Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Οχι να κατσει τωρα!!!Φύγε ρε πουστη!!!
Οχι να κατσει τωρα!!!Φύγε ρε πουστη!!!
Παλέτα πάρε τον αχυράνθρωπο τον χοντρό που έβαλες στο λιμάνι και κανε καμία μεταγραφή! Μαγαζάκι του Άρη μας έκανες!!!
Το βαλα στο google translate και μου εβγαλε εναν αλογομουρη....TBR - BAL 0-1 στο 5ο ιννινγκ, θεωρητικά πρέπει να πάει ο3,5-4,5 στα τελευταία ιννινγκ, περίμενε να λήξει το 5ο και πάτα το ο3,5 λογικά στο 1.5-1.6.
Το βαλα στο google translate και μου εβγαλε εναν αλογομουρη....
Αυτα τα καταλαβα βλεπω και εγω MLB εκει στα πατα εκεινο και το αλλο το εχασα το σεναριο.....MLB, Tampa Bay vs Baltimore Orioles.
Ξδησξηδσξ ηφηδφγβησγδ ηασηγηα!!!!Μια απι τις κολοεφυμερηδες ο "ΓΑΥΡΟΣ" στο σημερηνο πρωτωσελιδο αφησε το ποδοσφαιρο απεξω για λογους ευνοιτους!
Οταν δεν τους συνφερη κανουν τις παπιες!
Πες τα τυπε τύπισσαΜια απι τις κολοεφυμερηδες ο "ΓΑΥΡΟΣ" στο σημερηνο πρωτωσελιδο αφησε το ποδοσφαιρο απεξω για λογους ευνοιτους!
Αυτα τα καταλαβα βλεπω και εγω MLB εκει στα πατα εκεινο και το αλλο το εχασα το σεναριο.....
ρε μην κάνεις τον πάπιο...Για πιο ζήτημα;
Ρούλη διάβασε σκατοdna εσυ !Μια απι τις κολοεφυμερηδες ο "ΓΑΥΡΟΣ" στο σημερηνο πρωτωσελιδο αφησε το ποδοσφαιρο απεξω για λογους ευνοιτους!
Τι έχει κάνει ο γυφτορουμανος είπες;Σήμερα ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ έχει καταστρώσει επικό ΡΙΦΙΦΙ να κάνει στους γυφτοβουλγαρους!
ΠιπεςΤι έχει κάνει ο γυφτορουμανος είπες;
Ο απλυτος το άδειασε το γραφείο στο Ρέντη ή ακόμα;
Έχει πάει η θύρα 7 κατι θα γίνει.Ο απλυτος το άδειασε το γραφείο στο Ρέντη ή ακόμα;
να τον λουσει πηγε??Έχει πάει η θύρα 7 κατι θα γίνει.
Να τον πάει αεροδρόμιονα τον λουσει πηγε??
Τότε είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα....Έχει πάει η θύρα 7 κατι θα γίνει.