Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαλαρά....
σαν αμυντικό τον παραδέχομαι. Αλλά εντός αγωνιστικού χώρου είναι αλητάκος...πράγμα που δεν μου αρέσει...

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
εμενα μου λες ρε μοικανε... Θα προσεξει κανενα 2μηνο (το παρα πολυ) και μετα ξανα προς τη διξα τραβα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εμενα ρε μαγκες ο τσαμπουκας που βγαζει μ αρεσει.εχουμε φλωρεψει τελειως.παντα ειχαμε τετοιους απο μητροπουλο και μετα θυμαμαι πολλους.εδω εχουμε κανει μαγκα το βουλη...που σαι ρε καρεμπε με τα μπουκετα σου....

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καλημέρα στους πράκτορες-υπαλλήλους-λεμέδες-λαμόγια-τσιράκια-πρωταθλητές του cas-βρωμερούς-χασικλήδες-πρεζάκιδες του [size=23pt]ΘΡΥΛΟΥ[/size]

Την Κυριακή θα κάνουμε φιέστα στο ναό μας και την Μ.Δευτέρα θα δώσουμε και ένα μεγάλο [size=28pt]CAS[/size]τούκι στους δευτεροτρίτους...  :birdman:

aaato2.jpg
παιχταρα μου ο πρωταθλητης του κωλου λεει ετσι,και το φως λεει οτι οι προπονησεις ειναι χαλαρες και θυμιζουν το ντερμπυ της τεσσαρας με την αεκ..αποφασιστε τελικα ρεεεεε!!α ρε κουτοχορτο που σας ταιζουν..αλλα τετοια γαιοδουρια που ειστε,τι να σας ταιζουν.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
εμενα ρε μαγκες ο τσαμπουκας που βγαζει μ αρεσει.εχουμε φλωρεψει τελειως.παντα ειχαμε τετοιους απο μητροπουλο και μετα θυμαμαι πολλους.εδω εχουμε κανει μαγκα το βουλη...που σαι ρε καρεμπε με τα μπουκετα σου....
συμφωνω, τους γουσταρω αυτους. Ενταξει δεν ειπαμε να ξεχναμε και το ηθος αλλα οπως και να το κανουμε με το σεις και με το σας προκοπη δεν γινεται

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
παιχταρα μου ο πρωταθλητης του κωλου λεει ετσι,και το φως λεει οτι οι προπονησεις ειναι χαλαρες και θυμιζουν το ντερμπυ της τεσσαρας με την αεκ..αποφασιστε τελικα ρεεεεε!!α ρε κουτοχορτο που σας ταιζουν..αλλα τετοια γαιοδουρια που ειστε,τι να σας ταιζουν.
Φιλαράκι σόρρυ αλλά δε διαβάζω Φως και στα @@ μου κιόλας

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
σωστος ο φιλος!!μεγαλυτερες φλωρετζες απο τις παιχτριες του οσφπ δεν υπαρχουν.για αυτο και βγαινει ο σαβας ο θεωδοβλακιδης και πουλαει τσαμπουκα!!ουαχαχαχαχαχχαχαχα!!φλωρετζες!!

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
συμφωνω, τους γουσταρω αυτους. Ενταξει δεν ειπαμε να ξεχναμε και το ηθος αλλα οπως και να το κανουμε με το σεις και με το σας προκοπη δεν γινεται
τις εχεις πιασει με το καλο τις ολυμπιακες γιατι στον τελικο τους ετοιμαζετε μεγαλο χουνερι ετσι?πωπω ο κοκε παρτυ θα κανει με βουλη και σεζαρ...και θα παει η θρυλιτσα με τον μπελουτσι και τον δαρκο να παρει το κυπελλο!!ε ρε και αλλη κιτρινη τεσσαρα μου μυριζει...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αμαν με τους καβγαδες ρε παιδια. Δεν μπορειτε να κανετε υπομονη μεχρι τη Μ.Δευτερα ; (ΑΝ νικησουν και οι δυο, αυριο)

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αμαν με τους καβγαδες ρε παιδια. Δεν μπορειτε να κανετε υπομονη μεχρι τη Μ.Δευτερα ; (ΑΝ νικησουν και οι δυο, αυριο)
ποιος καυγαδιζει?οποια και να ειναι η αποφαση,η αεκαρα αν νικησει αυριο ειναι η πραγματικη πρωταθλητρια,και η θρυλιτσα η πρωταθλητρια του κωλου και της απατης.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Καλημέρα στους πράκτορες-υπαλλήλους-λεμέδες-λαμόγια-τσιράκια-πρωταθλητές του cas-βρωμερούς-χασικλήδες-πρεζάκιδες του [size=23pt]ΘΡΥΛΟΥ[/size]

Την Κυριακή θα κάνουμε φιέστα στο ναό μας και την Μ.Δευτέρα θα δώσουμε και ένα μεγάλο [size=28pt]CAS[/size]τούκι στους δευτεροτρίτους...  :birdman:

aaato2.jpg
αρούρια καλημέρα.....ρεεεεεεεε πάτε καλάαααα?....μήπως παίζετε με την μπαρτσελόνα αύριο?...τι παπαριές είναι αυτές στις φυλλάδες?......λες και υπάρχει περίπτωση να χάσετε....γαμώ το κουτόχορτο του κόκκαλη.....έλεος ρε παιδιά...αυτά είναι για καθυστερημένους διανοητικά......δεν πιστεύω κανείς απο εδώ μέσα να πιστεύει αυτές τις παπαριές?....εξαιρείται ο podo που ΄τοχει χάσει τελείως..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μιλανε και οι φιλοι βανδης που ειναι τοσο κομπλεξικοι που αντι να λενε τι γινεται ρε πουστη και εχω οσα πρωταθληματα εχει ο τζολε ,που χουν ρουφηξει τοσα φλοκια τοσα χρονια και βγαλανε τωρα γλωσσα.προπερσι φαγανε τρεις τριαρες και δεν ασχοληθηκε κανεις.απλα γιατι στην ελλαδα υπαρχει ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος.στην ισπανια η ρεαλ και η μπαρτσα.στην αγγλια λιβερπουλ και μαντσεστερ ..ενταξει και απ τα γιαννενα χασαμε περσι και αποκλειστηκαμε και απ τον οφη εχω χασει και απ τη καλλιθεα και απο σενα..ελεος.αντε καντε τη φιεστα σας αυριο και μην ασχολειστε με τους πετσινους πρωταθλητες.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αρούρια καλημέρα.....ρεεεεεεεε πάτε καλάαααα?....μήπως παίζετε με την μπαρτσελόνα αύριο?...τι παπαριές είναι αυτές στις φυλλάδες?......λες και υπάρχει περίπτωση να χάσετε....γαμώ το κουτόχορτο του κόκκαλη.....έλεος ρε παιδιά...αυτά είναι για καθυστερημένους διανοητικά......δεν πιστεύω κανείς απο εδώ μέσα να πιστεύει αυτές τις παπαριές?....εξαιρείται ο podo που ΄τοχει χάσει τελείως..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με τα εγγόνια των γριών παίζουν τα νούμεραααααααααααααααααααααααααα

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
με τα τσικό με τα δεύτερα και τρίτα του Ηρακλή  ούστ ρε ομάδα της μαϊμούς..............

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ενω οι φιλοι βανδης οταν παιξανε με φιλους λιλης το παιξανε σπαθατα..ναι ρε ετσι γουσταρουμε πετσινα ψευτικα και μουσαντενια.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ενω οι φιλοι βανδης οταν παιξανε με φιλους λιλης το παιξανε σπαθατα..ναι ρε ετσι γουσταρουμε πετσινα ψευτικα και μουσαντενια.
ρουφιανοπράκτορα διάβασα την απάντησή σου σχετικά με μπάτζετ αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς λες.
ίσως έχω ακόμα αλκοολ στον εγκέφαλο :grin:
διαφωνείς η συμφωνείς και σε τι? αν έχεις χρόνο και δεν βαριέσαι ξαναγράψε

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μα ποιος καυγαδίζει? ο μαλάκας μόνος του παραληρεί και ο μπάρμπας τον σιγοντάρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom