Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μαλλον ξεχνας τα δικα σας..
ετσι κ αλλιως δεν θα καθοταν..
δεν τα ξεχναω.το εχω ξαναπει αν δεν εισασταν τοσο αλαζονες και σεβοσασταν ολες τις ομαδες και ολους τους οπαδους θα σας παραδεχοταν ολη η ελλαδα για τα 10 πρωταθληματα εστω και αν δεν ηταν ολα καθαρα.δεν ειναι τυχαιο που σημερα χαιρεται ολη η ελλαδα.εσεις το εχετε καταφερει αυτο με το να προκαλειτε συνεχως ολα αυτα τα χρονια.χθες τιμωρηθηκε η αλαζονεια σας.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
φρεσκα κουλουρια ετσι λετε κ εσεις φρεσκα γλεντια κ στα 4

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
εχεις να μου δανεισεις,αυτες που σου χαριζα τοσα χρονια ?
ή καλυτερα δωσε μου αυτην που σου εδωσα στον 1ο γυρο κ προχθες μετα το μπασκετ!

Αν συγκρίνεις το κωλόφαρδο του πρώτου γύρου με τα 4 παστέλια χτες.........έχεις πολύ πλάκα.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
στα 4 σας πηρε το αεκακι osfp bourdela.com

Επισκέπτης
Αν συγκρίνεις το κωλόφαρδο του πρώτου γύρου με τα 4 παστέλια χτες.........έχεις πολύ πλάκα.
Ρε φιλε,ειπα συγχαρητηρια..μας γαμησατε.Τι να κανω δηλαδη ?
Ημαρτον ρε..νικη ηταν η δικη μας,νικη κ η δικη σας.Τρεις ποντους εσεις,τρεις ποντους εμεις.
Απλα εσεις το χαιρεστε περισσοτερο λογω ευρους του σκορ αλλα κ γιατι ειχατε να μας κερδισετε απ'του αγιου...
Νιωθεις ?????

φρεσκα κουλουρια ετσι λετε κ εσεις φρεσκα γλεντια κ στα 4
ρε φρεσκα κουλουρια..αλλα μην μου λες για αλοιφες κ μαλακιες..ξερεις τι εχεις περασει τοσα χρονια..
με ή χωρις παραγκα σε γαζωνω..εε,τωρα με γαζωσες εσυ κ δικαια πανηγυριζεις αλλα το παρελθον δεν αλλαζει!
ασε που ο πικραμενος (δλδ εγω) πρεπει καπου να πιαστει.

δεν τα ξεχναω.το εχω ξαναπει αν δεν εισασταν τοσο αλαζονες και σεβοσασταν ολες τις ομαδες και ολους τους οπαδους θα σας παραδεχοταν ολη η ελλαδα για τα 10 πρωταθληματα εστω και αν δεν ηταν ολα καθαρα.δεν ειναι τυχαιο που σημερα χαιρεται ολη η ελλαδα.εσεις το εχετε καταφερει αυτο με το να προκαλειτε συνεχως ολα αυτα τα χρονια.χθες τιμωρηθηκε η αλαζονεια σας.
αστο φιλαρακι..μην προσπαθεις να δικαιολογηθεις..παντου ο πρωτος των πρωτων...ειναι μισητος..
τα ιδια ειναι κ στην ιταλια που τους γαμουσαμε (κ θα τους γαμαμε) αιωνια..με την κυρια.
τα ιδια ειναι κ στην ισπανια με την ρεαλ..ΟΛΟΙ την ρεαλ θελουν να γαμησουν..οχι την μπαρτσα..
κλπ κλπ κλπ κλπ..

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ακομα και τωρα ακουω διαφορες πιπες απο κατι γαυρους οτι το δωσανε οτι ο οσφπ εχασε το ματς επειδη δεν επαιξε καλα και δεν το κερδισε η ΑΕΚ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ρε παραδεχτειτε το μια φορα ρε στη ζωη σας οτι φαγατε πουτσα και αφηστε τις μαλακιες.παραδεχτειτε οτι ο αντιπαλος χθες ηταν ανωτερος,οτι εισασταν για 7 γκολ χθες και η ΑΕΚ σας λυπηθηκε και σας σεβαστηκε,οτι δεν παιζετε μονοι σας στο γηπεδο.μια φορα εστω μπορειτε??????

Επισκέπτης

Συνημμένα

• BulgariaFlag.JPG
    BulgariaFlag.JPG
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Turkey_l.jpg
    Turkey_l.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 14

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κάντε ένσταση κουράδια!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• alogaki.jpg
    alogaki.jpg
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
ακομα και τωρα ακουω διαφορες πιπες απο κατι γαυρους οτι το δωσανε οτι ο οσφπ εχασε το ματς επειδη δεν επαιξε καλα και δεν το κερδισε η ΑΕΚ. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ρε παραδεχτειτε το μια φορα ρε στη ζωη σας οτι φαγατε πουτσα και αφηστε τις μαλακιες.παραδεχτειτε οτι ο αντιπαλος χθες ηταν ανωτερος,οτι εισασταν για 7 γκολ χθες και η ΑΕΚ σας λυπηθηκε και σας σεβαστηκε,οτι δεν παιζετε μονοι σας στο γηπεδο.μια φορα εστω μπορειτε??????
ρε τι να δωσουνε τα μαλακισμενα..με 4-0 υπαρχει στημενος αγωνας ??? ελεος με τις μαλακιες που ακουμε.
ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα,δεν υπηρχε στο γηπεδο αλλα αυτο δεν μειωνει τη νικη της αεκ..που οντως θα μπορουσε να ειναι στα επιπεδα της γιουβε..στο χαλαρο!!!
οτι μας λυπηθηκατε ειναι μαλακια,το ξερεις οτι δεν ισχυει..εκτος κι αν την αμπαλοσυνη σας την μετονομαζεις σε λυπηση.
ουτε κ μας σεβαστηκατε..δεν το συζηταω περι λυπησης κ σεβασμου.αν μπορουσατε να κερδισετε 15-0 θα το κανατε..αλλα τοτε δεν θα λεγοταν ποδοσφαιρο αλλα πολο..

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Συνημμένα

• gavros (18).jpg
    gavros (18).jpg
    34 KB · Εμφανίσεις: 14

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βρε κλόουν του site, ξέρεις να ποστάρεις και άλλες φώτο εκτός από τσόντες? Εκπλήσομαι!!!!!

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
στα 4 πρωκτικο.πονας pleasure?

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ρε τι να δωσουνε τα μαλακισμενα..με 4-0 υπαρχει στημενος αγωνας ??? ελεος με τις μαλακιες που ακουμε.
ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα,δεν υπηρχε στο γηπεδο αλλα αυτο δεν μειωνει τη νικη της αεκ..που οντως θα μπορουσε να ειναι στα επιπεδα της γιουβε..στο χαλαρο!!!
οτι μας λυπηθηκατε ειναι μαλακια,το ξερεις οτι δεν ισχυει..εκτος κι αν την αμπαλοσυνη σας την μετονομαζεις σε λυπηση.
ουτε κ μας σεβαστηκατε..δεν το συζηταω περι λυπησης κ σεβασμου.αν μπορουσατε να κερδισετε 15-0 θα το κανατε..αλλα τοτε δεν θα λεγοταν ποδοσφαιρο αλλα πολο..
αμπαλοσυνη κ εφαγες 4 ρε υπαλληλε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αμπαλοσυνη κ εφαγες 4 ρε υπαλληλε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπορουσα να φαω 6-7..αν εβαζες τα τετ-α-τετ..αλλα οταν μιλαω για αμπαλοσυνη δεν μιλαω οπαδικα..βλεποντας τον αγωνα απλα ποδοσφαιρικα καταλαβαινεις γιατι μιλαω για αμπαλοσυνη.αυταααα...κ προσεχε οταν χαρακτηριζεις καποιον.μπορω κ εγω να σε χαρακτηρισω,οκ τουρκαλα μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom