1belkinjo2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Δεν πα να είναι Τσακατσούκες και Λαμίες, πέρυσι πότε βλέπαμε 4-5 παίκτες μέσα στην περιοχή για να βάζουν γκολ όταν γκελάρουν οι αντίπαλοι;
Για δες που το καρφωσε παλι ο Φορτουνης παιζοντας εξτρεμ ενω ειναι δεκαρι. Μαλλον τυχαιο θα ειναι. Δεν γινεται δεκαρι να παιξει εξτρεμ.Ποιους πλαγιους εχουμε;Τον Φορτουνη που ειναι κεντρικα χαφ
Μου εξηγεις πως στο διαλο παλι καρφωσε γκολ απο την θέση εξτρεμ;Έτσι γαμιά μου!!!! Πίπωνε τα πουτανάκια του χοντρού!
τωρα μενει να μπει και ο σκαρπας και να το παστελωσει κι αυτος...ποιος σε ακουει υστερα!!!Για δες που το καρφωσε παλι ο Φορτουνης παιζοντας εξτρεμ ενω ειναι δεκαρι. Μαλλον τυχαιο θα ειναι. Δεν γινεται δεκαρι να παιξει εξτρεμ.
Και χωρις καθαροαιμο εξτρεμ. Και να πεις οτι δεν έχουμε.. Τουλαχιστον εχουμε δυο. Πως γινεται ρε πουστη μου, να μου εξηγησει καποιος εμενα του μυρωδια.Δεν πα να είναι Τσακατσούκες και Λαμίες, πέρυσι πότε βλέπαμε 4-5 παίκτες μέσα στην περιοχή για να βάζουν γκολ όταν γκελάρουν οι αντίπαλοι;
Έχει ιμπορα μανΘέλουμε πάντως αμυντικό χαφ. Δεν βγαίνει η χρονιά μόνο μ' αυτούς τους δύο
Για να τελειωνουμε με τον Φορτουνη και με τις θεσεις.τωρα μενει να μπει και ο σκαρπας και να το παστελωσει κι αυτος...ποιος σε ακουει υστερα!!!
Μου εξηγεις πως στο διαλο παλι καρφωσε γκολ απο την θέση εξτρεμ;
Κάτι ενοχλήσεις απ' το πουθενά σαν του Ιμπόρα είχε κι ο Κινέζος το καλοκαίρι και τώρα τον ψάχνουμε. Δεν τον βλέπω τον παππού για πέρα απ' τις γιορτές και καλύτερα κιόλας αν θες τη γνώμη μου.Έχει ιμπορα μαν
Γραφουν οτι θελει να φερει τον Κουγιατε δσνεικο (33 χρονων) για να βγαλει την χρονια και του χρονου βλεπουμε. Αλλα μαντεψε. Τον εχει στην Φορεστ και του περισσευει. Προβλημα!Θέλουμε πάντως αμυντικό χαφ. Δεν βγαίνει η χρονιά μόνο μ' αυτούς τους δύο
Αλλαξε το νικνεημ σε Ιωαννης Μελισσανιδης. Χειροτερος και απο βαζελος στις κωλοτουμπες.Α,έχουμε πέσει σε βαριά περίπτωση.... Το βλέπεις το ματς ρε ή διαβαζεις περιγραφη στο sdna ;;; Παίζει εξτρεμ ο Φορτουνης ;; Που; Στον ύπνο σου ; Όποιος γυριζει για να πάρει μπαλα γινεται χαφ και οποιος πηγαινει στο πλαι εξτρεμ ; Ουτε τα βασικά.
Η αλήθεια είναι πως ναι, παίζει αριστερός μεσοεπιθετικός. Ότι δεν βγαίνει να κάνει κούρσες στα άκρα αλλά συγκλίνει προς τα μέσα έχει σχέση με το σύστημα της ομάδας. Κι αν η ομάδα σκοπεύει να παίζει συνέχεια έτσι, τότε δεν θέλουμε κλασικό εξτρέμ. Τόσο απλά...Α,έχουμε πέσει σε βαριά περίπτωση.... Το βλέπεις το ματς ρε ή διαβαζεις περιγραφη στο sdna ;;; Παίζει εξτρεμ ο Φορτουνης ;; Που; Στον ύπνο σου ; Όποιος γυριζει για να πάρει μπαλα γινεται χαφ και οποιος πηγαινει στο πλαι εξτρεμ ; Ουτε τα βασικά.
Θέλουμε πάντως αμυντικό χαφ. Δεν βγαίνει η χρονιά μόνο μ' αυτούς τους δύο
Το διάβασα και μια χαρά μου κάθεται!Γραφουν οτι θελει να φερει τον Κουγιατε δσνεικο (33 χρονων) για να βγαλει την χρονια και του χρονου βλεπουμε. Αλλα μαντεψε. Τον εχει στην Φορεστ και του περισσευει. Προβλημα!
Όντως, απόψε ψωλάρειΚαμαρά ψωλάρει. Δεν ξερω αν ειναι ξενερωμένος . Εχουμε και Αλεξανδροπουλο και θα παρουμε αλλον έναν.
Μην του το χαλας αλλο ρε συ. Μην του το γαμας. Θα σε βγαλει και εσενα μυρωδιά τωρα.Η αλήθεια είναι πως ναι, παίζει αριστερός μεσοεπιθετικός. Ότι δεν βγαίνει να κάνει κούρσες στα άκρα αλλά συγκλίνει προς τα μέσα έχει σχέση με το σύστημα της ομάδας. Κι αν η ομάδα σκοπεύει να παίζει συνέχεια έτσι, τότε δεν θέλουμε κλασικό εξτρέμ. Τόσο απλά...
Όχι και μυρωδιάς εγώ τύπε! Σχεδόν 30 χρόνια manager, έχω προπονήσει τα πάντα!Μην του το χαλας αλλο ρε συ. Μην του το γαμας. Θα σε βγαλει και εσενα μυρωδιά τωρα.
Η αλήθεια είναι πως ναι, παίζει αριστερός μεσοεπιθετικός. Ότι δεν βγαίνει να κάνει κούρσες στα άκρα αλλά συγκλίνει προς τα μέσα έχει σχέση με το σύστημα της ομάδας. Κι αν η ομάδα σκοπεύει να παίζει συνέχεια έτσι, τότε δεν θέλουμε κλασικό εξτρέμ. Τόσο απλά...