Νέα

τι αφροδισια εχετε κολλησει ως τωρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Α, επίσης είχα έναν γνωστό που έκανε πρωκτικό σεξ με μια γκόμενα, όχι σε σχέση, έτσι ξεπέτα που και που...χωρίς προφύλαξη. Το ίδιο έκανε και με άλλες 2 - 3 καθ ολη τη διάρκεια ενός έτους... Αυτό είναι παράδειγμα είναι προς αποφυγή. Ο γνωστός μια χαρά είναι, δεν έχει θέμα και δεν είχε ποτέ του, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη και ανεύθυνη η στάση του.

Πολλές φορές πρέπει να έχουμε τη νοημοσύνη να καταπνίγουμε την όποια "αυτοκτονική καύλα" της στιγμής, σκεπτόμενοι και αναλογιζόμενοι το απλό: "Αν γαμήσω με ασφάλεια θα χαίρομαι διπλά, γιατί θα έχω και την υγεία μου, και θα κοιμάμαι ήσυχα" Γιατί όταν γαμάς χωρίς προφύλαξη ή ελλειπή προφύλαξη θέτεις σε κίνδυνο και μελλοντικούς συντρόφους σου. Και προφανώς την ίδια ανεύθυνη στάση με σένα θα έχει και κάποιος άλλος που θα μεταδώσει το ΣΜΝ στη γνωστή γνωστού γκόμενα που θα γαμήσεις ακάποτα...

Βέβαια υπάρχουν και νοσήματα δερματικά που σε ταλαιπωρουν ασχέτως αν βάλεις προφυλακτικό. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Προσπαθείς να "κόβεις" όσο μπορείς την άλλη, και ειδικά αν πας σε μπουρδέλο θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν εννοώ να μη πας αλλά να προσέχεις και να μη πας πρόβατο στη σφαγή.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Πεντακαθαρος αλλα πριν λιγους μηνες τα ειχα κανει πανω μου οταν ειχα βγαλει 1 αρκετο μεγαλο σπυρακι(σαν τσιμπημα απο κουνουπι ηταν) κοντα στην βαση απο το οργανο.
Ευτυχως δεν ηταν τιποτα.Ειχε γυρισει τριχα απο το ξυρισμα.
Εφυγε με αλοιφη(λιονταρακι) και χαπια που μου εδωσε ο doctor.
Ειχα χεστει γιατι 5-6 μερες πριν εμφανιστει το σπυρακι ειχα παει με μια γκομενα και κατα την διαρκεια της προθερμανσης(πριν φορεσω προφυλακτικο) ειχε καθησει πανω μου και ετριβε τα μουνοχειλα της στο παπαρι μου.Scaryyyyyy :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Να φοράτε κράνος για να γράψει πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ....

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια φορα γαμουσα μια απο τον κωλο και σε μια φαση ειδα ενα κομματι φλουδα ντοματας στο καυλι μου,την ρωταω:γεμιστα εχεις φαει?δεν απαντησε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε κλάιν,φαντάσου να είχε φάει πατσά και λαρδί με σκορδαλιά...

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
με την σκορδαλια θα επερνε φωτια η ψωλη μου πωωω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
με την σκορδαλια θα επερνε φωτια η ψωλη μου πωωω.

Φίλε παλαμάρι έχεις βάλει και γαμώ τους κώλους εκεί μπροστά στο προφίλ σου και μας καυλώνεις πρωί πρωί! :o :o :o

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μια γνωστη,θα την θυμηθω.

edit ειναι η μαγκυ χαραλαμπιδου
%CE%9C%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%85-%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85.jpg

Untitled.png

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
ρε μάγκες για κονδηλώματα εκτος απο το lazer co2 που σου κάνει ο γιατρός έχει κανείς εμπειρία απο καμια καλή αλοιφη ή κρέμα;;; την πάτησα δυστυχώς  :(

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
άπειρες αμυγδαλίτιδες
λοιμώδης μονοπυρήνωση
μυκητίαση εφηβαίου

:)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
άπειρες αμυγδαλίτιδες
λοιμώδης μονοπυρύνωση
μυκητίαση εφηβαίου

:)
Μήπως έτρωγες πολλά παγωτά και φραπέδες και έπαθες αμυγδαλιτιδες τύπε; Επίσης λοιμώδη μονοπυρύνωση είναι η νόσος του φιλιού αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν πάει να πει ότι κολλάς με το φίλημα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μήπως έτρωγες πολλά παγωτά και φραπέδες και έπαθες αμυγδαλιτιδες τύπε; Επίσης λοιμώδη μονοπυρύνωση είναι η νόσος του φιλιού αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν πάει να πει ότι κολλάς με το φίλημα

η δικιά μου θεωρία είναι ότι ένα stress γαμεί το ανοσοποιητικό σου και έτσι τα παθογόνα που βρίσκονται
εκεί (σε κάποιο ιστό) βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ν'αναπτυχθούν, και ειδικά αν είναι μικρόβια που λαθροβιούν
στα σπερματικά υγρά πακιστανών και κούρδων,δεν θέλει και πολύ να σου φουσκώσουν τις αμυγδαλές...

ναι η μονοπυρήνωση θέλει σάλιο για να κολλήσει

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερον ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο γαμιση..σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..
Εισαι μαλακας.Χωρις πολλα λογια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom