Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (10 μέλη και 25 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Θα το πω μια φορά γιατί εμείς είμαστε Ολυμπιακός , πληρώνουμε από την τσέπη μας για τον Ολυμπιακό και δεν είμαστε για να παίρνουμε τα κομμάτια κανενός υπαλλήλου της ΠΑΕ.
ΑΛΛΑ:
Πρωτού κράξουμε κάποιον , καλό θα είναι να γνωρίζουμε και την ιστορία του κάποιου γιατί συνήθως αυτή καταδεικνύει και τα κίνητρα των πράξεών του. Και το λέω αυτό γιατί δεν γνωρίζω πολλούς να έχουν πετάξει καριέρες γιατί διαφώνησαν στον αέρα με την εργοδοσία τους λόγω της γραμμής που τηρούνταν έναντι του Ολυμπιακού. Ναι , μπορεί να εξαργυρώθηκε μερικά χρόνια αργότερα αλλά έγινε. Αυτά

Και ναι είμαι κι εγώ αντίθετος να κάθεται ο Ολυμπιακός να ασχολείται με την προπαγάνδα της συμμαχίας , αλλά όταν είσαι υπεύθυνος τύπου και βγαίνουν δέκα δημοσιεύματα το λεπτό από χαρτζιλικωμένους πρέπει που και που να απαντάς κυρίως για κάτι μαλάκες δικούς μας που τα πάνε κάτω αμάσητα και πρέπει να διαβάσουν και ανακοίνωση της ΠΑΕ για να μην τα υιοθετήσουν


ΥΓ Πάρτε μάσκες ή καθίστε σπίτι. Θα έχει πολύ και βιολογικό καπνό την Κυριακή......
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.644
Like
28.158
Πόντοι
5.006
Καλημερα βγαινουν τα εισιτήριά σημερα με τους αλλους τροχαδην. :hi: :grin:
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Κι όμως θέση πήρε τελικά ο ..είναι αλλιώς να είσαι Ρόμα

Για όλα υπάρχει μια αρχή..
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.493
Like
21.861
Πόντοι
5.006
ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΡΘΡΟ από το redsagainstthemachine  :hi:
Γράφει ο Κακός Γαύρος



Χθες  αλλά και σήμερα το πρωί στη σελίδα μας στο facebook βάλαμε ένα ηθικό δίλημμα, στους ρεπόρτερ του ολυμπιακού στο σπορ24. Δεν στοχοποιούμε το συγκεκριμένο ΜΜΕ. Ούτε τους συγκεκριμένους ρεπόρτερ. Το δίλημμα αφορά όσους ρεπόρτερ ολυμπιακού εργάζονται στα λεγόμενα και αυτοχαρακτηριζόμενα αντικειμενικά ΜΜΕ.



«Θα περιμένουμε 24 ώρες να απαντήσουν με ΚΕΙΜΕΝΟ οι Γεωργακοπουλος, Περπερίδης Βιρβίλης στο @ούστικο κείμενο του υπάλληλου Σερετη»
«Οι Γεωργακόπουλος Βιρβίλης Περπερίδης Αντύπας έχουν άλλη μια υποχρέωση. Να απαντήσουν ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ και στη ΝΟΥΛΑ τον Τσιμπιδα. Δεν ξεχνιόμαστε...»



Πάντα πίστευα ότι ο Παντελής Διαμαντόπουλος είναι ένας εξαιρετικά έξυπνος άνθρωπος κι ας είναι Ρόμα. Με το σημερινό του κείμενο στο σαιτ που εργάζεται ,ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ το βάρος της απάντησης εκ μέρους των συναδέλφων του ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σε σχέση με το δίλημμα που βάλαμε χτες.  Κι ας είμαστε ένα μικρό σαιτ ΟΠΑΔΩΝ του ΘΡΥΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΜΑ. Αλλά το ερώτημα παραμένει.






Οι ρεπόρτερ Ολυμπιακού σε λίγο καιρό δε θα 'χουν δουλειά. Αφού όλοι οι άλλοι γράφουν για την ομάδα τους. Και βρίσκονται και στη μέση μιας τρελής κατάστασης. Η μια ομάδα(αντιΟλυμπιακός) τους κατηγορεί ότι «στέκονται προσοχή στον Μαρινάκη» και η άλλη (Ολυμπιακός), ότι δεν «απαντάνε» στα όσα λένε και γράφουν οι συνάδελφοί τους που γουστάρουν άλλα χρώματα, πλην κόκκινου. Ναι, αυτή είναι η αλήθεια. Θα πρότεινα να τα αφήσετε ήσυχα τα παιδιά που στην τελική, ένα λάθος κάνουν. Περιμένουν να βάλει γκολ ο Καρντόσο(εντάξει πλάκα κάνω...), κι ενώ ο απόλυτος φταίχτης για όλα ακούει στο όνομα Μπράουν Ιντέγε!
Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, έκανε χέρι ο Ντα Κόστα μετά από φάση οφσάιντ και έβαλε ένα κανονικό γκολ ο Λε Ταλέκ (όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει γιατί δε μέτρησε), έγινε και ένα πέναλτι στον Ελιονούσι. Εγώ αυτά έμαθα. Ούτε το σκορ δε μου έλεγαν όσοι μίλησα, ούτε πως το έβαλε το γκολ ο Ιντέγε. Καλά αυτό το τελευταίο τους «πόνεσε» όλους.
Καταλαβαίνω επίσης τους κυνηγούς προσωπικών οπαδών στο facebook. Καταλαβαίνω και το να μη σκαμπάζεις από τόπι, αλλά να ασχολείσαι γιατί έτσι γουστάρεις. Δε καταλαβαίνω όμως, τους τρόπους λειτουργίας. Πραγματικά...



Αν αναφέρεσαι σε μας χτύπησες λάθος πόρτα. Ξέρουμε το μέγεθός μας. Δεν ψάχνουμε οπαδούς στο facebook. Δεν είμαστε ψώνια.  Αντίθετα ο κλάδος σας έχει πολλά. Και «εκτελεστές συμβολαίων  έχετε. Εμείς, δόξα τω ΘΕΩ έχουμε τις δουλειές μας και τους φίλους μας. Τους κανονικούς. Όχι τους ηλεκτρονικούς. ΑΡΡΩΣΤΟΙ με το ΘΡΥΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.  Απορίες για τον τρόπο λειτουργίας της επαγγελματικής σας τάξης ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;  Θα ‘πρεπε να έχεις πολλές. Αλλά και ανάλογες απαντήσεις. Δεν το συνεχίζω…



Το πιθανότερο είναι αυτό το μικρό κειμενάκι να... ταξιδέψει. Να αραδιάσουν από κάτω μπινελίκια, να συμφωνήσουν και κάποιοι μαζί μου, αλλά η ουσία δεν είναι αυτή. Η ουσία είναι, ότι κάθε εβδομάδα κατάντησε κουραστικό. Κανείς δε κοιτάζει τον καθρέφτη και κανείς δε λέει το πιο απλό: Θες να κερδίσεις; Φτιάξε ομάδα! Ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα στον πλανήτη όλο! Η αλήθεια τσούζει, αλλά δε πειράζει. Απλά να θυμάστε ένα πράγμα, οι παίκτες στο 95%(ανεξαρτήτως ομάδων) γελάνε με όλα αυτά!



Δεν γίνεται Παντελή, ο Ολυμπιακός να δέχεται πόλεμο από δημοσιογράφους συναδέλφους σας στο ίδιο μέσο και οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να ασχολούνται με το αν ο Μπεντο αδίκησε τον Φορτούνη , ή αν ο Μαρίν γκρίνιαξε στην αλλαγή. Ή γιατί ο Μανιάτης κάνει προπόνηση με τις μπουλντόζες.



Δεν γίνεται να αφήνονται υπόνοιες για τον Μαρινάκη και την «εγκληματική οργάνωση» και να μη μιλάει κανείς σας για τον ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ και τον ΦΟΡΟΦΥΓΑ. Που μασκαρεύτηκαν «εξυγιαντές».  Όχι λόγια. ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ.  



