You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
Απάντησέ μου πρώτα
σε τι να σου απαντησω ρε τυπε???εγω είμαι ξεκάθαρος και στο ποδοσφαιρο και στο μπάσκετ...αμα δεις τα ποστ μου εδώ, θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα μου δεν είναι ο τρακης, αλλα οι αγγελοπουλοι που δεν κανουν τιποτα…
εσεις ειστε σε παρακρουση που οπου είναι πρωτος ο ολυμπιακος θελετε εξυγιανση, ενώ στο μπάσκετ κοροϊδεύετε για τα χθεσινα..μπες στο νημα σας και δες τι γραφουν για τα χθεσινια και μην πουλας τρελιτσα…
εγω δεν εχω κρυφτει ποτε : θελω να σας γαμαμε ολους με οποιονδηποτε τροπο!!!!ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!!!!εσεις ειστε οι αναρχιδοι που μας το παιζετε εξυγιανση και σας πειραζει η παραγκα του ποδοσφαιρο αλλα όχι η παραγκα του μπάσκετ......
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.036
Σε εμένα απαντάς;γιατί να μη μιλάει? εγώ χθες είδα φάουλ χωρίς καν επαφή με τα μάτια πχ (Γκοσ σε Μητογλου) σε ένα άθλημα που αν δεν έχεις καθόλου επαφή και παίζεται με τα χέρια είναι σαν να αφήνεις το άλλο να βάλει καλάθι
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
ναι ευγενικά και όμορφαΣε εμένα απαντάς;
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.036
Ακριβώς αυτό θέλετε, με οποιονδήποτε τρόπο. Βουλώστε το λοιπόν και ασχολειθείτε με τους προέδρου σας, που ξέρουν πόσο μαλάκες και βόδια φιλάθλους έχουν και βρήκαν το παραμυθάκι της διαιτησίας για να την κάνουνε. Με τις υγείες σας λοιπόν και να ακούτε τον εθνικό καθοδηγητή σας τον Τάκαρο, να σας δίνει γραμμή. Δεν υπολογίσατε ότι από την στιγμή που οι γουρλομάτηδες σταμάτησαν να πληρώνουν, φοβήθηκαν τον διασυρμό και στρίψαν. Βγάλτε τον Θεοδωρίδη να κάνει δηλώσεις για το μπάσκετ, να γουστάρουμε. Καλή συνέχεια!σε τι να σου απαντησω ρε τυπε???εγω είμαι ξεκάθαρος και στο ποδοσφαιρο και στο μπάσκετ...αμα δεις τα ποστ μου εδώ, θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα μου δεν είναι ο τρακης, αλλα οι αγγελοπουλοι που δεν κανουν τιποτα…
εσεις ειστε σε παρακρουση που οπου είναι πρωτος ο ολυμπιακος θελετε εξυγιανση, ενώ στο μπάσκετ κοροϊδεύετε για τα χθεσινα..μπες στο νημα σας και δες τι γραφουν για τα χθεσινια και μην πουλας τρελιτσα…
εγω δεν εχω κρυφτει ποτε : θελω να σας γαμαμε ολους με οποιονδηποτε τροπο!!!!ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!!!!εσεις ειστε οι αναρχιδοι που μας το παιζετε εξυγιανση και σας πειραζει η παραγκα του ποδοσφαιρο αλλα όχι η παραγκα του μπάσκετ......
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
Ακριβώς αυτό θέλετε, με οποιονδήποτε τρόπο. Βουλώστε το λοιπόν και ασχολειθείτε με τους προέδρου σας, που ξέρουν πόσο μαλάκες και βόδια φιλάθλους έχουν και βρήκαν το παραμυθάκι της διαιτησίας για να την κάνουνε. Με τις υγείες σας λοιπόν και να ακούτε τον εθνικό καθοδηγητή σας τον Τάκαρο, να σας δίνει γραμμή. Δεν υπολογίσατε ότι από την στιγμή που οι γουρλομάτηδες σταμάτησαν να πληρώνουν, φοβήθηκαν τον διασυρμό και στρίψαν. Βγάλτε τον Θεοδωρίδη να κάνει δηλώσεις για το μπάσκετ, να γουστάρουμε. Καλή συνέχεια!
εσυ γιατι δεν το βουλωνεις για την εξυγιανση στο ποδοσφαιρο τοτε????
άλλο ένα αναρχιδο τραβελι που του εχουμε δημιουργησει ψυχολογικα προβλήματα από τις δεκαετιες βιασμου της ψυχούλας του...Καλη συνεχεια!
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.036
Σ΄εσένα κι εγώ θα απαντήσω ευγενικά και όμορφα. Βγήκατε να διαμαρτυρηθείτε όταν ακυρώθηκε το γκολ του Κατσουράνη; Δεν το αναφέρω στην τύχηναι ευγενικά και όμορφα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
Σ΄εσένα κι εγώ θα απαντήσω ευγενικά και όμορφα. Βγήκατε να διαμαρτυρηθείτε όταν ακυρώθηκε το γκολ του Κατσουράνη; Δεν το αναφέρω στην τύχη
εσυ βγηκες να διαμαρτυρηθείς για το γκολ του κατσουρανη?
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.036
Να θυμάσαι απλά ότι η ανωνυμία του πληκτρολογίου, δεν είναι πάντα κανόνας!εσυ γιατι δεν το βουλωνεις για την εξυγιανση στο ποδοσφαιρο τοτε????
άλλο ένα αναρχιδο τραβελι που του εχουμε δημιουργησει ψυχολογικα προβλήματα από τις δεκαετιες βιασμου της ψυχούλας του...Καλη συνεχεια!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
Να θυμάσαι απλά ότι η ανωνυμία του πληκτρολογίου, δεν είναι πάντα κανόνας!
Να θυμασαι απλα ότι λαθος ατομο βρηκες να πουλήσεις μαγκια!
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Απόψε θα κερδίσουμε. Το έχω σίγουρο.
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . με το πρωτο γελανε και τα τσιμεντα. οταν εχεις παει την μαλακια σε αλλα επιπεδα τετοια πιστευεις .. για το 2ο παλι καλα αρχισατε να τα μαρτυρατε απο μονοι σας. χωρις ξυλοδαρμενους τζηλους δυσκολα ειστε..2)να επιλεξουν να διαλυσουν το αθλημα….δηλαδή δεν κατεβαίνουμε ουτε στους τελικους, κανουμε μπουρδελο το πρωταθλημα, διωχνουμε παιχτες από την εθνικη κτλ (θα ελεγα να πουμε να παρεμβει και ο βασιλειαδης ώστε να οριστουν διαιτητες που θελουμε, όπως τοτε που ειχε διακοψει το κυπελλο στο ποδοσφαιρο ο κοντονης για κανα μηνα μεχρι να μπει ο σιδηροπουλος που ηθελε η αεκ, αλλα να παρεμβει το κρατος ΥΠΕΡ του ολυμπιακου είναι ανεκδοτο :S )
η θυρα 7 αναλαμβανει επισκεψεις στυλ τζηλου
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
αυτό δεν είναι απάντηση εμείς γιατί να διαμαρτυρηθούμε σε μια ευνοϊκή λανθασμένη απόφαση υπέρ μας, βλέπω όμως ότι στα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ γενικά στις εγχώριες διοργανώσεις υπάρχει προκλητική εύνοια προς τον ΠΑΟ τέτοια που είναι σχεδόν αδύνατο να διεκδικήσεις νίκη ..άποψή μου και αυτό προκύπτει και από την κακή πορεία του ΠΑΟ στην ευρωλίγκαΣ΄εσένα κι εγώ θα απαντήσω ευγενικά και όμορφα. Βγήκατε να διαμαρτυρηθείτε όταν ακυρώθηκε το γκολ του Κατσουράνη; Δεν το αναφέρω στην τύχη
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
και για να το κλεισουμε το θεμα με τους ανωμαλους δηθεν εξυγιαντες, μπηκε ο μπουγατσας να μας πουλησει ειρωνια...ο ιδιος τυπος που τον πειραξε το οφσαιτ του κατσουρανη, αλλα για το φαουλ του μιλουτινοφ γαργαρα…
ατομα που ντρεπονται να πουνε ότι το πρόβλημα τους δεν είναι η αδικια στον κατσουρανη, αλλα το πρόβλημα τους είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!αμα αδικειται καπου ο ολυμπιακος είναι όλα καλα, ουτε εξυγιανση χρειαζεται, ουτε τιποτα…
τι να συζητήσεις με τέτοιους γραφικούς τυπους που ντρεπονται να πουνε ότι εχουν πρόβλημα με τον ολυμπιακο... :S :S :S
ατομα που ντρεπονται να πουνε ότι το πρόβλημα τους δεν είναι η αδικια στον κατσουρανη, αλλα το πρόβλημα τους είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!αμα αδικειται καπου ο ολυμπιακος είναι όλα καλα, ουτε εξυγιανση χρειαζεται, ουτε τιποτα…
τι να συζητήσεις με τέτοιους γραφικούς τυπους που ντρεπονται να πουνε ότι εχουν πρόβλημα με τον ολυμπιακο... :S :S :S
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.234
- Πόντοι
- 5.006
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ . με το πρωτο γελανε και τα τσιμεντα. οταν εχεις παει την μαλακια σε αλλα επιπεδα τετοια πιστευεις .. για το 2ο παλι καλα αρχισατε να τα μαρτυρατε απο μονοι σας. χωρις ξυλοδαρμενους τζηλους δυσκολα ειστε..
