Score73
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 990
Πάμε για το 8-0.Super Cup, Ολυμπιακός - Προμηθέας 93-65: Στον τελικό με showtime
Πάμε για το 8-0.Super Cup, Ολυμπιακός - Προμηθέας 93-65: Στον τελικό με showtime
ΕτσιΠάμε για το 8-0.
Μπάρκας τυπε?Επέστρεψε και ο Κασαμαρος. Άντε να έρθει ο Γενάρης να επιστρέψουν και οι άλλοι.
Για στόπερ ούτε λόγος. Είμαστε και υπεράριθμοι στο ρόστερ, έπιασε και μια θέση ακόμα ο Κασαμι. ΟΛΕ!
Όποιος μαντέψει τον επόμενο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μετά την εποχή Πασχαλάκη, κερδίζει λουκούμι. Βοήθεια για τον γρίφο... Ελληνας. Η πρωην ομάδα του έχει απόψε εγκαίνια για το νέο γήπεδο της.
Συγχαρητηρια! Με την πρωτη ρε μεγαλε.Μπάρκας τυπε?
Έχουμε σούπερμαν δεν θέλουμε κανενανΣυγχαρητηρια! Με την πρωτη ρε μεγαλε.
Κερδισες ενα κουτι λουκουμια Συριανά.
Κατσε... Μετα απο δυο χρονια που μενει ελευθερος και η αεκ θα γιορταζει τα 100 της χρονια απο την ιδρυση της, καπως, με καποιον τροπο πρεπει να της την σπασει. Μικρος ειναι ακομα. 28 ειναι τωρα. Τετοιες μεταγραφες κανουμε εμεις.Έχουμε σούπερμαν δεν θέλουμε κανεναν
ο μακαμπου σε 2 θεσεις θα παιξει?που ειναι ο μαρσελο?που ειναι ο χαμες?που ειναι ο μπιελ?παλι σε μυρωδια πεσαμε.Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Βρουσάι, Μασούρας, Μπακαμπού, Αραμπί, Μπακαμπού
Τους εχει για μετα ρεο μακαμπου σε 2 θεσεις θα παιξει?που ειναι ο μαρσελο?που ειναι ο χαμες?που ειναι ο μπιελ?παλι σε μυρωδια πεσαμε.
Ο βαζελος είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έφαγε ένα σωρό γκολ από Μπαρτσελονα και είχε καλύτερο παίκτη όλου του αγώνα τον Γκαλινοβιτςνα επαναλαβω για να μην μπερδευτει κανεις που μας διαβαζει, ο φιλος βαζελος νικος μιλαει για τον παναθηναικο...οχι για την ρεαλ...επαναλαμβανω : οταν λεει οτι κερδιζανε την μπαρτσελονα, αναφερεται στον παναθηναικο!!!!
και εννοει οτι σε 25 χρονια κερδισαμε 1 φορα την μπαρτσελονα 1-0 στην εδρα τους...και φυσικα ειναι η σεζον 2001-2002...δηλαδη μια απο τις τρεις σεζον που ειπα εγω πιο πριν...γιατι αυτη ειναι η αληθεια : ο μεγαλος πρεσβης εχει 3 σεζον σε 30 χρονια....το 2010 πχ εχασε 5-1 μεσα στην μπαρτσα....
απλα το λεω γιατι ετσι οπως τα λεει ο νικος θα νομιζει κανεις οτι κερδιζανε καθε χρονο την μπαρτσελονα, απλα εδω εμεις τους κλεβαμε τα πρωταθληματα..
Και λιγα φαγαμε απο αυτην την μπαρτσελονα τυπεΟ βαζελος είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έφαγε ένα σωρό γκολ από Μπαρτσελονα και είχε καλύτερο παίκτη όλου του αγώνα τον Γκαλινοβιτς
Είπα εγώ ότι δεν είναι ομαδάρα;Και λιγα φαγαμε απο αυτην την μπαρτσελονα τυπε
Τουλαχιστον τις καναμεΕίπα εγώ ότι δεν είναι ομαδάρα;
Απλά κάνατε 2-3 πορείες πριν από 20+ χρόνια και ακόμα λέτε ότι ο ΠΑΟ είναι πρέσβης.
Θα μου πεις εδώ ακόμα θυμαστε το Γουέμπλεϊ και όταν το σχολίασε ο μαλεζανι τον βρίζατε
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικόοοοοοο...
ρε ΜΑΛΑΚΑ αφου δεν ξερεις ουτε τι χρωμα εχουν οι φανελες μην μας ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ τα αρχιδια