gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Στη λίστα των Panama Papers o Κόκκαλης
Το λινκ μου άνοιξε την όρεξη , πάμε :
1ον Για να μην ξεχαστώ , να 'σαι καλά Σωκράταρε τιτάνα , τους χάλασες την πιάτσα σαν σήμερα το 1993 . Ζούνε με εφιάλτες , ψυχοφάρμακα και σκισμένες κωλοτρυπίδες εδώ και 20 χρόνια.
2ον Τα σχόλια των αναγνωστών του σάιτ που ανήκει στον μπανιστιρτζή παιδόφιλο όλα τα λεφτά , αυτά αξίζουν περισσότερο από το άρθρο.
3ον Ποιος ήταν αυτός ο μαλάκας που έκανε περιγραφή σήμερα το μπάσκετ του λαγού ? Χάθηκε ο Χατζηπαπάρας ή ήτανε στους υπεράριθμους της ΕΡΤ? Πάλι τυφλούς πήγανε να μας βγάλουνε αλλά τουλάχιστον ο άλλος ο υπάλληλος του Τράκη μας κάνει και γελάμε , ο σημερινός δεν μπορούσε να μιλήσει..
4ον Συνεχίζω για την αντικειμενική δημοσιογραφία που λυμαίνεται το άθλημα με την πορτοκαλί σπυριάρα. Διάβασε κανένας πουθενά καμιά κριτική για τον άποντο βάλτο αγόρι μου στο 1ο ματς των πλέι οφ ? Ετοιμαστείτε να διαβάσετε τώρα διθυράμβους γι αυτό που έβαλε σήμερα πετώντας την μπάλα.. Η ήττα είναι άσχετη , εξάλου αύριο θα μάθουμε ότι ήταν σα να κέρδισε η βαζέλα.. Δεν πειράζει ένα μηνάκι έμεινε για δαύτους..
5ον Ωραίος ο υπουργός , μπήκανε μέσα τα ορκ , ο Ολυμπιακός θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών.. Μετά και την μείωση της τιμωρίας του μΠΑΟΚ το μήνυμα είναι το εξής. Παιδιά , αν είστε τυχεροί και τα φέρει έτσι η τύχη και του χρόνου 3-4 αγωνιστικές πριν το τέλος τους έχετε στο Καραϊσκάκη και είσαστε και καμιά δεκαριά πόντους μπροστά από τον δεύτερο ,εκεί γύρω στο 85' (για να έχει προλάβει και η ομάδα να τους βάλει 3-4 ) μπείτε μέσα , γαμήστε τους το μουνί που τους πέταγε και δεν τρέχει τίποτα..
Ε λοιπόν υπουργέ μου μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε σοβαρά να νευριάσουμε κι εμείς..