You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
φερτε τον μαρτινσ πισω να παρει εκδικησηΤον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα -Απόλλων Λεμεσού θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Σλόβαν Μπρατισλάβας
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.556
Τι μπαρούφες γράφεις ρε τύπε.Η μπαοκαρα θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Πουθενεϊσον fc - Τραβαρούφα υnited στον επόμενο γύρο του Τσιμπουκεϊσον cup
Υποτιμάς μια διοργάνωση λες και εμείς μπορούμε να την κερδίσουμε η θα άσε χάλαγε αν την κερδίζαμε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.643
- Πόντοι
- 3.656
Η μπαοκαρα θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Πουθενεϊσον fc - Τραβαρούφα υnited στον επόμενο γύρο του Τσιμπουκεϊσον cup
Τάκη ξέρω ότι πάντα ήθελες να δεις το Καζακσταν,ευκαιρία τώρα με την Τομπολα κοτσανάι
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.512
- Πόντοι
- 6.515
Όσοι έχουν προλαβει Ντεταρι, Ρώσους του σαλιαρελη και ριβαλντο, χρόνια τώρα κλαίνεΣωκράτη λέτε και κλαίτε
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Εσείς που γλύφετε τον χοντρό πείτε μας τα έχει ξυρισμένα ;;;
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Όσοι έχουν προλαβει Ντεταρι, Ρώσους του σαλιαρελη και ριβαλντο, χρόνια τώρα κλαίνε
Τους ΣΙΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ που ειχε πει στο αερδρομιο ο σαλιαρε οταν ειχε παει να τους υποδεχτει για οποιον θυμάται ...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.676
- Πόντοι
- 28.246
Δεν μας χέζεις ρε Τσουκαλά; Μαρινάκης είσαι! Και πριν την 1 Ιούλη 2010 ήσουνα Κόκκαλης. Γίνε Ολυμπιακός και έλα να τα πούμε.Γεμίσαμε βαζελογαυρους πάλι...
maradona7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 148
- Like
- 12.012
- Πόντοι
- 30.733
Φυσικα και υπαρχει λυσσα για το πρωταθλημα και αυτο ελειπε να μη θελουμε τιτλους και διακρισεις να πανηγυρισουμε , πως αλλιως θα γινει το νεο παιδακι Ολυμπιακος και θα μεγαλωσει o Θρυλος μας εντος κι εκτος συνορων . Ο φιλος @Zebu καλα τα λεει για το μπατζετ ( ωραιο το παραδειγμα Μπενφικα-Παοκ ) , δηλαδη ρε μαγκες η Χαιφα με αξια στο τρανσφερμακτ 19 μυρια με μας που εχουμε 120 εχει να κανει με το Μαρινακη που δε τη περασαμε ? ο τσογλανος που τσεπωνε τοσο μαρουλι και παρουσιασε εντος γηπεδου αυτο το εκτρωμα και μας ταπεινωσαν μεσα στο ναο με 4αρα εχει καμια δικαιολογια να αποκλειεται απο κατι απιθανους και με αυτο το τροπο ? τοσα χρονια ειχε στην ομαδα και το συμβολαιο του σκαρφαλωσε το φλεβαρη απο 900 χλδ στο 1,5 εκατ με δυνατα μπονους επιτευξης στοχων και ο μπασταρδος μας ανελυε τι δε μας πηγε το παιχνιδι αντι να πει συγνωμη και να τσακιστει την ιδια στιγμη να παραιτηθει .
Τωρα για το Κοκκαλη και το Μαρινακη που γραφετε καποιοι . Κολοσιαια συνεισφορα στο συλλογο απο δυο τεραστια κεφαλαια του Ολυμπιακου , δυο οπαδους με πολυ χρημα , μη μου πει κανεις για συμφεροντα , ολοι οι μεγαλοεπιχειρηματιες εχουν αλλα ελαχιστοι ασχολουνται με ομαδες , πρεπει να το χεις καψουρα . Επισης αλλο η τσεπη του εκαστοτε προεδρου και αλλο ποσο διατιθεται να ξοδευει για την ομαδα του και χαρακτηριστικο παραδειγμα οι Βαρδινογιαννηδες που εβαζαν παντα λελογισμενα το χερι στη τσεπη ακομη κι οταν επαιρναν πρωταθλημα και τα εσοδα απο το τσ.λιγκ . Κατι τσογλανακια που μπαινουν τσαμπα δυο δυο στο γηπεδο με στραβα ματια απο τους γιλεκαδες τωρα τολμανε να αφορισουν το Κοκκαλη που τοτε ειχε αντιπαλους τη μεγαλυτερη επιχειρηματικη οικογενεια της χωρας και σαρωσε τα παντα . Μας μεγαλωσε παντου σε ολα τα αθληματα με γηπεδα , εγκαταστασεις , παιχταραδες , τιτλους εγχωρια και ευρωπαικους και το κυριοτερο αφησε το Θρυλο μας σε ασφαλεστατα χερια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ που μας οδηγησαν σε νεες μεγαλες επιτυχιες . Ακομα θυμαμαι το ασταματητο κλαμα του κολλητου μου στην ελευση του Ριβαλντο στο αεροδρομιο το 04 , ποσοι κλαιγαν απο χαρα δε φανταζεστε μαγκες , ηταν με την εισοδο στο νεοτευκτο Καραισκακη κιολας .
