giorgakis2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατι;;;Εισαι οντως Ποντιος ετσι;
Γιατι;;;Εισαι οντως Ποντιος ετσι;
Αν εγινε πριν 40-50 χρονια να το δεχτω ρε φιλε!!!Τα τελευταια 30 χρονια ομως και μονο με το AIDS θα επρεπε να υπαρχει λιγο μυαλό!!!Αν δεν υπαρχει έστω ενα υποτυπωδες μυαλο γαμησε τα!!!!!
νταξ, χαλαρωσε....απλα να ξερεις οτι και τα υγρα μεταφερουν τον ιο, οποτε αν εχεις καμια ανοιχτη πληγη μπορει να παιξει και καμια μοντα ;) (ετσι τουλαχιστον λενε οι θεωριες)
Όχι δεν ειχα καμια ανοικτη πληγη στο χερι...
Όχι δεν ειχα καμια ανοικτη πληγη στο χερι...νταξ, χαλαρωσε....απλα να ξερεις οτι και τα υγρα μεταφερουν τον ιο, οποτε αν εχεις καμια ανοιχτη πληγη μπορει να παιξει και καμια μοντα ;) (ετσι τουλαχιστον λενε οι θεωριες)
Nαι ρε τυπε συμφωνω αλλη καυλα το ακαποτο απο κωλο ειδικα αλλα εγω την πατησα απο τη δικια μου δεν εβαλα καποτα τη γαμησα απο κωλο την εχυσα μεσα και εφυγα με ενα δωρακι μολυνσεως και δε μιλαω για ΣΜΝ για μολυνση απο βακτηρια οποτε καυλα ξεκαυλα καποτα παντα απο πισω.φιλε αλλη γκαβλα ομως το ακαποτο!!(μονο με γκομενες μας)
Τυπε κ εγω Ποντιος ειμαι εχεις κατι με τους ποντιος φως φαναρι ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι ανενημερωτος και φοβαται λογικο ειναι να μη καταλαβαινει.Εισαι οντως Ποντιος ετσι;
Τυπε αν δεν ειχε καποια πληγη στο χερι σου να ερθει σε επαφη με τα υγρα της γκομενας δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα η Ηπατιτιδα και το HIV δε μπορουν να διαπερασουν το δερμα και αμα πληθηκες κιολας μετα με σαπουνι δεν εχεις φοβο το σαπουνι τα σκοτωνει ολα.σοβαρα;;;
Αρχηγε hiv δεν μπορεις να κολησεις με αυτον τον τροπο,πεθαινει με το που τον βγαζεις εξω στον αερα. Η ηπατιτιδα β μονο μπορει να μεταφερθει ετσι αν εκτεθει στον αερα.Αλλα αφου πρωτα εβαλες σαπουνι στα χερια σου και μετα πλυθηκες το πιο πιθανο ειναι οτι τα παντα ειχαν πεθανει.Επισης για να μεταφεροταν επρεπε να πανε τα υγρα στην ουριθρα σου.Ξερω σιγουρα οτι ο ιος της ηπατιτιδας πεθαινει με το σαπουνι.Τωρα για κοδυλοματα,συφιλη,ερπη κτλπ υπαρχει ενας μικρος κινδυνος αφου μεταφεροντε ακομα και με την αφη αλλα δεν ξερω τι παιζει αφου χρισημοποιησες το σαπουνι μαλλον τα εξουδετερωσες και αυτα. Εγω δε θα ανισηχουσα στη θεση σου εισαι καλημερνος πιστευω.Εγω πάλι, την ΠΑρασκευη 16/5/2014 πηγα βραδυ στη Φυλης...ΟΛΑ εγιναν με προφυλακτικο (πιπα και κολπικος πηδος)...Επειδή ειχα πιει τις μπυρες μου και αργουσα να χυσω, τον εβγαλα από μεσα της και τον επαιξα φορωντας, όπως μου ζητησε η κοπελα το προφυλακτικο....εχυσα, το εβγαλα και το πεταξα και πλυθηκα αμεσως με σαπουνι (χερια και γυρω περιοχη από την...οικογενεια!). Παιζει να κινδυνευω από HIV/ ηπατιτιδα από τυχον υγρα της πανω στην καποτα;;;
μισ απο τα ιδια και εγω ,επισκεφτηκα δερματολογο.μου ειπε για λειζερ,αλλα μετα απο ψαξιμο διαβασα οτι περναει και μονο του,οπως και εγινε,μετα απο ενα εξαμηνο βεβαια..μεχρι να περασει βεβαια,χρειαζεται αποχη απο το γιατι ειναι κολλητικο..Και εγώ μολυσματική τέρμινθο και μου την αφαίρεσε ο γιατρός με λέιζερ. Τώρα από ποια δεν έχω ιδέα... :S
Με τους Ποντιους ανεκδοτα "εχω" ,οχι γενικα με τους Ποντιους .Τυπε κ εγω Ποντιος ειμαι εχεις κατι με τους ποντιος φως φαναρι ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι ανενημερωτος και φοβαται λογικο ειναι να μη καταλαβαινει.
Σε ευχαριστω φιλε...ανοικτη πληγη όταν λεμε, εννοουμε να τρεχει αιμα, όπως π.χ. να εχεις φαει τα νυχια σου ή τις πααρανυχιδες και να εχεις αιμα την στιγμη εκεινη...Τυπε αν δεν ειχε καποια πληγη στο χερι σου να ερθει σε επαφη με τα υγρα της γκομενας δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα η Ηπατιτιδα και το HIV δε μπορουν να διαπερασουν το δερμα και αμα πληθηκες κιολας μετα με σαπουνι δεν εχεις φοβο το σαπουνι τα σκοτωνει ολα.
Και δεν είμαι Ποντιος! Πανικόβλητος (και κατ' εσενα ηλίθιος μπορει...), αλλα δεν νομιζω ότι είναι ευκαιρια για κοροϊδία!!!Με τους Ποντιους ανεκδοτα "εχω" ,οχι γενικα με τους Ποντιους .
Οταν είσαι τοσο υποχονδριος είναι,μπας και το ξεπερασεις!!!!Και δεν είμαι Ποντιος! Πανικόβλητος (και κατ' εσενα ηλίθιος μπορει...), αλλα δεν νομιζω ότι είναι ευκαιρια για κοροϊδία!!!
Kατι τετοιο αλλα μη τρελεσαι δεν ειναι και τοσο ευκολο να κολησεις Hiv εδω σκεψου οτι μπορει να γαμησεις ακοποτα ενα μουνι που να εχει hiv και παλι να μην κολησεις.Σε ευχαριστω φιλε...ανοικτη πληγη όταν λεμε, εννοουμε να τρεχει αιμα, όπως π.χ. να εχεις φαει τα νυχια σου ή τις πααρανυχιδες και να εχεις αιμα την στιγμη εκεινη...
Σε ευχαριστω!Kατι τετοιο αλλα μη τρελεσαι δεν ειναι και τοσο ευκολο να κολησεις Hiv εδω σκεψου οτι μπορει να γαμησεις ακοποτα ενα μουνι που να εχει hiv και παλι να μην κολησεις.
μισ απο τα ιδια και εγω ,επισκεφτηκα δερματολογο.μου ειπε για λειζερ,αλλα μετα απο ψαξιμο διαβασα οτι περναει και μονο του,οπως και εγινε,μετα απο ενα εξαμηνο βεβαια..μεχρι να περασει βεβαια,χρειαζεται αποχη απο το γιατι ειναι κολλητικο..
Τιποτα μεχρι τωρα.ουτε εγω ουτε οι φιλοι μου.χρησιμοποιουμε παντα προφυλακτικο