χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
παιδια ακομα δεν τελειωσε το πρωταθλημα εχει 10 αγωνιστικες μπορει να το χασει ο ΠΑΟΚ Αρχης γενομενης απο το παιχνιδι με τον απολλων σμυρνης- αθηνων
Ακόμα στην αρχή της υπόθεσης είσαι τυπε έχουν βγει και ανακοινωσεις έχει λυθεί το θεμα... ;)
Εξαλλος ο Πρίντεζης με τους Αγγελόπουλους: «Aυτό είναι κοροϊδία, δεν υπάρχει σάλιο, δεν συνεχίζω»
www.newsbomb.gr/bomber/apokalypseis/story/957272/exallos-o-printezis-me-toys-aggelopoyloys-ayto-einai-koroidia-den-yparxei-salio-den-synexizo]https://www.newsbomb.gr/bomber/apokalypseis/story/957272/exallos-o-printezis-me-toys-aggelopoyloys-ayto-einai-koroidia-den-yparxei-salio-den-synexizo[/url]
εμ δεν φταιτε εσεις ... ο χοντρος τα φταιει που αποφασισε να φτιαξει ομαδα μετα απο 2-3 χρονια και χασαμε το πρωταθλημα στον πρωτο γύρο .... αλλα μετα απο 35 χρόνια φάπας και κλάματος δικαιολογήστε αλλα μην βγαζετε και μακρια γλωσσίτσα γιατι συριζα δεν ξαναβλέπετε ποτέ ...
οσο για τους υπόλοιπους πονεμενους και καταστραμμένους που βγαίνουν και χαίρονται με ξανε κόλλυβα αυτοι δεν εχουν βγαλει την πουτσα του κοκκαλη ακομη απο το στόμα ....
παμε γερα την πεμπτη μην χασουμε ολη την χρονια μεσα σε 4 μερες και με τα μπαοκια τα λεμε στο κύπελλο ...
ολα κομπλε...Πώς λύθηκε ακριβώς;Πληρώθηκε ο Πρίντε ψυχάρα ολυμπιακάρα;
Μαθαμε ποιος ειναι ο ρουφ των αποδυτηριων που εδωσε το ηχητικο ???
εμ δεν φταιτε εσεις ... ο χοντρος τα φταιει που αποφασισε να φτιαξει ομαδα μετα απο 2-3 χρονια και χασαμε το πρωταθλημα στον πρωτο γύρο .... αλλα μετα απο 35 χρόνια φάπας και κλάματος δικαιολογήστε αλλα μην βγαζετε και μακρια γλωσσίτσα γιατι συριζα δεν ξαναβλέπετε ποτέ ...
οσο για τους υπόλοιπους πονεμενους και καταστραμμένους που βγαίνουν και χαίρονται με ξανε κόλλυβα αυτοι δεν εχουν βγαλει την πουτσα του κοκκαλη ακομη απο το στόμα ....
παμε γερα την πεμπτη μην χασουμε ολη την χρονια μεσα σε 4 μερες και με τα μπαοκια τα λεμε στο κύπελλο ...
Να τα λές σωστά 90 χρόνια είναι όχι 35. :S :S :S35 χρονια παραγκες και μαιμου πεναλντι, διαιτησιες 90-10, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ , ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.
φερτε πισω τα κλεμμενα ΡΕΕΕΕΕΕ
Να τα λές σωστά 90 χρόνια είναι όχι 35. :S :S :S
Λοιπόν πουτανοπουστρα, θα γράφω όπου γουστάρω και όποτε γουστάρω και σιγά μη πάρω την άδειά σου σπερματοδοχείο. 2 χρόνια έχετε χάσει τα κόζια και μας τα έχετε κάνει ζέπελιν ότι σας κυνηγάει η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η ΟΥΦΑ, η κυβέρνηση, οι εξωγήινοι, οι Ελ και δε ξέρω και εγώ ποιος άλλος. 2 χρόνια έχετε γίνει χειρότεροι και απο τον Ξανθόπουλο. Κούληδες. Με πρώτο και καλύτερο τον χοντρό πρόεδρό σας που κλαίει στο μπουρδελοβρωμολιμάνι σας. 2 χρόνια χωρίς κόζια και έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Έχετε δώσει 10 ματς ντέρμπι και έχετε όλη και όλη μία (1) νίκη. Πέρσι δε η ΑΕΚ σε γάμησε από πίσω και από μπρος (όπως έλεγε ο Τάκης τόσα χρόνια). Μη φρικάρεις. Εντός και εκτός εννοώ.Και εσυ ρε μαλακα σαν τι μιλας και σπας τα αρχιδια συνεχεια εδω μεσα;Σαν το κλαμμενο μουνι που περυσι πηρε ενα πρωταθλημα μετα απο 40 χρονια επειδη ο μαλακας ο Ποντιος μπηκε μεσα με το πιστολι;
Λοιπόν πουτανοπουστρα, θα γράφω όπου γουστάρω και όποτε γουστάρω και σιγά μη πάρω την άδειά σου σπερματοδοχείο. 2 χρόνια έχετε χάσει τα κόζια και μας τα έχετε κάνει ζέπελιν ότι σας κυνηγάει η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η ΟΥΦΑ, η κυβέρνηση, οι εξωγήινοι, οι Ελ και δε ξέρω και εγώ ποιος άλλος. 2 χρόνια έχετε γίνει χειρότεροι και απο τον Ξανθόπουλο. Κούληδες. Με πρώτο και καλύτερο τον χοντρό πρόεδρό σας που κλαίει στο μπουρδελοβρωμολιμάνι σας. 2 χρόνια χωρίς κόζια και έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Έχετε δώσει 10 ματς ντέρμπι και έχετε όλη και όλη μία (1) νίκη. Πέρσι δε η ΑΕΚ σε γάμησε από πίσω και από μπρος (όπως έλεγε ο Τάκης τόσα χρόνια). Μη φρικάρεις. Εντός και εκτός εννοώ.
Λοιπόν πουτανοπουστρα, θα γράφω όπου γουστάρω και όποτε γουστάρω και σιγά μη πάρω την άδειά σου σπερματοδοχείο. 2 χρόνια έχετε χάσει τα κόζια και μας τα έχετε κάνει ζέπελιν ότι σας κυνηγάει η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η ΟΥΦΑ, η κυβέρνηση, οι εξωγήινοι, οι Ελ και δε ξέρω και εγώ ποιος άλλος. 2 χρόνια έχετε γίνει χειρότεροι και απο τον Ξανθόπουλο. Κούληδες. Με πρώτο και καλύτερο τον χοντρό πρόεδρό σας που κλαίει στο μπουρδελοβρωμολιμάνι σας. 2 χρόνια χωρίς κόζια και έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Έχετε δώσει 10 ματς ντέρμπι και έχετε όλη και όλη μία (1) νίκη. Πέρσι δε η ΑΕΚ σε γάμησε από πίσω και από μπρος (όπως έλεγε ο Τάκης τόσα χρόνια). Μη φρικάρεις. Εντός και εκτός εννοώ.
2 μήνες μας τα είχατε κάνει ζέπελιν για τη μπαλάρα που παίζετε, στα φιλικά παιχνίδια που δίνατε, και πως θα πάτε απάνω και θα γαζώσετε και αυτό που είδαμε ΟΛΟΙ μας ήταν σοδομισμός του ΠΑΟΚ. Χειρότεροι ήσασταν και από την αποτυχημένη φετινή ΑΕΚ του Ουζουνίδη, που τουλάχιστον είχε και 3-4 φάσεις. Η δική σας ήταν στο 3-0 όταν είχαν κριθεί όλα. Ένα 3-0 που είναι κολακευτικό για σας αφού πριν βγει το 45λεπτο θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να ήταν 3-0 και τελικό 5-1.
Πάρε λοιπόν τα αρχίδια μου γαμημένη μουτότρυπα, και σύρε κλάψε και εσύ με τον χοντρό στο βρωμολιμάνι σας. Α! Και μπορείς να ξαναβάλεις κάποιον μοντ να μου σβήσει το ποστ. Δε θα περίμενα τίποτα λιγότερο από κάποιον πουστρόγαυρο σαν και εσένα. Γαμημένο παιδί της πιο βρώμικης 20ετίας του Ελληνικού αθλητισμού είσαι εξάλλου
Όπως είσαι και εσύ μουνοσπερμα, διάβασε ξανά το ποστ μου μεσημέρι, μιας από ότι φαίνεται δεν είσαι του πρωινού ξυπνηματοςΜωρη πουστρα... Αγαμητη σε εχουν αφησει πρωϊνιάτικα και σκουζεις;
Όπως είσαι και εσύ μουνοσπερμα, διάβασε ξανά το ποστ μου μεσημέρι, μιας από ότι φαίνεται δεν είσαι του πρωινού ξυπνηματος