You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.940
- Πόντοι
- 5.506
ΠΙΣΤΕΨΕ ΡΕ ΜΟΥΝΗ!!!!Δεν βλεπω να αλλαζει κατι μεχρι στιγμης...
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 3.656
Πρεπει να πεσουν "κατα λαθος" πισω απο μπλου σταρ φερις,ο σκαρπας,ο ιμπορας και κανα δυο ακομα......ΠΙΣΤΕΨΕ ΡΕ ΜΟΥΝΗ!!!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.226
- Πόντοι
- 5.006
Βρε αντε γαμησου μουνοπανοΠρεπει να πεσουν "κατα λαθος" πισω απο μπλου σταρ φερις,ο σκαρπας,ο ιμπορας και κανα δυο ακομα......
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 3.656
Μη βριζεις ρε καριολοπουστα ειναι διεθνης μερα της δημοκρατιας σημεραΒρε αντε γαμησου μουνοπανο
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.226
- Πόντοι
- 5.006
Εντάξει μανΜη βριζεις ρε καριολοπουστα ειναι διεθνης μερα της δημοκρατιας σημερα
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 3.656
Εντάξει μαν
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.940
- Πόντοι
- 5.506
Βρε αντε γαμησου μουνοπανοΜη βριζεις ρε καριολοπουστα ειναι διεθνης μερα της δημοκρατιας σημερα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Που εισαι ψευτογαυρε.Παει ο παιχταρας που ονειρευοταν ο Τακης ιμιτασιον....δεν πουλησαμε και τον εφιαλτη του τον Φορτουνη τον βλεπω για καταθλιψη.
Δανεικός στην Μπασάκσεχιρ από τη Νότιγχαμ ο Εμάνουελ Ντένις
Στην Μπασάκσεχιρ θα αγωνίζεται μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Εμάνουελ Ντένις, με τη Νότιγχαμ να ανακοινώνει την Παρασκευή (15/9) τον δανεισμό του.www.sport24.gr
Σου εχω κι αλλο σεναριο ακομα χειροτερο. Οπως εχουν τα πράγματα μέχρι τωρα, ο Μπακασετας απο τον Γεναρη υπογράφει ως ελευθερος. Που ξερεις, μπορει να πουλησει τον Φορτουνη για να παρει την θεση ο Μπακασετας. Αν και μπορεις να τους χωρεσεις και τους δυο αλλα θα θυσιαστει αλλος να φυγει. Ισως ο Σολμπακεν που πρεπει να δωσουμε και 4,5 για να τον αγορασουμε. Με τον δικο μας την βγάζουμε στο τζαμπα και καλύπτουμε μια χαρα και την θεση, κανουμε και πλακα στην Κουλα.
Αλλα και παλι, μην ταραζεσαι. Για να πειστει ο Μπακασετας να ερθει με μονο με τους Φορτουνη, Μασουρα, Ποντενσε στον Ολυμπιακο, θελει πολυ ιδρωτα.
ΟΜΩΣ.... ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ!
ΥΓ: Ακομα περιμενω να μου τριψεις στα μουτρα που αμφισβητησα την αξια του Φορτουνη.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 3.656
Εχεις ξεχασει να τον ρωτησεις απο που παιρνει το 10ρικο για να γκρινιαζει και εχει ξεχασει να σου πει να πας παρεις το 10ρικο για το γλυψιμο.Που εισαι ψευτογαυρε.
Σου εχω κι αλλο σεναριο ακομα χειροτερο. Οπως εχουν τα πράγματα μέχρι τωρα, ο Μπακασετας απο τον Γεναρη υπογράφει ως ελευθερος. Που ξερεις, μπορει να πουλησει τον Φορτουνη για να παρει την θεση ο Μπακασετας. Αν και μπορεις να τους χωρεσεις και τους δυο αλλα θα θυσιαστει αλλος να φυγει. Ισως ο Σολμπακεν που πρεπει να δωσουμε και 4,5 για να τον αγορασουμε. Με τον δικο μας την βγάζουμε στο τζαμπα και καλύπτουμε μια χαρα και την θεση, κανουμε και πλακα στην Κουλα.
Αλλα και παλι, μην ταραζεσαι. Για να πειστει ο Μπακασετας να ερθει με μονο με τους Φορτουνη, Μασουρα, Ποντενσε στον Ολυμπιακο, θελει πολυ ιδρωτα.
ΥΓ: Ακομα περιμενω να μου τριψεις στα μουτρα που αμφισβητησα την αξια του Φορτουνη.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.226
- Πόντοι
- 5.006
Πες τα αδελφεΒρε αντε γαμησου μουνοπανο
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Αυτος ρωταει τετοιες μαλακιες οταν τον στριμώχνεις και δεν εχει τι να σου απαντησει.Εχεις ξεχασει να τον ρωτησεις απο που παιρνει το 10ρικο για να γκρινιαζει και εχει ξεχασει να σου πει να πας παρεις το 10ρικο για το γλυψιμο.
Το καλο ειναι οτι γυρναει και σου λεει και απο πανω... «στ'αρχιδια μου τυπε». Αμ δεν εχει ουτε αρχιδια!
Αρα καπου αλλα τα εχει γραμμενα.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.333
- Πόντοι
- 3.656
Γιατρουδακι του δημοσιου τυπε....τι να περιμενεις...Αυτος ρωταει τετοιες μαλακιες οταν τον στριμώχνεις και δεν εχει τι να σου απαντησει.
Το καλο ειναι οτι γυρναει και σου λεει και απο πανω... «στ'αρχιδια μου τυπε». Αμ δεν εχει ουτε αρχιδια!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Τωρα ησυχασε με τον Ντενις. Το καλοκαιρι ομως θα εχουμε παλι θεμα. Ειδικα αν ο Ολυμπιακος παρει το πρωταθλημα, ισως βγει και απευθειας στο τσου λου, γιατί παιζει και αυτο το σεναριο και θα ειναι πιο ελκυστικο κλαμπ. (Γιατι και ο παιχτης δεν ψηνοταν ενω του ειπανε να ερθει και να δηλωθει στο europa) Ετσι πεστου για να μην σβήσει το τηλεφωνο του ειδικου που τον παρακολουθει.Γιατρουδακι του δημοσιου τυπε....τι να περιμενεις...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Σε εχω καταγαμησει κωλογλυφτρονι του Χοντρου!!!Αυτος ρωταει τετοιες μαλακιες οταν τον στριμώχνεις και δεν εχει τι να σου απαντησει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου εχω και αλλο σεναριο....μαλακας κοιμηθηκες χθες και μαλακας θα ξυπνησεις αυριο!!!Που εισαι ψευτογαυρε.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Α και σε γαμαει και ο Φορτουνης τυροπιτακια του Χοντρου!!!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Ειπαμε δεν εχεις απο αυτα με τα οποια γαμανε οι αντρες. Πλυνε κωλο την επομενη, γιατι αφηνεις λεκεδες.Σε εχω καταγαμησει κωλογλυφτρονι του Χοντρου!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου εχω και αλλο σεναριο....μαλακας κοιμηθηκες χθες και μαλακας θα ξυπνησεις αυριο!!!
Το καλυτερο σεναριο ειναι αλλο, χωρις αρχιδια θα κοιμηθεις αποψε, χωρις αρχιδια θα ξυπνησεις.
Μιας και τον εφερες παλι στη κουβεντα. Πότε αμφισβητησα την αξία του ως παίχτη, τυπε; Ακομα περιμενω να μου το τριψεις στη μουρη.Α και σε γαμαει και ο Φορτουνης τυροπιτακια του Χοντρου!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις