Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Το λινκ μου άνοιξε την όρεξη , πάμε :

1ον Για να μην ξεχαστώ , να 'σαι καλά Σωκράταρε τιτάνα , τους χάλασες την πιάτσα σαν σήμερα το 1993 . Ζούνε με εφιάλτες , ψυχοφάρμακα και σκισμένες κωλοτρυπίδες εδώ και 20 χρόνια.

2ον Τα σχόλια των αναγνωστών του σάιτ που ανήκει στον μπανιστιρτζή παιδόφιλο όλα τα λεφτά , αυτά αξίζουν περισσότερο από το άρθρο.

3ον Ποιος ήταν αυτός ο μαλάκας που έκανε περιγραφή σήμερα το μπάσκετ του λαγού ? Χάθηκε ο Χατζηπαπάρας ή ήτανε στους υπεράριθμους της ΕΡΤ? Πάλι τυφλούς πήγανε να μας βγάλουνε αλλά τουλάχιστον ο άλλος ο υπάλληλος του Τράκη μας κάνει και γελάμε , ο σημερινός δεν μπορούσε να μιλήσει..

4ον Συνεχίζω για την αντικειμενική δημοσιογραφία που λυμαίνεται το άθλημα με την πορτοκαλί σπυριάρα. Διάβασε κανένας πουθενά καμιά κριτική για τον άποντο βάλτο αγόρι μου στο 1ο ματς των πλέι οφ ? Ετοιμαστείτε να διαβάσετε τώρα διθυράμβους γι αυτό που έβαλε σήμερα πετώντας την μπάλα.. Η ήττα είναι άσχετη , εξάλου αύριο θα μάθουμε ότι ήταν σα να κέρδισε η βαζέλα.. Δεν πειράζει ένα μηνάκι έμεινε για δαύτους..

5ον Ωραίος ο υπουργός , μπήκανε μέσα τα ορκ , ο Ολυμπιακός θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών.. Μετά και την μείωση της τιμωρίας του μΠΑΟΚ το μήνυμα είναι το εξής. Παιδιά , αν είστε τυχεροί και τα φέρει έτσι η τύχη και του χρόνου 3-4 αγωνιστικές πριν το τέλος τους έχετε στο Καραϊσκάκη και είσαστε και καμιά δεκαριά πόντους μπροστά από τον δεύτερο ,εκεί γύρω στο 85' (για να έχει προλάβει και η ομάδα να τους βάλει 3-4 ) μπείτε μέσα , γαμήστε τους το μουνί που τους πέταγε και δεν τρέχει τίποτα..
Ε λοιπόν υπουργέ μου μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε σοβαρά να νευριάσουμε κι εμείς..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Είμαι σίγουρος ότι ο "αντικειμενικός" αθλητικός τύπος της χώρας θα ασχοληθεί με το θέμα και θα αφιερώσει σελίδες επί σελίδων , απλά επειδή μου αρέσει να το παίζω ψαγμένος παραθέτω δήλωση των παικτών χάντμπολ της ΑΕΚ , ναι ντε , του τμήματος για το οποίο η φλορίτζιναλ υπερηφανευόταν περισσότερο τα τελευταία χρόνια :

"Τα πράγματα εξαντλούν πλέον την αντοχή όλων. Οι αθλητές και το επιτελείο έχουν φτάσει σε σημείο να παίζουν μόνο για τη φανέλα. Τίθεται θέμα επιβίωσης πλέον, καθότι πολλοί εξ αυτών δεν έχουν άλλους πόρους και έχουν ως μοναδική πηγή εσόδων το χάντμπολ. Επιλέγοντας την ομάδα μας το καλοκαίρι, την θεώρησαν ως καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς και την οικογένεια τους. Άπαντες διαψευστήκαν.
Πίστεψαν στα λόγια της διοίκησης και παρ’ όλο που δίνουν το καλύτερο δυνατό από πλευράς τους έχουν βρεθεί σε πολύ δεινή θέση. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι έχοντας εργαστεί περίπου οκτώ μήνες οι απολαβές μας κυμαίνονται από 2 έως 4 αντιμισθίες, ακούγοντας συχνά ως δικαιολογία την μη καταβολή του 10% των εισιτήριων που η ΠΑΕ υποχρεούται να καταβάλει στον ερασιτέχνη".

Είμαι βέβαιος ότι από αύριο θα ασκηθεί σκληρή κριτική από τον αθλητικό τύπο στον λαθρέμπορα "οπαδό" και θα γίνουν σημαντικές έρευνες για το που καταλήγουν τα χρήματα που θα έπρεπε η ΠΑΕ να καταβάλει στον ερασιτέχνη προκειμένου να να τακτοποιεί τις υποχρεώσεις του.

ΥΓ ποιο χάντμπολ ρε μάγκες , άντε για μεροκάματο σε καμιά οικοδομή. Ίδια προσόντα χρειάζονται και τα δύο , αφήστε που το δεύτερο σε σχέση με τον τίγρη έχει και μεροκάματο..

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Είμαι σίγουρος ότι ο "αντικειμενικός" αθλητικός τύπος της χώρας θα ασχοληθεί με το θέμα και θα αφιερώσει σελίδες επί σελίδων , απλά επειδή μου αρέσει να το παίζω ψαγμένος παραθέτω δήλωση των παικτών χάντμπολ της ΑΕΚ , ναι ντε , του τμήματος για το οποίο η φλορίτζιναλ υπερηφανευόταν περισσότερο τα τελευταία χρόνια :

"Τα πράγματα εξαντλούν πλέον την αντοχή όλων. Οι αθλητές και το επιτελείο έχουν φτάσει σε σημείο να παίζουν μόνο για τη φανέλα. Τίθεται θέμα επιβίωσης πλέον, καθότι πολλοί εξ αυτών δεν έχουν άλλους πόρους και έχουν ως μοναδική πηγή εσόδων το χάντμπολ. Επιλέγοντας την ομάδα μας το καλοκαίρι, την θεώρησαν ως καλύτερη επιλογή γι’ αυτούς και την οικογένεια τους. Άπαντες διαψευστήκαν.
Πίστεψαν στα λόγια της διοίκησης και παρ’ όλο που δίνουν το καλύτερο δυνατό από πλευράς τους έχουν βρεθεί σε πολύ δεινή θέση. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι έχοντας εργαστεί περίπου οκτώ μήνες οι απολαβές μας κυμαίνονται από 2 έως 4 αντιμισθίες, ακούγοντας συχνά ως δικαιολογία την μη καταβολή του 10% των εισιτήριων που η ΠΑΕ υποχρεούται να καταβάλει στον ερασιτέχνη".

Είμαι βέβαιος ότι από αύριο θα ασκηθεί σκληρή κριτική από τον αθλητικό τύπο στον λαθρέμπορα "οπαδό" και θα γίνουν σημαντικές έρευνες για το που καταλήγουν τα χρήματα που θα έπρεπε η ΠΑΕ να καταβάλει στον ερασιτέχνη προκειμένου να να τακτοποιεί τις υποχρεώσεις του.

ΥΓ ποιο χάντμπολ ρε μάγκες , άντε για μεροκάματο σε καμιά οικοδομή. Ίδια προσόντα χρειάζονται και τα δύο , αφήστε που το δεύτερο σε σχέση με τον τίγρη έχει και μεροκάματο..

Μαζι σου !!  :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
Τελείωσε ο αγώνας στην Κροατία: ο Ολυμπιακός μας διέλυσε την Πριμόριε Ριέκα με 10-4!!!!! Η Βουδαπέστη θα γίνει Πειραιάς!!!! Ξεπρόβαλε το ενα χερούλι της κούπας μάγκες!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Έχει πάρει χαμπάρι κανένας τι κάνει φέτος αυτή η ομαδάρα του Θρύλου στο πόλο ; Αυτή του ερασιτέχνη ντε που διαχειρίζονται οι "επιστήμονες"..
Δεν περιμένουμε κανένα αρδάκι να τα πει , τα διαφημίζουμε μόνοι μας..
Πλησιάζει η κούπα η μεγάλη μάγκες , μας έλλειψε από το 2002..

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τυπε με αυτη του βολλευ τι γινεται??γιατι ουτε τα διαφημιζεται ουτε αρδ λενε τιποτα...δεν την διαχειριζεται ο ερασιτεχνης??

περιμενω να με ενημερωσεις πως σας φανηκαν οι κουβανοι μας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lasme64

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
57
Πόντοι
1
μια απορια εχω τον εχει τιμησει ο ολυμπιακος τον στεφανο μανο?
:think: :think: :think: :think: :think:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε με αυτη του βολλευ τι γινεται??γιατι ουτε τα διαφημιζεται ουτε αρδ λενε τιποτα...δεν την διαχειριζεται ο ερασιτεχνης??

περιμενω να με ενημερωσεις πως σας φανηκαν οι κουβανοι μας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πως φαίνεται ο πεινάλας άμαθος σε τιτλους οπαδός μικρομεσαίας ομάδας.Προκρίθηκε ο Παοκ σε τελικό του βολευ και έχεις ξεσαλώσει.
:birdman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
Πως φαίνεται ο πεινάλας άμαθος σε τιτλους οπαδός μικρομεσαίας ομάδας.Προκρίθηκε ο Παοκ σε τελικό του βολευ και έχεις ξεσαλώσει.
:birdman:
ε οχι και μικρομεσαια ομαδα ο μπαοκ ρε συ...μικροανυπαρκτοι ειναι...
δες εδω πρωταθληματα,ενα λιγοτερο απο τον μιλωνα εχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ολυμπιακός         27
Παναθηναϊκός         18
Πανελλήνιος         6
Ηρακλής Θεσσαλονίκης 5
Μίλων                 2
Άρης Θεσσαλονίκης 1
ΕΑ Πατρών         1
ΠΑΟΚ                 1

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αν εχεις παρακολουθησει ολη τη συζητηση εδω και 2-3 σελιδες θα δεις οτι ουτε καν με νοιαζουν οι τιτλοι σας και οι δικοι μου...

απλως εχω καλυτερη και το λεω πραγμα που εσεις απο τα ζορια σας δεν παραδεχεστε....

σιγα το πραγμα 5-6 ομαδες ειναι ολες και ολες στο πολο καθε χρονο καταφερατε και ειστε σε αυτες...ευγε στον ερασιτεχνη σας...ευγε στους επιστημονες σας...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αν εχεις παρακολουθησει ολη τη συζητηση εδω και 2-3 σελιδες θα δεις οτι ουτε καν με νοιαζουν οι τιτλοι σας και οι δικοι μου...

απλως εχω καλυτερη και το λεω πραγμα που εσεις απο τα ζορια σας δεν παραδεχεστε....

σιγα το πραγμα 5-6 ομαδες ειναι ολες και ολες στο πολο καθε χρονο καταφερατε και ειστε σε αυτες...ευγε στον ερασιτεχνη σας...ευγε στους επιστημονες σας...
Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά δεν μπορώ ,καταλαβαίνεις ,μετά απο τόσους τίτλους αν χαθεί και ένας δεν τρέχει κάτι. :2funny: :2funny:

Πλάκα κάνω αλλα κάνεις σαν κατι γεροντοκόρες που είδαν πρωτη φορά χαρά στα σκέλια τους!!  :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

τη συγκεκριμενη στιγμη ησουν πιο έτοιμος, αν το θες ειχες καλυτερη ομαδα απο εμας στο βολλευ και περασες. Βεβαια ο Σαββιδης που τον εχεις θεο σου ειναι απο τους μαλακες που σπαει μετα το καλουπι, αλλα δεν βαριεσαι.
Απο κει και περα πως ακριβως μετρας το καλυτερη ομαδα αν οχι με τιτλους, δεν το πιανω φιλαρακι που μας εχεις πρηξει τοσες σελιδες.

Εχετε ενα περιεργο τροπο σεψης οι ομαδες που δεν παιρνουν τιτλους
Να πει ρε παιδι μου ο Παναθηναϊκος ή η ΑΕΚ πως εχουνε καλυτερη ομαδα στο ποδοσφαιρο, να καταλαβω πως για καποιο λογο θεωρουν καλυτερους τους δικους τους τιτλους...

Αλλά ο ΠΑΟΚ;;; ο ΠΑΟΚ;;;;; ξαναλεω....ο ΠΑΟΚ;;;;;;
Επειδη πηρε περσι ενα τιτλο στο βολλευ και φετος μας απεκλεισε απο τον τελικό;;;; Ε, οκ, παρτε το να κυκλοφορατε σαν παγωνια απο την περηφανια.
Και ναι, εχετε καλη ομαδα, αυτο δεν λεει κατι. Απλά έχει πέσει πολύ το επίπεδο των μεγαλύτερων ομάδων...τελικός ΠΑΟΚ Κηφησια...αυτό τα λέει όλα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
Προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά δεν μπορώ ,καταλαβαίνεις ,μετά απο τόσους τίτλους αν χαθεί και ένας δεν τρέχει κάτι. :2funny: :2funny:

Πλάκα κάνω αλλα κάνεις σαν κατι γεροντοκόρες που είδαν πρωτη φορά χαρά στα σκέλια τους!!  :2funny: :2funny:
ειναι πηθικος μπαοκτσης τυπε, μην τον ξεσυνεριζεσαι...απλα σπασε μαζι του...
εχει τρελο γελιο η ολη φαση : να ακους μπουγατσα να μιλαει για βολει, πολο και λοιπα ερασιτεχνικα αθληματα...σαν να ακους αιθιοπα να δινει διαλεξη για το αλπικο σκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Μην προσπαθείς να καταλάβεις μεγάλε, καταναλώνεις τσάμπα ενέργεια. Αυτοί δεν είναι για να τους καταλαβαίνεις , ούτε μεταξύ τους δεν καταλαβαίνονται. Η ιστορία τους είναι ο περσινός τίτλος , ο φετινός τελικός και από σπορ του νερού κολύμβηση στη λιμνούλα έξω απ'το ΣΕΦ..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.874
Πόντοι
5.006
Μην ασχολειστε  μάγκες.  Άντε σήμερα είναι μία γιορτινη μέρα για μας καλά να περάσουμε.  Ή άλλοι στη μιζέρια τους.  :)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
άντε μη βάλω άβαταρ Καστίγιο και τους πάω όλους γαμιώντας  :grin:

Stories