Αν φοβάστε να γράψετε για την εύνοια που απολαμβάνουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ), δεν είστε δημοσιογράφοι αλλά υπάλληλοι. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ  (ο παναθηναικούλης, η κούλα και ο παοκούλης), ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ αυτά τα χρόνια. Δεκάδες περιπτώσεις για τον καθένα τους.  Ίσως μάλιστα έτσι να «μαζεύονταν» ενώ τώρα παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο του «δηλητήριου». Και στην τελική, όπως γράφουν αυτοί για «τους 0 έως 3 βαθμούς που θα ‘πρεπε να έχει ο Ολυμπιακός στα τρία τελευταία ματς», θα μπορούσατε να γράψετε  κι εσείς για τη ΣΦΑΓΗ της Βέροιας από τον... Κουτρουμπή.  Ή για τα τρία  ΜΑΙΜΟΥ πέναλτι του παναθηναικούλη μέχρι τώρα και την ΑΣΥΛΙΑ στον Μπέργκ. Δεν θα σας πούμε εμείς τι θα γράψετε. Αλλά αν 20 χρόνια τώρα ένιωθαν αντίσταση θα ήταν κουμπωμένοι. Δεν θα ψάχνανε τα κορδόνια του Ιντεγε πάνω στη γραμμή της ΝΟΒΑ.



Για τη συμπεριφορά του Σπανού έγραψε κανένας; Που απείλησε διαιτητή κι επόπτη; Αν έκανε κάτι τέτοιο ο Μαρινάκης φαντάζεσαι τι θα γράφανε οι Τσιμπίδας, Σερέτης; Ο Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης , κατηγορήθηκαν με ποινικά αδικήματα επειδή επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό με Αστέρα. Τώρα; Τι;



Ο Ιβιτς μόλις πριν μια βδομάδα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ έκανε κήρυγμα στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Πουλούσε ηθικολογία. Τι γράφτηκε γι αυτόν σήμερα;  Δεν πιάνω διπλανά σας «μαγαζιά».  Χαϊδεύονται ΟΛΟΙ οι αντίπαλοί μας και ο ΘΡΥΛΟΣ ξεσκίζεται. Και τι κάνουν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού γι αυτό; Τι Παντελή;  Οι συνάδελφοί σας υπερασπίζονται ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ τις οπαδικές τους προτιμήσεις. Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού είναι υπεράνω; Ασχολούνται με την ομορφιά του ποδοσφαίρου;



Τελειώνοντας,  θα υπενθυμίσουμε,  ότι η ζωή είναι καθημερινή μάχη. Διαλέγουμε μεριά. ΟΛΟΙ. Δεν γίνεται να πατάμε σε δυο βάρκες. Οι συνάδελφοί σας διάλεξαν να πολεμήσουν με κάθε μέσο τον Ολυμπιακό. Για τους δικούς τους λόγους.



Χορτάσαμε αντικειμενικότητα Παντελή. Ο  ΓΑΥΡΟΣ οπαδός διψάει για λίγη υποκειμενικότητα.



Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε. Ο κόσμος όμως βράζει. Αυτό το ξέρεις. Γιατί κυκλοφορείς.



Κάποια αφεντικά θέλουν ΑΙΜΑ.
Αφού δεν μπορούν να γίνουν μπασκετικός Ολυμπιακός προτιμούν τη ΦΩΤΙΑ και το ΤΣΕΚΟΥΡΙ. Και σ’ αυτό αμέτοχοι θα μείνετε;
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Δυνατό αρθρο οπως αλλωστε τα περισσοτερα των RATM.
Νομιζω ομως οτι με την ατακα για το fb αναφεροταν στους απεναντι κι οχι στους reds , ετσι το καταλαβα εγω τουλαχιστον.
Οπως ειπα και χθες χαιρομαι που ο οπαδός της κατα τα αλλα συμπαθους Ρομα αποφασισε να παρει θεση μιας και εκτος απο αρθρογραφος τυγχανει να διευθυνει και το sport24.

Ειναι μια αρχη....
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.644
Like
28.158
Πόντοι
5.006
Λοιπον καλο μηνα κατω στο ναο κοσμοσυροη για τα εισιτηρια με το βαζελο ωραια μερα κιολας. :grin:.οσο για την αποστολη μεθαυριο για τον αγωνα με την αστανα εξω φουρτουνης μιλι και ντα κοστα :grin: εξω και μαριν δεν τον βλεπω καλα και σιοβας λογο ενοχλησεων. :sunglasses:
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Αντιγράφω από RATM , αφού δεν τα λένε οι "επαγγελματϊες" ας τα διαβάσουμε απ´ αυτούς που απλά γουτάρουν να τους ξεβρακώνουν..



Πριν λίγες μέρες προφυλακίστηκε ο Μιχάλης Ζολώτας, εφοπλιστής που κατηγορείται ότι δωροδόκησε με 1 εκ. ευρώ κεντρικό τραπεζίτη της Κύπρου, ώστε να κάνει αυτός τα στραβά μάτια στην εμπλοκή του απατεώνα πυραμιδατζή Ανδρέα Βγενόπουλου στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα. Ο Ζολώτας πήρε συνολικά 700 εκ. ευρώ δάνεια από την τράπεζα Marfin του ομίλου MIG, στον οποίο ήταν πρόεδρος ο Βγενόπουλος και ουσιαστικά ο Ζολώτας ήταν το όχημα του Βγενόπουλου για τις βρομοδουλειές του, αφού αυτά τα 700 εκ. ευρώ δεν αποπληρώθηκαν ποτέ. Τι μας νοιάζει εμάς, θα μας πείτε. Ο Ζολώτας υπήρξε μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟ. Στην αύξηση κεφαλαίου του πολυμετοχικού ΠΑΟ το καλοκαίρι του 2008, έβαλε 9 εκ. ευρώ κι αγόρασε το 4,8% των μετοχων της εταιρείας. Ξέρετε από πού προήλθαν αυτά τα λεφτά; Ήταν δανεικά από τη Marfin, τα οποία ποτέ δεν αποπληρώθηκαν. Έγιναν κόκκινα δάνεια και τα φορτώθηκε ο μαλάκας ελληνικός λαός, με τις "υπέροχες" ανακεφαλαιοποιήσεις των ελληνικών τραπεζών στα χρόνια των μνημονίων. Μεθαύριο είναι προγραμματισμένη δίκη στην Κύπρο με κατηγορούμενους τους Ζολώτα-Βγενόπουλο, αλλά κανείς εκ των δύο δεν θα παρευρεθεί. Ο Ζολώτας επειδή είναι στις ελληνικές φυλακές και ο Βγενόπουλος επειδη δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του στο νησί, αφού ξέρει ότι τον περιμένουν βραχιολάκια. Πριν λίγα χρόνια έδινε αποκλειστικές συνεντεύξεις στο Χατζηπαπαγαλάου, εμφανιζόμενος ως σωτήρας της χώρας. Τώρα φυλακίζονται οι συνεργάτες του κι αυτός αντί να βγει να απολογηθεί, κρύβεται, κάνει κάτι γελοίες "καταγγελίες" πως η πρόεδρος του Αρείου Πάγου του ζήτησε λεφτά για να κάνει αβαβά την εμπλοκή του στην όλη υπόθεση και δεν λέει κουβέντα για το πώς χάσανε τα λεφτά τους χιλιάδες άνθρωποι που αγόρασαν μετοχές της MIG, επειδή πίστεψαν ότι "είναι πολλοί λεφτάδες από πίσω, θα πάει καλά η εταιρεία" κι όταν αποδείχτηκε ότι τα λεφτά που έμπαιναν ήταν δανεικά από τράπεζα του ομίλου, δανεικά που ποτέ δεν επεστράφησαν, είδαν τη μετοχή να κατρακυλάει και να γίνεται σκατόχαρτο, με αποτέλεσμα τώρα να κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Φυσικά για το ότι φυλακίστηκε μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟ, ούτε κουβέντα στα sites, έτσι; Ο Ζολώτας παραμένει μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟ, έστω με πολύ μικρότερο ποσοστό από αυτό που είχε το 2008. Για το ότι έχουν δεσμευθεί οι λογαριασμοί του Βγενόπουλου, φυλακίζονται συνεργάτες του και μπουκάρουν σπίτι του εισαγγελείς κάθε τρεις και λίγο, ούτε κουβέντα από τα ΜΜΕ. Σφυρίζει η φυλακή πάνω από το κεφάλι του "σωτήρα", του "μαζί σου Ανδρέα για μια Πανάθα νέα", του ανθρώπου που έφτιαξε τις ζωές δεκάδων οπαδών και δημοσιογράφων του ΠΑΟ με λεφτά του ομίλου MIG και όχι δικά του, αλλά ούτε κουβέντα τα ΜΜΕ. Σωστά. Πώς να δαγκώσεις το χέρι που σε τάιζε; Για το ότι προφυκακίστηκε όμως ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΟΧΟΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιος Κοτσώνης, δεκάδες άρθρα, έτσι ΠΟΥΤΑΝΕΣ της δημοσιογραφίας; Ο Κοτσώνης που αθωώθηκε πανηγυρικά για το Noor One, αφοΰ αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με τα ναρκωτικά, πρώτη μούρη συνέχεια, αν και ΕΠΑΙΡΝΕ, ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΛΕΦΤΑ στον Ολυμπιακό. Για τους Ζολώτα-Βγενόπουλο που ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ λεφτά στην ΠΑΕ ΠΑΟ, τίποτε, έτσι; Τα θερμά μας συγχαρητήρια και στους δημοσιογράφους "του Ολυμπιακού", που "αναδεικνύουν" τέτοια θέματα, όπως τα ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ που έχουν μπει στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Για ειρωνείες προς τον κάθε Ντα Κόστα, πρώτοι είναι. Για να υπερασπιστούν όμως τον Ολυμπιακό που σπιλώνεται καθημερινά, δεν παίζει, ε; Σούζα μπροστά στον κάθε μούλο αντιολυμπιακό ΑΡΔ, που όταν τον πετύχει κάνας ευερέθιστος Ολυμπιακός στον δρόμο αρχίζει τα "ρε φίλε, στο μαγαζί του Αλαφούζου είμαι, αυτά που θέλει θα πω, δεν καταλαβαίνεις;". Εμείς καταλαβαίνουμε μια χαρά. Εσείς προσέξτε μην καταλάβει μια και καλή τα πάντα η κωλοτρυπίδα σας...
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Αξιοσημείωτη τους τελευταίους μήνες είναι και η αρθρογραφία του νεότερου εκ των ..Αντώνηδων, του Καρπετόπουλου.

Γράφει πολλά ωραία πραγματάκια και τα μεταδίδει και από μικροφώνου καθημερινά.

Η περίπτωσή του αποτελεί ακόμη αντικείμενο γαυρομελέτης καθώς από το συνάφι των αρδακίων δεν περιμένουμε εκλάμψεις ειλικρίνιας ούτε πιστεύουμε στην γαυροσύνη κανενός τους.

Πιστεύουμε όμως σε συμφέροντα και "φιλίες"

Παραθέτω λοιπόν 2 γεγονότα
1ον από τότε που αγόρασε το βοθροράδιο ο μπανιστιρτζής ο Μπάμπης που κάποτε τα ακουγε κι από μας πέταξε κάθε μανδύα αντικειμενικότητας και τους ξεφτυλίζει ασχημα καθημερινώς. Ταυτόχρονη η μεταστροφή Καρπετόπουλου..

2ον Όταν ο Βαγγέλας προσπαθούσε εις μάτιν να αγοράσει από τον μπαμπά των απέναντι , Σωκράτη, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναλύει καθημερινώς στην πατσαβουροφυλλάδα τις οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και να λέει για άσπρες και μαύρες τρύπες

Σήμερα απλά κράζει αρδάκια..

Αύριο;
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.687
Κριτικές
183
Like
43.777
Πόντοι
21.896
SOS

πατε στο αλλο θρεντακι --πρασινε θεε παναθηναικε !!εχει ΤΩΡΑ πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny:
κατι για 0-2 και για καλυτερη ομαδα λενε,,,τους παρακολουθω κ μου ανοιξαν την ορεξη πρωινιατικα :2funny: :2funny: :2funny:
 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.814
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
SOS

πατε στο αλλο θρεντακι --πρασινε θεε παναθηναικε !!εχει ΤΩΡΑ πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny:
κατι για 0-2 και για καλυτερη ομαδα[glow=red,2,300] λενε[/glow],,,τους παρακολουθω κ μου ανοιξαν την ορεξη πρωινιατικα :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι χρησιμοποιεις πλυθηντικό
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.644
Like
28.158
Πόντοι
5.006
Λεαλι ομαρ μποτια βιανα ρετσος μπουχαλακης καμπιασο σεμπα μανθανης μαρτινς καρντοσο. :grin: :hi:άντε να δούμε.
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Λοιπόν πρόβατα και γίδια..

Για να μη χαλάσετε αύριο το ευρώ σας , σας δίνω από τώρα το πρωτοσέλιδο πατσαβουροφυλλάδας

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΩ

Δώστε τα καλύτερα για χρώματα για τα κάγκελα της λαγοφλώρου..

Ντάξει είμαστε ..?


ΥΓ Στείλτε τους ρε από τώρα άνευ αγώνα μαζί με το σίχαμα απ΄τη Μαδρίτη στο F4 να τελειώνουμε, αυτό δε θέλετε ? Θα τους βρούμε εκεί και τη ξέρουμε τη δουλειά μας εμείς..
Coach-bullet τα πες όλα, "Οφείλουμε να κερδίζουμε και με κόντρα διαιτησία" , απλά , όμορφα και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ !

ΥΓ2 Πάρτε αντιασφυξιογόνες μάσκες όσοι ενοχλήστε από σήμερα , θα ανέβουν οι τιμές λέει σε Φάληρο και πέριξ..

ΥΓ3 Οι μάσκες ακούγεται ότι δε θα χρειαστούν μόνο σε συγκεκριμένο χώρο του Ναού αλλά γενικότερα

ΥΓ4 Οι παρεξηγησιάρηδες καλό θα ήταν να κάνουν τις πάπιες και να φάνε τα "Τσακίρης" τους..

ΥΓ5 Δικό τους καλό..

ΥΓ6 Έτσι ακούγεται..
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.025
Πόντοι
17.085
Η ομάδα μου ήρεσε σήμερα. Πάιρνω πίσω όσα έλεγα για τον Σεμπά. Μανθάτης πολύ καλός.Μάρτινς παιχταράς. Γενικά δείχνει η φάση να στρώνει και να βγάζει υγεία. Πάμε γερά για Κυριακή.
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
599
Πόντοι
246
Η ομάδα μου ήρεσε σήμερα. Πάιρνω πίσω όσα έλεγα για τον Σεμπά. Μανθάτης πολύ καλός.Μάρτινς παιχταράς. Γενικά δείχνει η φάση να στρώνει και να βγάζει υγεία. Πάμε γερά για Κυριακή.
τυπε αμα παρει κανεις τα ποστ σου μετα απο καθε νικη - ηττα του ομπιλιακου και τα κανει κολαζ βγαινει η χαρα του τρελου
το εχεις υποψη σου φανταζομαι  :-
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.493
Like
21.861
Πόντοι
5.006
αλλα γιατι ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ (που λεει και ο νικολακης ο κειτζ) ο ολυμπιακος εχει ΤΟΣΟΥΣ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΥΣ;  :think:
11406638_878494425556191_2551947472142538850_n.jpg


πιστευω να στην ελυσα την απορια τυπε  :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom