Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.297
- Πόντοι
- 6.256
Θα της βαλω σκεπαστρο στο κοτετσι γιατι το εχει καψει τελειως η πουλχερια....Χαζεψες εσύ από τον ήλιο τυπε?
Θα της βαλω σκεπαστρο στο κοτετσι γιατι το εχει καψει τελειως η πουλχερια....Χαζεψες εσύ από τον ήλιο τυπε?
ρε συ παλι αυτοδιαγραφηκε ο κυρ.Γιαννης μας ?Θα της βαλω σκεπαστρο στο κοτετσι γιατι το εχει καψει τελειως η πουλχερια....
Ποιος,που,ποτε;ρε συ παλι αυτοδιαγραφηκε ο κυρ.Γιαννης μας ?
Οχι ρε πουστη μεγαλη απωλεια...ελπιζω να ξαναμπει σαν Rebirthed Homusexual Kouradous
μετα θα μου λεει οχι δεν ειμαι αυτος παλιΟχι ρε πουστη μεγαλη απωλεια...ελπιζω να ξαναμπει σαν Rebirther Homusexual Kouradous
μετα θα μου λεει οχι δεν ειμαι αυτος παλι
Θα της βαλω σκεπαστρο στο κοτετσι γιατι το εχει καψει τελειως η πουλχερια....
Θα της βαλω σκεπαστρο στο κοτετσι γιατι το εχει καψει τελειως η πουλχερια....
Έχεις χαιρετίσματα απο τον redirthead. Βέβαια, ο μαλακας, ξεχνάει τι επικα ξεκατινιασματα εχουμε κάνει οι δυο μας. Εγώ κι εσύ δηλαδή. Λυσσαξε να στο μεταφέρω.Λετε λετε μαλακες και ενα μουνοπανο δεν εγραψε για τον γαμημενο τον Χοντρο και τον σουρα τον μπουχεσα του που οποτε εχουν παει ΣΕΦ τον εχουμε πιει στεγνα.....
Και εσυ τι εισαι η πουτανα του νταβατζη και τα μεταφερεις;Έχεις χαιρετίσματα απο τον redirthead. Βέβαια, ο μαλακας, ξεχνάει τι επικα ξεκατινιασματα εχουμε κάνει οι δυο μας. Εγώ κι εσύ δηλαδή. Λυσσαξε να στο μεταφέρω.
Ρε φίλε τι το βασανίζεις ...η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικού συλλόγου σε όλα τα αθλήματα με διαφορά από τη δεύτερη είναι η κατάκτηση του Ολυμπιακού στο ΟΠΑΠ αρεναΟταν πηρε η Εθνικη το 2004 το ευτωπαικο, υπηρξαν πολλοι διστυχος που προσπαθησαν να μεισουν το γεγονος. Δεν το αξιζε, υπηρχαν καλυτερες ομαδες, επαθε ο θεος βερτικο κι ενα σωρο αλλες μαλακιες. Το ιδιο και με τις διακρισεις της εθνικης στο μπασκετ. Και με διακρισεις και καλες πορειες διαφορων Ελληνικων ομαδων. Το ιδιο τωρα και με την επιτυχια του Ολυμπιακου. Ετσι ειναι η μικροψυχια και η μαλακια που δερνει τον Ελληνα. Οχι να ζηλεψουμε καλοπροεραιτα και να προσπαθησουμε να φτασουμε την αξια του "γειτωνα" αλλα να μειωθει η αξια του.
Δεν ξερω την αξια της καθε διοργανωσης, ουτε και με ενδιαφερει, ας την κρινουν οι ανεγκεφαλοι προπονητες του καναπε. Διακρισεις να μου φερνουν οι Ελληνικες ομαδες σε οποιο αθλημα και ειμαι χαρουμενος με αυτο
Εμενα στ αρχιδια μου. Και δεν προκειται να σας κανω τον ταχυδρομο. Μονο μια παρατηρηση.Και εσυ τι εισαι η πουτανα του νταβατζη και τα μεταφερεις;
Βρε δεν γαμιεσαι και εσυ και αυτο το μουνοπανο....μας ζαλισατε τα αρχιδια κλαψομουνες.Εμενα στ αρχιδια μου. Και δεν προκειται να σας κανω τον ταχυδρομο. Μονο μια παρατηρηση.
Τα νταβατζης βαλτα εκει που ξερεις οταν δεν γνωριζεις καποιον. Ουτε ειναι τετοιο ατομο ουτε και κανει και για το επάγγελμα το συγκεκριμενο.
Εγω λεω να πας να γαμηθεις εσυ.Βρε δεν γαμιεσαι και εσυ και αυτο το μουνοπανο....μας ζαλισατε τα αρχιδια κλαψομουνες.
Εγω λεω να μας βαλεις κανα μηνυματακι του συγχωρεμενου να γελασουμε λιγακι.....Εγω λεω να λας να γαμηθεις εσυ.