Τι αλλο να πω φιλε μου?περιεκτικος εισαι....
Οποιος γαμαει ακαποτα πουτανα,οτι ηλικια κ να εχει ειναι μαλακας κ επικινδυνος για τον εαυτο του.
Καλα κολυβα να του ευχηθω γιατι μεχρι τα 30 του θα γαμαει γκομενες με aids και θα το ξερει κιολας.
Τι αλλο να πω φιλε μου?περιεκτικος εισαι....
Είμαι 25 χρονών και γυρνάω στα μπουρδέλα,στούντιο,μασατζίδικα κ.α. τα τελευταία 8 χρόνια!!!
Όλα αυτά τα χρόνια έχω κολλήσει τα εξής:1)Τέρμινθες,2)Χλαμύδια,3)Ουρολοίμωξη,4)Προστατίτιδα.
Εσυ εχεις παθει ΟΞΕΙΑ ΜΕΛΕΤΙΤΙΔΑ...εγω εχω παθει εβενινη καλντερμιτζιδικη τριχοπτωσης :S...
Εσυ εχεις παθει ΟΞΕΙΑ ΜΕΛΕΤΙΤΙΔΑ...
Και εμφανιζεις συμπτώματα ΠΟΛΥΟΣΚΟΡΔΙΤΙΔΑΣ....
Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερον ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο γαμιση..σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..
εγω εχω παθει εβενινη καλντερμιτζιδικη τριχοπτωσης :S...
που βρισκονται αυτα,κ θα σου απαντησω αμεσως επι του θεματοςσυναγωνιστή soukera , έχω βάλει στο μάτι κάποια αδέσποτα εβένινα σκεύη, και έχω ενδοιασμούς "λοιμωξιολογικής" φύσεως ίσως και μαύρης μαγείας και βουντού
τι συμβουλεύει ο συναγωνιστής σούκερας επι του θέματος ?
που βρισκονται αυτα,κ θα σου απαντησω αμεσως επι του θεματος
ορμα με καποτα again και μην φοβασε τιποτα , βουντου και τριχοπτωση εχει βρεθει το φαρμακοπατησίων
ορμα με καποτα again και μην φοβασε τιποτα , βουντου και τριχοπτωση εχει βρεθει το φαρμακο
επειδη ειναι περα αποτον σουκερικο ελεγχο οι συγκεκριμενες,οχι ρουφοκωλαδες κ ρουφομουνιαγια πάρτη σου θα δοκιμάσω
δηλαδη το ακατοπο δεν ειναι τοσο επικίνδυνο όσο το φλυφομουνι?Επι 20 ετη στον αγοραιο ερωτα δεν εχω αρπαξει το παραμικρο. Αλλα δεν:
1) Κανω γλυφομουνι (εδω το αποφευγω με τις γκομενες, ποσο μαλλον με τις πορνες).
2) Ακαπ γαμησι.
Ακαπ πιπες δινω ενιοτε, οχι παντα.
επειδη ειναι περα αποτον σουκερικο ελεγχο οι συγκεκριμενες,οχι ρουφοκωλαδες κ ρουφομουνια
Επι 20 ετη στον αγοραιο ερωτα δεν εχω αρπαξει το παραμικρο. Αλλα δεν:
1) Κανω γλυφομουνι (εδω το αποφευγω με τις γκομενες, ποσο μαλλον με τις πορνες).
2) Ακαπ γαμησι.
Ακαπ πιπες δινω ενιοτε, οχι παντα.
απλα οι συγκεκριμενες δεν εχουν περασει σουκερικο ελεγχο γιαυτο στο λεω..ε τότε είναι σα να μη γαμάς αδερφέ σούκερα
χάνεις όλο το μέλι :-
ακριβώς γι'αυτό δεν έχεις κολλήσει τπτ αδερφέ
απλα οι συγκεκριμενες δεν εχουν περασει σουκερικο ελεγχο γιαυτο στο λεω..