troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.116
- Πόντοι
- 5.506
κατι αναρχιδα βαρε.....δεν αξιζει ουτε το τιναγμα της πουτσας μου μετα το κατουρημαπιο μουνι σε εβρισε-απειλησε-εδειρε.
κατι αναρχιδα βαρε.....δεν αξιζει ουτε το τιναγμα της πουτσας μου μετα το κατουρημαπιο μουνι σε εβρισε-απειλησε-εδειρε.
ελα μην ασχολεισαι φιλε-τρουμπ...κανουμε ωραιο χαβαλε ΚΑΙ για τα ποδοσφαιρικα,λιγο καζουρα και μεχρι εκεικατι αναρχιδα βαρε.....δεν αξιζει ουτε το τιναγμα της πουτσας μου μετα το κατουρημα
μου χαλαει της ειδοποιησεις ενα πουστρακι που γουσταρει νεγρους.... εμεις μια χαρα ειμαστεελα μην ασχολεισαι φιλε-τρουμπ...κανουμε ωραιο χαβαλε ΚΑΙ για τα ποδοσφαιρικα,λιγο καζουρα και μεχρι εκει
μην μου τα πρηξεις ομως ειναι σαν μπαλονια απο αλλες καταστασειςΔας περιμένει ο φίλος @athinaios44 αύριο Γαβράκια για πουτσα
Εννοείται όχι καλέ μου φίλε ....πάμε δυνατάμην μου τα πρηξεις ομως ειναι σαν μπαλονια απο αλλες καταστασεις
που ειναι ρε γαμιολα οι αστακοι που θα εφερνες;παντρευτηκες,ταξιδι πηγες,αρχισε ο πολεμος ,3 γενιες αστακων περασανΕννοείται όχι καλέ μου φίλε ....πάμε δυνατά
Παίξε άσσο αύριο σίγουρα χρήματα
θα φαει πουτσα ο βαζελος , και με εναν αστακο στο κωλο ... απο τις δαγκανες ομως μεσαΠαίξε άσσο αύριο σίγουρα χρήματα
Βάζεις στοίχημα μαζί μου 3000 χιλιάρικα εγώ λέω άσσο αν κερδίσω τα μισά στον φίλο Αθηναίο αν χάσω δίνεις εσύ τα μισάθα φαει πουτσα ο βαζελος , και με εναν αστακο στο κωλο ... απο τις δαγκανες ομως μεσα
δωσε μου τα 3 χιλιαρικα και αν χασω στα δίνω πισωΒάζεις στοίχημα μαζί μου 3000 χιλιάρικα εγώ λέω άσσο αν κερδίσω τα μισά στον φίλο Αθηναίο αν χάσω δίνεις εσύ τα μισά
λεφτα απο μονοπολη ΤΥΠΕ?Βάζεις στοίχημα μαζί μου 3000 χιλιάρικα εγώ λέω άσσο αν κερδίσω τα μισά στον φίλο Αθηναίο αν χάσω δίνεις εσύ τα μισά
ντροπή φίλε Βαρο να λες τον κολλητό σου "ΤΥΠΕ"λεφτα απο μονοπολη ΤΥΠΕ?
'
μπορεις να πας καπου να αφησεις 5 χιλαιρικα?ντροπή φίλε Βαρο να λες τον κολλητό σου "ΤΥΠΕ"
θα τα αφησει σε εμεναμπορεις να πας καπου να αφησεις 5 χιλαιρικα?
με προλαβες για 1 μιλισεκοντ γαμιοληθα τα αφησει σε εμενα
πέρνα να τα πάρεις
που ειναι το νημα;περιμενωδωστε μου εμενα τα λεφτα να σας τα φυλαω μαγκες
ο νικητης θα ερθει να πληρωθει μετα το ματς