ωπ να τος και ο άλλος εξυγιαντης….όλα καλα με το μπάσκετ, ο τρακης είναι φιλος μας...
οποτε copy paste η απαντηση και σε αυτή την μπουγατσα της εξυγίανσης :
και για να το κλεισουμε το θεμα με τους ανωμαλους δηθεν εξυγιαντες, μπηκε ο μπουγατσας να μας πουλησει ειρωνια...ο ιδιος τυπος που τον πειραξε το οφσαιτ του κατσουρανη, αλλα για το φαουλ του μιλουτινοφ γαργαρα…
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
τυπε ειτε δεν γουσταρεις την αδικια στα ματς ειτε υπερ σου ειτε κατα σου και θελεις το 50-50 (η το οσο πιο κοντινο σε αυτο γινεται) ειτε δηλωνεις οτι γουσταρεις να γαμας τους αντιπαλους σου με καθε τροπο (που κυριως αυτο κανετε γιατι αλλιως ειναι προφανες οτι δεν μπορειτε) οπως δηλωνει το παπαραου πιο πανω. γιατι αν εσυ περνας πριονοκορδελα αντιπαλους σου και γελας ειρωνικα αλλα οταν γινεσαι το θυμα εσυ ξαφνικα θυμασαι την δικαιοσυνη τοτε θυμιζεις ενα υποκριτικο αναρχιδο τραβελι οπως ειπε και το παπαραου πολυ ευστοχα για τον εαυτο του. αφου λοιπον γουσταρετε το "με καθε τροπο" και θελετε βαγγγελα και στο μπασκετ να κανει κ εκει ομορφιες γιατι γκρινιαζετε για χτες? επειδη αλλος σας κανει αυτο που θελατε να του κανετε εσεις (και κανετε οπου μπορειτε) ? επαιξε με τους κανονες σας καποιος αλλος και σας κερδισε. αν φορατε παντελονια καταπιειτε το σπερμα του τρακη και δεχτητε το αντρικα μαγκικα και πειραιωτικα οπως ξηγιεστεαυτό δεν είναι απάντηση εμείς γιατί να διαμαρτυρηθούμε σε μια ευνοϊκή λανθασμένη απόφαση υπέρ μας, βλέπω όμως ότι στα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ γενικά στις εγχώριες διοργανώσεις υπάρχει προκλητική εύνοια προς τον ΠΑΟ τέτοια που είναι σχεδόν αδύνατο να διεκδικήσεις νίκη ..άποψή μου και αυτό προκύπτει και από την κακή πορεία του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.036
Θα σου πω γιατί. Διότι όταν αφήνεις τέτοιου ίδους διαιτησίες, είναι βέβαιο ότι κάπου θα στην φυλάνε. Και αυτό αποδείχτηκε πέρυσι και φέτος. Φωνάζετε ξαφνικά για εύνοια του Πάοκ και για εξηγίανση του ποδοσφαίρου. Επειδή είμαι μπασκετικός, θα σου πω ότι πέντε σφυρίγματα δεν αλλάζουν ένα αποτέλεσμα, όπως ένα πέναλτι στο ποδόσφαιρο. Αλλάζει την διαφορά. Για να αλλάξει το αποτέλεσμα θα είναι σαν να δίνεις πέντε πέναλτι έξω από την περιοχή.αυτό δεν είναι απάντηση εμείς γιατί να διαμαρτυρηθούμε σε μια ευνοϊκή λανθασμένη απόφαση υπέρ μας, βλέπω όμως ότι στα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ γενικά στις εγχώριες διοργανώσεις υπάρχει προκλητική εύνοια προς τον ΠΑΟ τέτοια που είναι σχεδόν αδύνατο να διεκδικήσεις νίκη ..άποψή μου και αυτό προκύπτει και από την κακή πορεία του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
για το μπασκετ τα εχουμε πει χρονια τωρα οτι το καταντησατε σαν τα μουτρα σας οι 2 παραγκαρχες τυπε. γιαυτο και δεν ασχολειται ο κοσμος με το αθλημα οπως 15-20 χρονια πριν. απλα εχει γελιο να ακους τα μυξοκλαματα των ολυμπιακων που ξαφνικα θυμηθηκανε την δικαιοσυνη και το 50-50 αισθανονται αδικημενοι και μιλανε για διαιτησια οταν αυτοι 20 χρονια ειρωνευονται οποιον ελεγε τα ιδια. το τρακη δεν ειναι φιλος μας απλα εχει πλακα να τον βλεπουμε με κοκκινα στρινγκακια στον παγκο σαςωπ να τος και ο άλλος εξυγιαντης….όλα καλα με το μπάσκετ, ο τρακης είναι φιλος μας...
