Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μολις με πηραν απο τον ολυμπιακο ξανα(με ψαχνουν απο το πρωι)για μια καρτα
μου λεει
-ο κυριος.........???
-ο ιδιος της λεω
-απο τον ολυμπιακο ειμαι θα ηθελα λεει να σας κανω μια προσφορα
-για προπονητη???? της λεω
εκλασε στο γελιο η κοπελα
-οχι για την καρτα μου λεει
ετοιμος ημουν να της πω βαλ'τη στον κωλο σου καριολα :tickedoff: :tickedoff:
:2funny: :2funny: :2funny: θεος...ακου για προπονητη παραλιγο να πεσω απ τη καρεκλα

Επισκέπτης
καλημερα αλητες πρεζακηδες υπαλληλοι..
δεν τα γλυτωνουμε τα γλεντια απ' οτι βλεπω.. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Παραλίγο...σύρραξη
Τεντωμένα είναι τα νεύρα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, δυο παίκτες των «ερυθρόλευκών» ήρθαν σε φραστική  αντιπαράθεση και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο λόγος για τους Ζεβλάκοφ και Μπελούτσι που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνηση των «Πειραιωτών», όταν ο Πολωνός ζήτησε τον λόγο απο τον Μπέλούτσι εξαιτίας του ότι ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού δεν έδειξε διάθεση να βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

να ετοιμαζονται οι ζαχαροπλαστες για τους κορνεδες παρακαλω.. :sunglasses:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι ας αφήσουμε για λίγο τους κορνέδες και τα άλλα γλυκά και ας ετοιμαστούμε να πανηγυρίσουμε τον πρώτο τίτλο για τον Αυτοκράτορα του πόλο.
Ξέρει κανείς αν το δείχνει η TV ?

Επισκέπτης
Σύντροφοι ας αφήσουμε για λίγο τους κορνέδες και τα άλλα γλυκά και ας ετοιμαστούμε να πανηγυρίσουμε τον πρώτο τίτλο για τον Αυτοκράτορα του πόλο.
απο την αλλη & τον απριλη ειναι ωραια με την κουπα στον περαια..

Την πρόκρισή του στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Ολυμπιακός στο πόλο κερδίζοντας τον Εθνικό στο μεγάλο ντέρμπι με 12-8. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το πολύ καλό τους ξεκίνημα, αφού με τη λήξη των δύο πρώτων 8λέπτων είχαν πάρει διαφορά 6 τερμάτων. Από εκεί και πέρα κατέβασαν ρυθμό ενόψει και του τελικού που ακολουθεί απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Πανιωνίου στον μεγάλο τελικό του Final-4 του Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 12-8 τον Εθνικό στο ντέρμπι, το οποίο όμως μόνο ντέρμπι δεν ήταν. Οι Πειραιώτες πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και κατάφεραν με την λήξη των δύο πρώτων 8λέπτων να πάρουν μια διαφορά έξι γκολ. Έτσι είχαν την ευκαιρία στην συνέχεια και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης να σκεφτούν τον τελικό με τον Πανιώνιο. Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-5, 2-1, 4-3.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμείς τους τίτλους αυτούς δεν τους μετράμε...δεν είμαστε ΠΑΟ να μετράει που σηκώνει και του παιδικοεφηβικού και των γυναικών....του σούμο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με 5 ή 6...εσείς τον λέτε παράρτημα...κάτι σαν την ξάνθη να πούμε..την λειβαδιά... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ίδιον των παναθηναϊκών....να μιλάνε χωρίς αποδείξεις. Όταν ρώτησα ανοιχτά πριν 10 μέρες να μου αναφέρει κάποιος μια ομάδα που να ειναι "παραρτημα" τοθ Θρύλου και να φάνηκε αυτό φέτος...όλοι γαργαρα....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απο την αλλη & τον απριλη ειναι ωραια με την κουπα στον περαια..

Την πρόκρισή του στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Ολυμπιακός στο πόλο κερδίζοντας τον Εθνικό στο μεγάλο ντέρμπι με 12-8. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το πολύ καλό τους ξεκίνημα, αφού με τη λήξη των δύο πρώτων 8λέπτων είχαν πάρει διαφορά 6 τερμάτων. Από εκεί και πέρα κατέβασαν ρυθμό ενόψει και του τελικού που ακολουθεί απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Πανιωνίου στον μεγάλο τελικό του Final-4 του Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 12-8 τον Εθνικό στο ντέρμπι, το οποίο όμως μόνο ντέρμπι δεν ήταν. Οι Πειραιώτες πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ και κατάφεραν με την λήξη των δύο πρώτων 8λέπτων να πάρουν μια διαφορά έξι γκολ. Έτσι είχαν την ευκαιρία στην συνέχεια και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης να σκεφτούν τον τελικό με τον Πανιώνιο. Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-5, 2-1, 4-3.
Ναι ρε γμτ...αλλα στην Ευρώπη τον ήπιαμε...κρίμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως θα πω κάτι. Οι παναθηναϊκοί δεν μιλάνε για πρωτάθλημα. ΠΑΛΙ. και αυτό είναι το χειρότερο...
Την ώρα που η ΑΕΚ κοιτάει τα χάλια του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ξεχάσει την τεσσάρα για να δει τι θα κάνει στο επόμενο ματς....κάποιος μουλωχτός πιστεύω θα το πάρει....

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως θα πω κάτι. Οι παναθηναϊκοί δεν μιλάνε για πρωτάθλημα. ΠΑΛΙ. και αυτό είναι το χειρότερο...
Την ώρα που η ΑΕΚ κοιτάει τα χάλια του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ξεχάσει την τεσσάρα για να δει τι θα κάνει στο επόμενο ματς....κάποιος μουλωχτός πιστεύω θα το πάρει....
last αν ακουσεις τους παναθηναικους στα ραδιοφωνα ουτε οι ιδιοι δε θελουν να το παρουν.εχουν εσωτερικες φαγωμαρες αυτοι.

Επισκέπτης
εσυ μην τους μετρας μοικανε..σου υπενθυμιζω οτι ο ΘΡΥΛΟΣ εχει παρει ευρωπαικο στο πολο(που ισοδυναμει με παγκοσμιο πρωταθλημα) κανωντας μαλιστα το τρεμπλ εκεινη την χρονια..εγω ειμαι ΘΡΥΛΟΣ μεχρι & στο ταβλι..

Ακάθεκτος για τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τείνει να γίνει…παράδοση, αφού στην Τρίπολη θα διεκδικήσει το τρόπαιο για 17η φορά στην 30χρονη ιστορία του θεσμού.

Στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ, που θεωρούταν πρόωρος τελικός, οι «ερυθρόλευκοι» υπέταξαν τον Εθνικό πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το 12-8 και άνοιξαν πανιά για τον ενδέκατο τίτλο τους και τρίτο συνεχόμενο, με αντίπαλο τον Πανιώνιο το Σάββατο (05/04, 17:30). Όσον αφορά τους «κυανόλευκους», θα κοντραριστούν με την Γλυφάδα (16:00) για την 3η θέση.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» όσο γίνεται γρηγορότερα την πρόκριση και το πέτυχε. Με «γρανιτένια» άμυνα και επίθεση «φωτιά» προηγήθηκε με 7-0 με τους τυπικά γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Σε εκείνο το σημείο, στην δεύτερη περίοδο, ουσιαστικά κρίθηκαν όλα με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν με άνεση τη διαφορά (10-4, 12-5) και το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη απλά να κλείνει την «ψαλίδα» στο τέλος σε πιο αξιοπρεπή επίπεδα.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-5, 2-1, 4-3.

Εθνικός (2/12 π.π.): Μπλάνης 4, Στελλάτος 1, Καλακώνας 1, Μάζης 1, Βλοντάκης 1.
Ολυμπιακός (6/8 π.π.): Χρ. Αφρουδάκης 2, Χατζηθεοδώρου 2, Ντόσκας 2, Σάντα 2, Νίκιτς 1, Βράνιες 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1.

--------------------------------------------------------------------------------

Βαγγέλης Πάτερος (προπονητής Ολυμπιακού): «Ξεκινήσαμε καλά και με πολύ καλή άμυνα φτάσαμε εύκολα στη νίκη. Κάναμε όμως το μισό βήμα για την κατάκτηση του κυπέλλου. Αρνούμαι την άποψη ότι πήραμε ήδη το κύπελλο, γιατί κανείς σοβαρός δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Πανιώνιος του τελικού θα είναι χειρότερος από το σημερινό Εθνικό. Με την ίδια καρδιά και σοβαρότητα θα παίξουμε αύριο, για να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ο Πανιώνιος μετέχει για πρώτη φορά σε τελικό, καθώς δεν υπολογίζω τον τελικό της Αρτας και οι παίκτες του έχουν τη δυνατότητα να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Με ρωτήσατε εάν προτιμώ να χάσω πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ελλάδα κατακτώντας το Γιούρο Λιγκ. Η απάντησή μου είναι ότι θέλω και τα τρία τρόπαια, όμως όλοι γνωρίζουν ότι εάν η ομάδα μου απολέσει τους εγχώριους τίτλους, θα πληγωθεί μόνο ο εγωισμός μας, ενώ, αντίθετα, εάν πάρουμε το Γιούρο Λιγκ θα φτάσουμε τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πόλο στην κορυφή του κόσμου. Θα ήθελα επίσης να απαντήσω σε εκείνους που λανθασμένα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός με την επαγγελματική νοοτροπία και τις μεγάλες επενδύσεις στο τμήμα πόλο, ευθύνεται για την έλλειψη ενδιαφέροντος στις εσωτερικές διοργανώσεις. Το παράδειγμα του Ολυμπιακού πρέπει να ακολουθήσουν οι άλλοι και όχι η ομάδα μου να γυρίσει πίσω. Ο ημιτελικός με τον Εθνικό δεν ήταν εύκολο παιχνίδι και η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που εκφράζεται στο σκορ. Κάποια στιγμή χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τρίτο 8λεπτο, παρά το γεγονός ότι είχα συστήσει προσοχή στους παίκτες μου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Ήταν το μοναδικό μελανό σημείο στη σημερινή εικόνα του Ολυμπιακού»

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου (αρχηγός Ολυμπιακού): «Παίξαμε σπουδαία στην αρχή του παιχνιδιού και δώσαμε την ευκαιρία στον προπονητή μας με τη μεγάλη διαφορά στο σκορ να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, ενόψει του αυριανού τελικού. Διαφωνώ με την άποψη εκείνων που υποστηρίζουν ότι το κύπελλο κρίθηκε σήμερα. Θα έχει ενδιαφέρον ο τελικός, αφού ο Πανιώνιος έχει τον ενθουσιασμό του πρωτάρη και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ανταγωνιστικό το παιχνίδι. Θεωρώ όμως ότι ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν μπορεί να απολέσει το τρόπαιο. Η κατάκτηση του κυπέλλου πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας τη φετινή περίοδο, που είναι η ανατροπή του 5-10 του Ντουμπρόβνικ την προσεχή Τετάρτη στον Πειραιά απέναντι στη Γιουγκ. Πέρσι πήραμε το κύπελλο στην Καλαμάτα και μετά από τρεις μέρες τη μεγάλη πρόκριση στο φάιναλ φορ του Γιούρο Λιγκ κερδίζοντας μέσα στη Βουδαπέστη τη Χόνβεντ. Το ίδιο πρέπει να γίνει και φέτος. Μπορούμε να πετύχουμε τη μεγάλη ανατροπή»

Μάκης Βολτυράκης (προπονητής Εθνικού): «Είμαι απογοητευμένος, όχι από την ήττα, αλλά περισσότερο από την εμφάνιση. Για μία ακόμα φορά σε αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκινήσαμε απαράδεκτα, αγνοώντας τη ρήση ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες επιλογές σαν ομάδα. Όλοι γνωρίζουν ότι εμείς σήμερα παίζαμε χωρίς το Μυλωνάκη και τον Τσίκλο. Όμως δεν δικαιολογείται σκορ 7-0 και 8-1 στην αρχή του αγώνα. Ελπίζω στα πλέι οφ του πρωταθλήματος να δείξουμε επιτέλους ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στον αυριανό τελικό, χωρίς να υποτιμώ τον Πανιώνιο, δεν δίνω τύχη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης»

Αντώνης Βλοντάκης (παίκτης Εθνικού): «Ντροπή. Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να αποδώσει την εικόνα του Εθνικού. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από μας, ξέρω ότι έχει καλύτερους και περισσότερους παίκτες, όμως δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως η ομάδα μου εμφανίζεται τόσο νωθρή απέναντι σε παίκτες που παρά την ανωτερότητα και την πληρότητά τους, έχουν πάντα διάθεση και πάθος για τη νίκη. Οι επιλογές μας πλέον για τα πλέι οφ είναι ελάχιστες, η εξής μία: δουλειά και κάτω το κεφάλι»

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε τον κηνυγάω απόπίσω τον κιαρατά να κάνουμε καμιά κουβέντα και αυτός την έχει κάνει....άφησε την κουτσουλιά του και έφυγε...
αυτοί ρε σύ πάντα μουρμουράνε...τα ίδια τους τα ρούχα τους στενεύουνε...
και λογικό είναι ... χωρίς χρήματα πάλι πάει να το πάρει ο Σωφέρ...τίγκα ή κωλάρααααα...
χαχαχααχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
πως τον προεξοφλεις αυτο ρε φιλε???τι ηττοπαθεια ειναι αυτη???υπαρχει επαναληπτικος οπου ολα μπορουν να συμβουν..δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο..ειμαστε ισοδυναμοι με τους γιουγκους..λιγη τυχη χρειαζεται..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άστο πλέζουρα στην άκρη το βόλλευ.
Για το πόλο συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν θα καταλήξω να το βλέπω αν δεν παίρνουμε πρωτάθλημα στο φουτμπολ και το μπάσκετ.
Αλλά στο βόλλευ άστο αδερφέ γιατί πολύ με χαλάει όπως το κατάντησε ο γέρος....και δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε έτσι ρε γμτ...νομίζω πως από τότε που τα έσπασε ο Γκιούρδας...σκορποχώρι και δεν μπορούμε να σιάσουμε...αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί....
Και σκέψου πως ήμουνα μέσα στον ήμιτελικό και τον τελικό του φάιναλ φορ της Αθηνας....μεγαλεία τότε....έστω κι αν είχαμε πικραθεί τελικά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πως τον προεξοφλεις αυτο ρε φιλε???τι ηττοπαθεια ειναι αυτη???υπαρχει επαναληπτικος οπου ολα μπορουν να συμβουν..δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο..ειμαστε ισοδυναμοι με τους γιουγκους..λιγη τυχη χρειαζεται..
νόμιζα πως είχε παιχθεί και ο επαναληπτικός...σόρρυ ρε φίλε...μεσοβδομαδα πάντα είμαι εκτός ελλάδος...

Επισκέπτης
Άστο πλέζουρα στην άκρη το βόλλευ.
Για το πόλο συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν θα καταλήξω να το βλέπω αν δεν παίρνουμε πρωτάθλημα στο φουτμπολ και το μπάσκετ.
Αλλά στο βόλλευ άστο αδερφέ γιατί πολύ με χαλάει όπως το κατάντησε ο γέρος....και δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε έτσι ρε γμτ...νομίζω πως από τότε που τα έσπασε ο Γκιούρδας...σκορποχώρι και δεν μπορούμε να σιάσουμε...αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί....
Και σκέψου πως ήμουνα μέσα στον ήμιτελικό και τον τελικό του φάιναλ φορ της Αθηνας....μεγαλεία τότε....έστω κι αν είχαμε πικραθεί τελικά.
ποιος μιλησε για βολευ??? :think: :think: :think:

Υ.Γ για στειλε & σ' εμας απο αυτο που πινεις???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιος μιλησε για βολευ??? :think: :think: :think:

Υ.Γ για στειλε & σ' εμας απο αυτο που πινεις???
Α, δεν πάω καλά....κάπου διάβασα για Ηρακλή και βόλλευ...μπορεί να ήταν σε άλλη σελίδα (έχω πολλές ανοιχτές)....
Αιντέεεεεεεεεεε.....παρασάπησα μου φαίνεται στον ύπνο και δεν λέω να ανοίξω τα μάτια μου....

Καλημερα chris....

Επισκέπτης
να υπενθυμισω οτι μετα απο τον αγωνα με τον θρασυβουλα ειχαμε επισης επεισοδιο μεταξυ των περπατητων μας..

* Προβληματίζει πολύ ο Λεντέσμα.Πεσμένος ο Αργεντίνος,είχε και επεισόδιο με τον Μενδρινό τώρα,δείγμα του εκνευρισμού του.

μιλαμε για πολλα γλεντια αν αυριο στραβωσει το ματσακι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom