Νέα

τι αφροδισια εχετε κολλησει ως τωρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εκεινο που μου εχει κανει εντυπωση οτι πολλα παιδια πανε και κανουν γλειφομουνι σε πορνες! δεν υπαρχει τπτ πιο επικινδυνο! δεν ειναι μονο το aids ειναι πολλα τα μικροβια που μπορει να αρπαξει καποιος..ο γιατρος μου ειχε πει οτι το ουρεοπλασμα κολλαει ακομα και με το χερι αν σε ακουμπησειστο πεος η κοπελα που το εχει..αν πριν εχει αγγιξει το αιδοιο της..Γι αυτο προσοχη...

Επισκέπτης
φυσικα δεν χρειαζεται να παθουμε φοβια..ουτε φυσικα να κοψουμε το σεξ..απλα να ειμαστε προσεκτικοι..

Επισκέπτης
ρε τυπε οντως ειναι αηδια,κ γω π ηθελα να τ κανω σε κωλ γκιρλ αηδιασα με τη συγκεκριμενη  >:( >:(.μονο με γκομενες μας  :grin:
τι να πεις....αλλοι γουσταρουν γλωσσοφιλα ενω πριν μπορει η πουτανα να γλυφοκωλιαζε τον προηγουμενο μερακλη πελατη  :S :S
ετσι ειναι τυπε...ρωσικη ρουλετα τα γλειφομουνια και τα γλωσσοφιλα..δυστυχως οι πιτσιρικαδες ειναι απειροι και δεν ξερουν οπως ημουν τοτε και εγω..σκεφτεσαι να εχει χυσει στο στομα της πορνης ο προηγουμενος και μετα να σου δωσει γλωσσοφιλα?  :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εκεινο που μου εχει κανει εντυπωση οτι πολλα παιδια πανε και κανουν γλειφομουνι σε πορνες! δεν υπαρχει τπτ πιο επικινδυνο! δεν ειναι μονο το aids ειναι πολλα τα μικροβια που μπορει να αρπαξει καποιος..ο γιατρος μου ειχε πει οτι το ουρεοπλασμα κολλαει ακομα και με το χερι αν σε ακουμπησειστο πεος η κοπελα που το εχει..αν πριν εχει αγγιξει το αιδοιο της..Γι αυτο προσοχη...

ρε τυπε οντως ειναι αηδια,κ γω π ηθελα να τ κανω σε κωλ γκιρλ αηδιασα με τη συγκεκριμενη  >:( >:(.μονο με γκομενες μας  :grin:
τι να πεις....αλλοι γουσταρουν γλωσσοφιλα ενω πριν μπορει η πουτανα να γλυφοκωλιαζε τον προηγουμενο μερακλη πελατη  :S :S

Επισκέπτης
Περα απο τα αφροδισια το γαμησι στις πορνες εχει και ενα αλλο σοβαρο μειονεκτημα και μαλιστα πολυ σοβαρο, ειδικα για τα νεα τα παιδια!! quiz! ποιο ειναι αυτο το μειονεκτημα??

Επισκέπτης
λοιπον να το παρει το ποταμι μια και πρεπει να φυγω..το μειονεκτημα ειναι οτι σε μαθαινουν να χυνεις γρηγορα και αν εισαι μικρος πολυ δυσκολα στο μελλον το ξεπερνας..και μετα με τις γκομενες εχεις προβλημα..γι αυτο λοιπον λιγη προσπαθεια τυποι να βγαλετε μια κανονικη γκομενα και να πηδατε σαν ανθρωποι..μην θελετε παντα το ευκολο γιατι μερικες φορες ειναι καταστροφικο..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Περα απο τα αφροδισια το γαμησι στις πορνες εχει και ενα αλλο σοβαρο μειονεκτημα και μαλιστα πολυ σοβαρο, ειδικα για τα νεα τα παιδια!! quiz! ποιο ειναι αυτο το μειονεκτημα??

ποιο ρε τυπε?εμεις εχουμε γερασει  :grin: :grin:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Επί δύο σελίδες δύο βόδια μονολογούν για το τι σμν άρπαξαν στον ύπνο τους αφού είναι βέβαιο πως αποκλείεται να έχουν πάει με θηλυκό (εκτός της χούφτας τους).

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
λοιπον να το παρει το ποταμι μια και πρεπει να φυγω..το μειονεκτημα ειναι οτι σε μαθαινουν να χυνεις γρηγορα και αν εισαι μικρος πολυ δυσκολα στο μελλον το ξεπερνας..και μετα με τις γκομενες εχεις προβλημα..γι αυτο λοιπον λιγη προσπαθεια τυποι να βγαλετε μια κανονικη γκομενα και να πηδατε σαν ανθρωποι..μην θελετε παντα το ευκολο γιατι μερικες φορες ειναι καταστροφικο..

εγω ρε τυπε παντα τις τυραννουσα τις πουτανες τις ταραζα στο γαμησι ξεπερνουσα τα ορια του χρονου,αντεχω πολυ κ κρατιεμαι στο γαμησι  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Επί δύο σελίδες δύο βόδια μονολογούν για το τι σμν άρπαξαν στον ύπνο τους αφού είναι βέβαιο πως αποκλείεται να έχουν πάει με θηλυκό (εκτός της χούφτας τους).
Δεν διαβασες καλα τις σελιδες..το ενα βοδι αρπαξε αφροδισιο..το αλλο ηταν τυχερο και την γλυτωσε! :grin:

Επισκέπτης
και αφου ειμαστε δυο πως γινεται να..μονολογουμε!! ελεος ολο κοπανες εκανες απο το σχολειο και δεν εμαθες καλα Ελληνικα!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

εσυ που εισαι εμπειρος εχεις απολα δηλαδη?ηπατιτιδες μουνοψειρες  :grin: :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Προτεινα να αλλξει το θρεντ και να ονομαστει ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΩ!!!!!
Ποιο αισιοδοξα πραγματα θα αναφερει!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom