Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.772
- Πόντοι
- 3.656
Δεν κασαρες με 120 να πάρεις μια γκαρσονιεραΑρχισω να ετοιμαζω το κατανα με την πετσετα...
Δεν κασαρες με 120 να πάρεις μια γκαρσονιεραΑρχισω να ετοιμαζω το κατανα με την πετσετα...
Αστον μωρε τον κακομοιρη να μου σκισει το κωλοτρυπηδι
Ψοφα....Μπα βαρεθηκα να ζω
Ρε μαλέα καταθλιπτικέ, μην τρολάρεις τον κτηνίατρο, δικό μου παιχνίδι είναι. Άιντε και είναι ώρα παιχνιδιού.Μπα,το βαρέθηκα
Ρε μαλέα καταθλιπτικέ, μην τρολάρεις τον κτηνίατρο, δικό μου παιχνίδι είναι. Άιντε και είναι ώρα παιχνιδιού.
Ρε μαλέα καταθλιπτικέ, μην τρολάρεις τον κτηνίατρο, δικό μου παιχνίδι είναι. Άιντε και είναι ώρα παιχνιδιού.
Δε μας έχεις πει ακόμα τι ομαδούλα είσαι αγάμητεΨοφα κι εσύ μωρή
Ψοφάς για γαμήσι, το έχετε οι κτηνίατροι. Τρέχα να μαζέψεις τηλεκοντρόλ και συ.
Το μονο παιχνιδι που ξερεις γεροντοπουστα....
Τι γαμησι μωρη πουσταρα;Εχεις καταλαβει οτι εισαι ο περιγελος του σαι;Ενας καληνυχτακιας των πουτανων που ειναι διατεθειμενος μεχρι να του στραπονιασουν τη κωλοτρυπιδα;Ρε ξεφτιλογερε θα σε γαμαω οπου σε βρισκω απο εδω και περα το εχεις καταλαβει;Δε μας έχεις πει ακόμα τι ομαδούλα είσαι αγάμητε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψοφάς για γαμήσι, το έχετε οι κτηνίατροι. Τρέχα να μαζέψεις τηλεκοντρόλ και συ.
Δυο θα πιασει ο Βατσλικ μενοντας ακινητος....Ρε μαλακες.. Αφήστε το ξεκατίνιασμα και πείτε τι γίνεται. θα τον πιούμε?
Για ποντάρετε..
Μονο ο πακης αυτά τυπε όταν σφαλιαριζε ο κασιδιαρης την ΚανέλληΔυο θα πιασει ο Βατσλικ μενοντας ακινητος....
Ο μαλακας πεφτει γιαυτο δεν πιανει τιποτα!!!Μονο ο πακης αυτά τυπε όταν σφαλιαριζε ο κασιδιαρης την Κανέλλη
Τρίτο πέναλτι αουτ απόδοση 24.00 θα σας δω στο ταμείο.
μεσα ηταν το τριτο ρε μουνιΝα με ακούτε.
3ο σλοβαν εννοει νομιζωμεσα ηταν το τριτο ρε μουνι