οποτε copy paste η απαντηση και σε αυτή την μπουγατσα της εξυγίανσης :
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 2.036
Α κ ρ ι β ώ ς!!!!!!!!!!!τυπε ειτε δεν γουσταρεις την αδικια στα ματς ειτε υπερ σου ειτε κατα σου και θελεις το 50-50 (η το οσο πιο κοντινο σε αυτο γινεται) ειτε δηλωνεις οτι γουσταρεις να γαμας τους αντιπαλους σου με καθε τροπο (που κυριως αυτο κανετε γιατι αλλιως ειναι προφανες οτι δεν μπορειτε) οπως δηλωνει το παπαραου πιο πανω. γιατι αν εσυ περνας πριονοκορδελα αντιπαλους σου και γελας ειρωνικα αλλα οταν γινεσαι το θυμα εσυ ξαφνικα θυμασαι την δικαιοσυνη τοτε θυμιζεις ενα υποκριτικο αναρχιδο τραβελι οπως ειπε και το παπαραου πολυ ευστοχα για τον εαυτο του. αφου λοιπον γουσταρετε το "με καθε τροπο" και θελετε βαγγγελα και στο μπασκετ να κανει κ εκει ομορφιες γιατι γκρινιαζετε για χτες? επειδη αλλος σας κανει αυτο που θελατε να του κανετε εσεις (και κανετε οπου μπορειτε) ? επαιξε με τους κανονες σας καποιος αλλος και σας κερδισε. αν φορατε παντελονια καταπιειτε το σπερμα του τρακη και δεχτητε το αντρικα μαγκικα και πειραιωτικα οπως ξηγιεστε
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
που να νιωσουνε αυτοι.. ο αλλος δηλωνει ξεκαθαρα οτι θελει ξηλοδαρμους τυπου τζηλου και κρατικη βοηθεια τι να λεμε τωρα. εμεις λεμε εδω και χρονια σε ολα τα αθληματα οτι θελουμε 50-50 και να μην αδικειται κανεις (ουτε ο ολυμπιακος οπως λεει το παπαραου) και αυτος θελει τα παραπανω.. νομιζω η διαφορα ειναι εμφανης. απλα φιλε παπαραου οταν 20 χρονια εχεις κανει ΤΑ αισχη , οταν θα εχεις δικιο μετο μερος (οπως χτες) να μην περιμενεις υποστηριξη κανενος (οποτε μην περιμενεις να μιλαμε για το φαουλ του μιλο οπως λες) απλα απολαμβανουμε τα κλαματα σας γιατι ειναι ωραιο να βλεπεις το θυτη να γινεται θυμα μια φορα και να αντιδραει σα κατι πουστρακια που τα γαμησανε και δε τα πληρωσανε. πολυ απλα ειναι τα πραγματα. τωρα ολα τα υπολοιπα περι μπουγατσας "πονεμενων" κτλ ειναι απλα δειγμα της νοημοσυνης σου και του τι ανθρωπος εισαι (οπως και αυτα που ζητας και ανεφερα παραπανω). μονο ολυμπιακος θα μπορουσες να εισαι δηλαδηΑ κ ρ ι β ώ ς!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις