δεν τα ξεχναω.το εχω ξαναπει αν δεν εισασταν τοσο αλαζονες και σεβοσασταν ολες τις ομαδες και ολους τους οπαδους θα σας παραδεχοταν ολη η ελλαδα για τα 10 πρωταθληματα εστω και αν δεν ηταν ολα καθαρα.δεν ειναι τυχαιο που σημερα χαιρεται ολη η ελλαδα.εσεις το εχετε καταφερει αυτο με το να προκαλειτε συνεχως ολα αυτα τα χρονια.χθες τιμωρηθηκε η αλαζονεια σας.μαλλον ξεχνας τα δικα σας..
ετσι κ αλλιως δεν θα καθοταν..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εχεις να μου δανεισεις,αυτες που σου χαριζα τοσα χρονια ?
ή καλυτερα δωσε μου αυτην που σου εδωσα στον 1ο γυρο κ προχθες μετα το μπασκετ!
Αν συγκρίνεις το κωλόφαρδο του πρώτου γύρου με τα 4 παστέλια χτες.........έχεις πολύ πλάκα.
+10000000000000000ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ?...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Επισκέπτης
Ρε φιλε,ειπα συγχαρητηρια..μας γαμησατε.Τι να κανω δηλαδη ?Αν συγκρίνεις το κωλόφαρδο του πρώτου γύρου με τα 4 παστέλια χτες.........έχεις πολύ πλάκα.
Ημαρτον ρε..νικη ηταν η δικη μας,νικη κ η δικη σας.Τρεις ποντους εσεις,τρεις ποντους εμεις.
Απλα εσεις το χαιρεστε περισσοτερο λογω ευρους του σκορ αλλα κ γιατι ειχατε να μας κερδισετε απ'του αγιου...
Νιωθεις ?????
ρε φρεσκα κουλουρια..αλλα μην μου λες για αλοιφες κ μαλακιες..ξερεις τι εχεις περασει τοσα χρονια..φρεσκα κουλουρια ετσι λετε κ εσεις φρεσκα γλεντια κ στα 4
με ή χωρις παραγκα σε γαζωνω..εε,τωρα με γαζωσες εσυ κ δικαια πανηγυριζεις αλλα το παρελθον δεν αλλαζει!
ασε που ο πικραμενος (δλδ εγω) πρεπει καπου να πιαστει.
αστο φιλαρακι..μην προσπαθεις να δικαιολογηθεις..παντου ο πρωτος των πρωτων...ειναι μισητος..δεν τα ξεχναω.το εχω ξαναπει αν δεν εισασταν τοσο αλαζονες και σεβοσασταν ολες τις ομαδες και ολους τους οπαδους θα σας παραδεχοταν ολη η ελλαδα για τα 10 πρωταθληματα εστω και αν δεν ηταν ολα καθαρα.δεν ειναι τυχαιο που σημερα χαιρεται ολη η ελλαδα.εσεις το εχετε καταφερει αυτο με το να προκαλειτε συνεχως ολα αυτα τα χρονια.χθες τιμωρηθηκε η αλαζονεια σας.
τα ιδια ειναι κ στην ιταλια που τους γαμουσαμε (κ θα τους γαμαμε) αιωνια..με την κυρια.
τα ιδια ειναι κ στην ισπανια με την ρεαλ..ΟΛΟΙ την ρεαλ θελουν να γαμησουν..οχι την μπαρτσα..
κλπ κλπ κλπ κλπ..
ακομα και τωρα ακουω διαφορες πιπες απο κατι γαυρους οτι το δωσανε οτι ο οσφπ εχασε το ματς επειδη δεν επαιξε καλα και δεν το κερδισε η ΑΕΚ.
ρε παραδεχτειτε το μια φορα ρε στη ζωη σας οτι φαγατε πουτσα και αφηστε τις μαλακιες.παραδεχτειτε οτι ο αντιπαλος χθες ηταν ανωτερος,οτι εισασταν για 7 γκολ χθες και η ΑΕΚ σας λυπηθηκε και σας σεβαστηκε,οτι δεν παιζετε μονοι σας στο γηπεδο.μια φορα εστω μπορειτε??????
ρε παραδεχτειτε το μια φορα ρε στη ζωη σας οτι φαγατε πουτσα και αφηστε τις μαλακιες.παραδεχτειτε οτι ο αντιπαλος χθες ηταν ανωτερος,οτι εισασταν για 7 γκολ χθες και η ΑΕΚ σας λυπηθηκε και σας σεβαστηκε,οτι δεν παιζετε μονοι σας στο γηπεδο.μια φορα εστω μπορειτε??????
Επισκέπτης
ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ?...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
ΤΙ ΨΕΥΤΟΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ
Συνημμένα
Επισκέπτης
ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑ?...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
ΤΙ ΨΕΥΤΟΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ
Το ποστ επαναφέρθηκε, έγεινε λάθος!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ρε τι να δωσουνε τα μαλακισμενα..με 4-0 υπαρχει στημενος αγωνας ??? ελεος με τις μαλακιες που ακουμε.ακομα και τωρα ακουω διαφορες πιπες απο κατι γαυρους οτι το δωσανε οτι ο οσφπ εχασε το ματς επειδη δεν επαιξε καλα και δεν το κερδισε η ΑΕΚ.
ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα,δεν υπηρχε στο γηπεδο αλλα αυτο δεν μειωνει τη νικη της αεκ..που οντως θα μπορουσε να ειναι στα επιπεδα της γιουβε..στο χαλαρο!!!
οτι μας λυπηθηκατε ειναι μαλακια,το ξερεις οτι δεν ισχυει..εκτος κι αν την αμπαλοσυνη σας την μετονομαζεις σε λυπηση.
ουτε κ μας σεβαστηκατε..δεν το συζηταω περι λυπησης κ σεβασμου.αν μπορουσατε να κερδισετε 15-0 θα το κανατε..αλλα τοτε δεν θα λεγοταν ποδοσφαιρο αλλα πολο..
αμπαλοσυνη κ εφαγες 4 ρε υπαλληλε?ρε τι να δωσουνε τα μαλακισμενα..με 4-0 υπαρχει στημενος αγωνας ??? ελεος με τις μαλακιες που ακουμε.
ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα,δεν υπηρχε στο γηπεδο αλλα αυτο δεν μειωνει τη νικη της αεκ..που οντως θα μπορουσε να ειναι στα επιπεδα της γιουβε..στο χαλαρο!!!
οτι μας λυπηθηκατε ειναι μαλακια,το ξερεις οτι δεν ισχυει..εκτος κι αν την αμπαλοσυνη σας την μετονομαζεις σε λυπηση.
ουτε κ μας σεβαστηκατε..δεν το συζηταω περι λυπησης κ σεβασμου.αν μπορουσατε να κερδισετε 15-0 θα το κανατε..αλλα τοτε δεν θα λεγοταν ποδοσφαιρο αλλα πολο..
Επισκέπτης
μπορουσα να φαω 6-7..αν εβαζες τα τετ-α-τετ..αλλα οταν μιλαω για αμπαλοσυνη δεν μιλαω οπαδικα..βλεποντας τον αγωνα απλα ποδοσφαιρικα καταλαβαινεις γιατι μιλαω για αμπαλοσυνη.αυταααα...κ προσεχε οταν χαρακτηριζεις καποιον.μπορω κ εγω να σε χαρακτηρισω,οκ τουρκαλα μου?αμπαλοσυνη κ εφαγες 4 ρε υπαλληλε?
Βρε κλόουν του site, ξέρεις να ποστάρεις και άλλες φώτο εκτός από τσόντες? Εκπλήσομαι!!!!!
άστον τώρα ξύπνησε και ξεκίνησε την...χειροπρακτική
άστον τώρα ξύπνησε και ξεκίνησε την...χειροπρακτική
Λες να κοιμήθηκε καθόλου?????????????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K