Νέα

τι αφροδισια εχετε κολλησει ως τωρα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
To  2010 είχα κολλήσει μολυσματική τέρμινθο. Έβγαλα κάτι σπυράκια πάνω στο σώμα του πέους τα οποία μου τα αφαίρεσαν με λαβίδα στο νοσοκομείο.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Εγω μάγκες πριν 2 χρονια κόλλησα κονδυλώματα..εμφάνισα σημάδια σε χαληνό και εφηβαιο και τα αφαίρεσα με καυτηριασμό!μακρια απ όλους τους μπουρδελιαρηδες τα σμν!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
To  2010 είχα κολλήσει μολυσματική τέρμυνθο. Έβγαλα κάτι σπυράκια πάνω στο σώμα του πέους τα οποία μου τα αφαίρεσαν με λαβίδα στο νοσοκομείο.
Μια απο τα ιδια και εγω.... το 1982, οχι απο ιεροδουλη, αλλα απο μια γκομενα μου,την εποχη εκεινη.Και εμενα τοτε... στο νοσοκομειο, μου τα αφαιρεσαν.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μια απο τα ιδια και εγω.... το 1982, οχι απο ιεροδουλη, αλλα απο μια γκομενα μου,την εποχη εκεινη.Και εμενα τοτε... στο νοσοκομειο, μου τα αφαιρεσαν.

Το θέμα είναι ότι στην αρχή δεν τα καταλαβαίνεις γιατί δεν πονάνε. Εγώ από πουτάνα στο Βαρδάρη το κόλλησα.  ;)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.705
Πόντοι
41.129
εχω κολλησει με σειρα τα εξης ....

Επισκέπτης
15 χρόνια στο σπορ και ούτε ένα παράσημο.  :rockon:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Και εγώ μολυσματική τέρμινθο και μου την αφαίρεσε ο γιατρός με λέιζερ. Τώρα από ποια δεν έχω ιδέα...  :S

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερον ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο γαμιση..σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πάλι, την ΠΑρασκευη 16/5/2014 πηγα βραδυ στη Φυλης...ΟΛΑ εγιναν με προφυλακτικο (πιπα και κολπικος πηδος)...Επειδή ειχα πιει τις μπυρες μου και αργουσα να χυσω, τον εβγαλα από μεσα της και τον επαιξα φορωντας, όπως μου ζητησε η κοπελα το προφυλακτικο....εχυσα, το εβγαλα και το πεταξα και πλυθηκα αμεσως με σαπουνι (χερια και γυρω περιοχη από την...οικογενεια!). Παιζει να κινδυνευω από HIV/ ηπατιτιδα από τυχον υγρα της πανω στην καποτα;;;

mouzak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
την πατησες  μεγαλε!  φουλ  στην ηπατιτιδα  θα εισαι!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τερμινθο και κονδυλωματα...με ταλαιπωρισαν για χρονια(ειδικα τα κονδυλωματα)  >:(
τα κονδυλωματα ηταν οχι απο τανα...

ελπιζω να σταματησουμε σ αυτα  :)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στα περιπου 5 χρονια (απο τα 17 εως τα 22 μου) που πηγαινα σε οικους ανοχης και μονο εκει αφου δεν ειχα γκομενα κολλησα 3 φορες αφροδισιο νοσημα 2 φορες ψειρες του εφηβαιου και μια φορα κατι πιο σοβαρο, συγκεκριμενα ουρεοπλασμα, ενα μικροβιο που για να το ξεφορτωθω χρειαστηκε να παρω 2 μηνες αντιβιωση..το ενδιαφερον ειναι το πως το κολλησα..ημουν πιτσιρικας 19 ετων και πηγα σε ενα μπουρδελο της φυλης, οπου η τσατσα διαλαλουσε ακαποτο γαμιση..σαν απειρος και βλακας δεχτηκα μη μπορωντας να φανταστω ποσο εγκληματιας μπορουσε ναταν η πορνη που αρρωστη εκανε ακαποτο..5 μερες μετα μετα παρουσιασα κατι κοκκινιλες στην βαλανο και αναποφευκτα πηγα σε γιατρο οπου μου εγραψε εξετασεις που εδειξαν το συγκεκριμενο μικροβιο..μεγαλη ταλαιπωρια αλλα και κινδυνος για την ζωη απο την μακροχρονια αντιβιωση που ευτυχως την αντεξα..γι αυτο προσοχη δεν ειναι ολες οι πορνες καλοψυχες υπαρχουν και μερικες που απο δολο θελουν να κανουν κακο!(προσφατο παραδειγμα αυτη στην Φωκαιας που εκανε ακαποτο ενω ειχε AIDS..
Πόσο ηλίθιος πρεπει να εισαι για να κανεις ακαποτο γαμησι με πορνη;
Και να σου φταιει και η πορνη μετα αντι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο για την μαλακια που εκανες;
Ποσο χρονων είσαι τωρα ;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πόσο ηλίθιος πρεπει να εισαι για να κανεις ακαποτο γαμησι με πορνη;
Και να σου φταιει και η πορνη μετα αντι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο για την μαλακια που εκανες;
Ποσο χρονων είσαι τωρα ;

Ρε τυπε 19 χρονων ηταν και ειχε το μυαλο πανω απο το κεφαλι συμβαινουν αυτα....ισως και κανεις να μην τον ειχε ενημερωσει κανεις οπως θα επρεπε η να αδιαφορησε και ο ιδιος περι αφροδισιων.
Εδω αλλοι 30+ χρονων μυαλο δεν βαζουν ακομα.
Παρολα αυτα δεν φταει μονο η πουτανα ταχουμε ξαναπει :)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε τυπε 19 χρονων ηταν και ειχε το μυαλο πανω απο το κεφαλι συμβαινουν αυτα....ισως και κανεις να μην τον ειχε ενημερωσει κανεις οπως θα επρεπε η να αδιαφορησε και ο ιδιος περι αφροδισιων.
Εδω αλλοι 30+ χρονων μυαλο δεν βαζουν ακομα.
Παρολα αυτα δεν φταει μονο η πουτανα ταχουμε ξαναπει :)
Αν εγινε πριν 40-50 χρονια να το δεχτω ρε φιλε!!!Τα τελευταια 30 χρονια ομως και μονο με το AIDS θα επρεπε να υπαρχει λιγο μυαλό!!!Αν δεν υπαρχει έστω ενα υποτυπωδες μυαλο γαμησε τα!!!!!

giorgakis2008

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εαν εγλειψες το χερι σου ή ειχες καμια πληγη ;)

μην αγχωνεσαι πλακα σου κανει

γιατι δεν την εβαζες να στον παιξει αυτη? εγω οταν δεν χυνω αυτο κανω συνηθως

Όχι ρε παιδια, σας λεω το εβγαλα αμεσω και πλυθηκα με σαπουνι...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Όχι ρε παιδια, σας λεω το εβγαλα αμεσω και πλυθηκα με σαπουνι...
νταξ, χαλαρωσε....απλα να ξερεις οτι και τα υγρα μεταφερουν τον ιο, οποτε αν εχεις καμια ανοιχτη πληγη μπορει να παιξει και καμια μοντα ;) (ετσι τουλαχιστον λενε οι θεωριες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom