kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Προτεινα να αλλξει το θρεντ και να ονομαστει ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΩ!!!!!
Ποιο αισιοδοξα πραγματα θα αναφερει!!!!
Προτεινα να αλλξει το θρεντ και να ονομαστει ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΩ!!!!!
Ποιο αισιοδοξα πραγματα θα αναφερει!!!!
Μια απο τα ιδια και εγω.... το 1982, οχι απο ιεροδουλη, αλλα απο μια γκομενα μου,την εποχη εκεινη.Και εμενα τοτε... στο νοσοκομειο, μου τα αφαιρεσαν.To 2010 είχα κολλήσει μολυσματική τέρμυνθο. Έβγαλα κάτι σπυράκια πάνω στο σώμα του πέους τα οποία μου τα αφαίρεσαν με λαβίδα στο νοσοκομείο.
Μια απο τα ιδια και εγω.... το 1982, οχι απο ιεροδουλη, αλλα απο μια γκομενα μου,την εποχη εκεινη.Και εμενα τοτε... στο νοσοκομειο, μου τα αφαιρεσαν.
Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερον ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο γαμιση..σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..
Πόσο ηλίθιος πρεπει να εισαι για να κανεις ακαποτο γαμησι με πορνη;Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερον ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο γαμιση..σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..
σοβαρα;;;την πατησες μεγαλε! φουλ στην ηπατιτιδα θα εισαι!
εαν εγλειψες το χερι σου ή ειχες καμια πληγη ;)σοβαρα;;;
Πόσο ηλίθιος πρεπει να εισαι για να κανεις ακαποτο γαμησι με πορνη;
Και να σου φταιει και η πορνη μετα αντι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο για την μαλακια που εκανες;
Ποσο χρονων είσαι τωρα ;
Αν εγινε πριν 40-50 χρονια να το δεχτω ρε φιλε!!!Τα τελευταια 30 χρονια ομως και μονο με το AIDS θα επρεπε να υπαρχει λιγο μυαλό!!!Αν δεν υπαρχει έστω ενα υποτυπωδες μυαλο γαμησε τα!!!!!Ρε τυπε 19 χρονων ηταν και ειχε το μυαλο πανω απο το κεφαλι συμβαινουν αυτα....ισως και κανεις να μην τον ειχε ενημερωσει κανεις οπως θα επρεπε η να αδιαφορησε και ο ιδιος περι αφροδισιων.
Εδω αλλοι 30+ χρονων μυαλο δεν βαζουν ακομα.
Παρολα αυτα δεν φταει μονο η πουτανα ταχουμε ξαναπει
Εισαι οντως Ποντιος ετσι;Όχι ρε παιδια, σας λεω το εβγαλα αμεσω και πλυθηκα με σαπουνι...
εαν εγλειψες το χερι σου ή ειχες καμια πληγη ;)
μην αγχωνεσαι πλακα σου κανει
γιατι δεν την εβαζες να στον παιξει αυτη? εγω οταν δεν χυνω αυτο κανω συνηθως
νταξ, χαλαρωσε....απλα να ξερεις οτι και τα υγρα μεταφερουν τον ιο, οποτε αν εχεις καμια ανοιχτη πληγη μπορει να παιξει και καμια μοντα ;) (ετσι τουλαχιστον λενε οι θεωριες)Όχι ρε παιδια, σας λεω το εβγαλα αμεσω και πλυθηκα με σαπουνι...