω κωλους.
Οχι γιατρε ειπα, μαλλον απο τουαλετα κολλησα

Επισης εχω κολλησει ερπη απο πιπα, γυναικας , ελλεινιδας, που ειχε επιχειλιο ερπη,
Σε μενα βγηκε ερπης των γεννητικων οργανων  κ απο τοτε 4-5 φορες/ετος παθαινω υποτροπες κ παιρνω χαπια valtrex

Ο επιχειλιος ερπης δε φαινεται; Δεν το πηρες χαμπαρι;

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
εγω εχω κολλησει χλαμυδια και ανθεκτικο εντεροκοκκο...ταλαιπωρηθηκα αρκετα!!!

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Ο επιχειλιος ερπης δε φαινεται; Δεν το πηρες χαμπαρι;

Oxι δεν το πηρα , διοτι μπορει να ηταν στην αρχη εκδηλωσης της νοσου η στο τελος κ δεν ειχε φυσαλλιδες στα χειλια
Φιλαρακα ο ερπης των γεννητικων οργανων ειναι πολυ επωδυνος κ τον εχεις για παντα...κ επισης αυτος που τον εχει , οταν τον βγαζει εχει τρομερη νευρικοτητα , αγχος , ειναι ψυχοφθορο
Εαν βγει το φαρμακο που σκοτωνει τον ιο, η εταιρεια θα εχει δισ/ρια  Ευρω κερδη

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αμα εισαι ατυχος φιλε ολα μπορει να τα παθεις.

Χθές έκανα εξετάσεις για HIV και Ηπατίτηδα Β και όλα βγήκαν αρνητικά. Μάλλον πως στο μέλλον δεν θα ξαναεπισκεφθώ σπίτι. Η τέρμινθος δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που κυκλοφορούν μαν  ;)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Βαλανοποστιτιδα εχετε πάθει ;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

zogler gr

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστές στην καλάντα μας επάνω θεωρώ ότι όλα είναι ανοικτά. Εγώ κόλλησα για πρώτη φορά μουνόψειρες από παντρεμένη  και όχι από εκδιδόμενη, για τον λόγω αυτό άργησα πολύ να το καταλάβω (αν και είχα φαγούρα). Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι πια είναι η αποτελεσματικότερη θεραπεία (φάρμακο - σκόνη) και για πάσο διάστημα πρέπει να την εφαρμόσω.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Καλημερα συναγωνιστές στην καλάντα μας επάνω θεωρώ ότι όλα είναι ανοικτά. Εγώ κόλλησα για πρώτη φορά μουνόψειρες από παντρεμένη  και όχι από εκδιδόμενη, για τον λόγω αυτό άργησα πολύ να το καταλάβω (αν και είχα φαγούρα). Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι πια είναι η αποτελεσματικότερη θεραπεία (φάρμακο - σκόνη) και για πάσο διάστημα πρέπει να την εφαρμόσω.
τυπε οι μουνοψειρες βγαινουν και στη μασχαλη?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Η άγνοια πολλές φορές δημιουργεί φόβο. Θα πρέπει να κινούμαστε σε μια διαρκή ισορροπία, όχι μόνο στο θέμα αυτό που συζητούμε αλλά και γενικότερα. Χρειάζεται να έχουμε φόβο, αλλά λίγο φόβο. Επίσης είναι άσχημο να πηγαίνουμε σαν κομάντο αυτοκτονίας χωρίς προφυλάξεις, δηλαδή ναμη φοβόμαστε καθόλου. Οι ιερόδουλες αλλά και οι ευκαιριακές ξεπέτες είναι μερικά θεματάκια που ίσως σου αφήσουν κουσούρια και παράσημα... Καλό θα είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ξέρω αρκετούς που κάνουν σεξ με τις γκόμενές τους, και μάλιστα τις αλλάζουν συνέχεια χωρίς προφυλάξεις. Για ιερόδουλες δεν συζητάμε... Αν δεν προσέχουν (η πλειοψηφία δηλαδή) αποτελούν δημόσιο κίνδυνο. Πολύ μεγάλη ευθύνη έχουν και κάποιοι μαλάκες πελάτες που ζητάνε ακάποτα. Εκεί οι σωστές επαγγελματίες πρέπει να μην το επιτρέπουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν βγάλεις κάλους από την πολύ μαλακία θεωρείτε σνμ??  :grin:

Stories

Νέο!

Stories