Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Μονο ΠΑΝΤΕΛΟΣ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
εγω θυμαμαι ανακοινωση στα μεγαφωνα οτι χαθηκε πορτοφολι και ενα λαο να φωναζει "ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΦΕΡ'ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ"επειδη η ΜΑΖΑ δεν μπορει πολλες φορες να γιουχαρει το αφεντικο θα βρισει τους παιχτες....
οκ καποτε ηταν...."ΑΡΓΥΡΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΤΗ ΣΟΥ"
σημερα ο 1 στοχος συνηθως ειναι ο προπονητης...αλλα ο μαρτινς εχει κερδισει τον κοσμο-
απλα ξερεις τι γινεται...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ...
ΘΥΜΑΜΑΙ πορεια στους 8...οταν πηραμε μετα ζαχοβιτς τζιοβανι το 90% ελεγε του χρονου 4 η τελικο!!!!
ρεαλισμος= προκριση σε ομιλο αν δεν βρουμε ΘΗΡΙΟ....
απο ομιλο=europa league...στην χειροτερη και στην καλυτερη εως 16....CL-
+ρεαλισμος europa 16-8...kai kapote 4ada....
εκει ειναι το ταβανι ΤΩΡΑ-
Ο Πορτογάλος εξτρέμ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη γαλλική Νις ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και “μέτρησε” 28 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ. Ο Λόπες ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάντσεστερ Σίτι και πέρασε στη συνέχεια από τη Μονακό και τη Λιλ, έχοντας στη Ligue 1 συνολικά, 153 συμμετοχές με 29 γκολ και 18 ασίστ. Στο παρελθόν δε, έχει κληθεί και στην Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια “ανάσα” από την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή, καθώς μένουν μόνο τα τυπικά, με τη Σεβίλλη να συμφωνεί για τον δανεισμό του με οψιόν ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι του 2022.![]()
Δεν νομίζω,κάτι θα έχουν στα σκαριάΕχω αρχισει και αγχωνομαι για τα μπακ. 17 Αυγουστου και δεν ακουγεται τιποτα. Λετε να μεινουμε με Ρεαμπτσουκ - Ανδρουτσο ;![]()
Κάτσε μην πάθουμε κανένα κάζο από ομάδα της Σλοβακίας!Εχω αρχισει και αγχωνομαι για τα μπακ. 17 Αυγουστου και δεν ακουγεται τιποτα. Λετε να μεινουμε με Ρεαμπτσουκ - Ανδρουτσο ;![]()
Να γίνω λίγο κακός?Δεν νομίζω,κάτι θα έχουν στα σκαριά
Δεν παιζει. Εστω και δυσκολα θα περασουμε.Κάτσε μην πάθουμε κανένα κάζο από ομάδα της Σλοβακίας!
Το ειπαμε ολοι αυτό. Μεχρι κι ο Ακης στην εκπομπη της Θ7.Να γίνω λίγο κακός?
Ευτυχώς που δεν συνεχίσαμε στον 4ο γύρο προκριματικών του Τσου Λου.
Και στην απίθανη περίπτωση να μπαίναμε ομίλους....Γαματα.
Μπορεί να μην έχει τα πολλά φράγκα/κύρος,αλλά καλό είναι και το uefa.Εδώ στην Ελλάδα το έχουμε υποτιμήσει...έλεος δηλαδήΚάτσε μην πάθουμε κανένα κάζο από ομάδα της Σλοβακίας!
Να γίνω λίγο κακός?
Ευτυχώς που δεν συνεχίσαμε στον 4ο γύρο προκριματικών του Τσου Λου.
Και στην απίθανη περίπτωση να μπαίναμε ομίλους....Γαματα.
Πάντως το Γιουρόπα από φέτος δυσκόλεψε γιατί κάτι ομάδες από Εσθονίες,Πολωνίες,Λετονίες κλπ είναι στο Conference League.Δεν παιζει. Εστω και δυσκολα θα περασουμε.
Δεν του το είχα του Άκη.Το ειπαμε ολοι αυτό. Μεχρι κι ο Ακης στην εκπομπη της Θ7.
Αφου δε βλεπομαστε , τι να λεμε. Οσο και να θες να σττηριξεις την ομαδα , ειναι σε μαυρα χαλια.Δεν του το είχα του Άκη.
Και εγώ πιστεύω ότι κουτσά στραβά τους έχουμε.Βέβαια στους ομίλους μετά έχει καλές ομάδες.Μπορεί να μην έχει τα πολλά φράγκα/κύρος,αλλά καλό είναι και το uefa.Εδώ στην Ελλάδα το έχουμε υποτιμήσει...έλεος δηλαδή.Τους Σλοβάκους τους έχουμε
Έχουμε απόσπασμα με όσα είπε ο κ.Βαρδαλάκης?Αφου δε βλεπομαστε , τι να λεμε. Οσο και να θες να σττηριξεις την ομαδα , ειναι σε μαυρα χαλια.
Μην βιάζεστε,ίδωμενΑφου δε βλεπομαστε , τι να λεμε. Οσο και να θες να σττηριξεις την ομαδα , ειναι σε μαυρα χαλια.
Έχουμε απόσπασμα με όσα είπε ο κ.Βαρδαλάκης?
ΘενκςΝαι , βεβαια.