Τεσπα στηριζουμε την ομαδα μας , ολυμπιακομετρο που γραφετε αυτα ειναι μαλακιες , ο πατερας μου 2 φορες εχει παει γηπεδο στη ζωη του , εγω 15 χρονια εχω διαρκειας , εχουμε καψουρα κι οι 2 με το Θρυλο , δε σημαινει οτι ειμαι πιο Ολυμπιακος απο εκεινον αλλα απο αλλο μετεριζι υποστηριζουμε την ομαδα .
Ο Μαρτινς απετυχε παταγωδως , ο καινουργιος θελει στηριξη , νεος ειναι θα τον δουμε . Δε βλεπομαστε παντως ρε πουστη μου τωρα , αθλια εικονα χωρις αρχη μεση κ τελος αφησε ο αχρηστος. Οπως και να χει στηριζουμε το προεδρο oσο διορθωνει τα κακως κειμενα κ τσονταρει την ομαδα, αν δε το κανει στο μελλον στα τσακιδια να παει οποιος κ να ναι . Στα παπαρια μας η νοτιγχαμ επισης να πα να γαμηθει εμεις Θρυλος ειμαστε , το κοκκινο κ ο δαφνοστεφανωμενος ειναι η καψουρα μας και το λιμανι το σπιτι μας
Τωρα για το Κοκκαλη και το Μαρινακη που γραφετε καποιοι . Κολοσιαια συνεισφορα στο συλλογο απο δυο τεραστια κεφαλαια του Ολυμπιακου , δυο οπαδους με πολυ χρημα , μη μου πει κανεις για συμφεροντα , ολοι οι μεγαλοεπιχειρηματιες εχουν αλλα ελαχιστοι ασχολουνται με ομαδες , πρεπει να το χεις καψουρα . Επισης αλλο η τσεπη του εκαστοτε προεδρου και αλλο ποσο διατιθεται να ξοδευει για την ομαδα του και χαρακτηριστικο παραδειγμα οι Βαρδινογιαννηδες που εβαζαν παντα λελογισμενα το χερι στη τσεπη ακομη κι οταν επαιρναν πρωταθλημα και τα εσοδα απο το τσ.λιγκ . Κατι τσογλανακια που μπαινουν τσαμπα δυο δυο στο γηπεδο με στραβα ματια απο τους γιλεκαδες τωρα τολμανε να αφορισουν το Κοκκαλη που τοτε ειχε αντιπαλους τη μεγαλυτερη επιχειρηματικη οικογενεια της χωρας και σαρωσε τα παντα . Μας μεγαλωσε παντου σε ολα τα αθληματα με γηπεδα , εγκαταστασεις , παιχταραδες , τιτλους εγχωρια και ευρωπαικους και το κυριοτερο αφησε το Θρυλο μας σε ασφαλεστατα χερια σε ποδοσφαιρο και μπασκετ που μας οδηγησαν σε νεες μεγαλες επιτυχιες . Ακομα θυμαμαι το ασταματητο κλαμα του κολλητου μου στην ελευση του Ριβαλντο στο αεροδρομιο το 04 , ποσοι κλαιγαν απο χαρα δε φανταζεστε μαγκες , ηταν με την εισοδο στο νεοτευκτο Καραισκακη κιολας .
Τεσπα στηριζουμε την ομαδα μας , ολυμπιακομετρο που γραφετε αυτα ειναι μαλακιες , ο πατερας μου 2 φορες εχει παει γηπεδο στη ζωη του , εγω 15 χρονια εχω διαρκειας , εχουμε καψουρα κι οι 2 με το Θρυλο , δε σημαινει οτι ειμαι πιο Ολυμπιακος απο εκεινον αλλα απο αλλο μετεριζι υποστηριζουμε την ομαδα .
Ο Μαρτινς απετυχε παταγωδως , ο καινουργιος θελει στηριξη , νεος ειναι θα τον δουμε . Δε βλεπομαστε παντως ρε πουστη μου τωρα , αθλια εικονα χωρις αρχη μεση κ τελος αφησε ο αχρηστος. Οπως και να χει στηριζουμε το προεδρο oσο διορθωνει τα κακως κειμενα κ τσονταρει την ομαδα, αν δε το κανει στο μελλον στα τσακιδια να παει οποιος κ να ναι . Στα παπαρια μας η νοτιγχαμ επισης να πα να γαμηθει εμεις Θρυλος ειμαστε , το κοκκινο κ ο δαφνοστεφανωμενος ειναι η καψουρα μας και το λιμανι το σπιτι μας
Τελευταία τροποποίηση:
Morgan_F
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 699
- Πόντοι
- 81
Γαύροι βρίζουν τον Μαρινάκη, ΑΕΚτζήδες βρίζουν τον Μελισσανίδη, ΠΑΟΚτζήδες βρίζουν τον Ιβάν.
Δεν υποστηρίζω κανέναν εκ των τριών ομάδων, αλλά έχετε υπόψην ότι αν φύγουν αυτοί , τότε μαύρο φίδι που σας έφαγε.
Εικόνα να τον έχετε τον Μαρινάκη, όπως στη Νότιγχαμ.
Αποκλειστήκατε από τη Μακάμπι και τη Λέφσκι λες και είστε η Ρεάλ και η Μπάγερν... ή λες και θα χάσετε εσείς κάνα φράγκο
Δεν υποστηρίζω κανέναν εκ των τριών ομάδων, αλλά έχετε υπόψην ότι αν φύγουν αυτοί , τότε μαύρο φίδι που σας έφαγε.
Αποκλειστήκατε από τη Μακάμπι και τη Λέφσκι λες και είστε η Ρεάλ και η Μπάγερν... ή λες και θα χάσετε εσείς κάνα φράγκο
Jason.vavv
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 402
- Πόντοι
- 26
Επίσης, είναι ένα θέμα πώς παίκτες χαμηλότερου μπατζετ της μακάμπι και της λεφσκι ήταν παικταραδες μπροστά σε παίκτες που παίρνουν εξαψηφια ποσά και που έχουν παίξει σε "καλά πρωταθλήματα" (πχ μανωλας) . Οι μανατζαραιοι στην Ελλάδα μάλλον δουλεύουν με τον "ελληνικό" τρόποΓαύροι βρίζουν τον Μαρινάκη, ΑΕΚτζήδες βρίζουν τον Μελισσανίδη, ΠΑΟΚτζήδες βρίζουν τον Ιβάν.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.592
- Πόντοι
- 6.536
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.643
- Πόντοι
- 3.656
Όποιος γαύρος βρίζει τον Κόκκαλη,φααααπ στο σβέρκο.Δεν γίνεται να βρίζεις τον ευεργέτη σου που σ'έβγαλε απ'τα σκατά.Και το ότι σας άφησε σε κάποιον ουνα φάτσα ούνα ράτσα μ'αυτόν και όχι όπως ο Βαρδινογιάννης που πέταξε το βάζελο στα σκουπίδια.Τον Κόκκαλη τον βρίζουμε όλοι οι άλλοι γιατί διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο,εσεις απαγορεύεται.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.643
- Πόντοι
- 3.656
Γαύροι βρίζουν τον Μαρινάκη, ΑΕΚτζήδες βρίζουν τον Μελισσανίδη, ΠΑΟΚτζήδες βρίζουν τον Ιβάν.
Όσοι βρίζουν Βαγγέλα,Μελ,Ιβαν,ας δουν μόνο το βάζελο πώς κατάντησε.Έτσι θα ήταν κι αυτοί τώρα.Άλλο να'σαι μόνο αγωνιστικό μπουρδέλο και άλλο μπουρδέλο γενικώς
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.743
- Πόντοι
- 3.656
Bλεπουμε πως καταντησε...να παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα με το μικροτερο μπατζετ απο τους μεγαλους..Όσοι βρίζουν Βαγγέλα,Μελ,Ιβαν,ας δουν μόνο το βάζελο πώς κατάντησε.Έτσι θα ήταν κι αυτοί τώρα.Άλλο να'σαι μόνο αγωνιστικό μπουρδέλο και άλλο μπουρδέλο γενικώς
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις