Ο Τσόρι πάλι τραυματίστηκε. Έχει γίνει πολύ εύθραυστος. Ευτυχώς που βγήκε ο Φορτούνης γιατί θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Όσο για τον Τσόρι, για να δούμε θα μπορέσει να προσφέρει φέτος? Ειδικά για το παιγνίδι με τη Δυναμό είναι απαραίτητος για ένα ημίχρονο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Θα ξεφουσκωσει κ ο φορτουνης δν γινεται να κανει παπαδες ολη την σεζον
Επισκέπτης
γιατι ?Θα ξεφουσκωσει κ ο φορτουνης δν γινεται να κανει παπαδες ολη την σεζον
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Οτι σχέση εχω εγώ με αστροναύτη, αλλη τόση εχει ο Ερνανης με το τόπι. Τι κι αν εβαλε 2 γκολ και του ακύρωσαν άλλο 'ενα; Με την Β ομάδα επαιζε ο Πλατανιας. Και μενα να βάλεις να παίξω απέναντι σε ψιλοάσχετους, θα διακριθώ. Και τα ταγκουνάκια μου, και τα τσαλιμάκια μου, και τις τρίπλες μου θα κάνω και γκολ θα βάλω. Μη τρελαθούμε κιόλας.....Τουλάχιστον ο ερνανι ας αρχίζει να παίζει γιατί θα βοηθήσει πολύ ο Σίλβα έκανε σαν τρελός να τον φέρει ας στο δείξει και αυτός έστω από δω και πέρα...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.167
- Πόντοι
- 5.006
αστο να το δειξει ο χρονος...Οτι σχέση εχω εγώ με αστροναύτη, αλλη τόση εχει ο Ερνανης με το τόπι. Τι κι αν εβαλε 2 γκολ και του ακύρωσαν άλλο 'ενα; Με την Β ομάδα επαιζε ο Πλατανιας. Και μενα να βάλεις να παίξω απέναντι σε ψιλοάσχετους, θα διακριθώ. Και τα ταγκουνάκια μου, και τα τσαλιμάκια μου, και τις τρίπλες μου θα κάνω και γκολ θα βάλω. Μη τρελαθούμε κιόλας.....
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ξεχαστετον.τριτος τραυματισμος στην σειρα και 35αρης πλεον..Ο Τσόρι πάλι τραυματίστηκε. Έχει γίνει πολύ εύθραυστος. Ευτυχώς που βγήκε ο Φορτούνης γιατί θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Όσο για τον Τσόρι, για να δούμε θα μπορέσει να προσφέρει φέτος? Ειδικά για το παιγνίδι με τη Δυναμό είναι απαραίτητος για ένα ημίχρονο.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
+ 5 εκατομμυρια ευρωΜε αυτους ουτε τον κρισαντους δεν παιρνεις.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Noμιζω οτι θα λυσει και ψυχολογικα τον Φορτουνη που το τελευταιο διαστημα αισθανοταν την σκια του Τσορι πανω τουξεχαστετον.τριτος τραυματισμος στην σειρα και 35αρης πλεον..
Και για εμενα κατα καποιο τροπο ισως ειναι και καλυτερα
Μετα τη χτεσινη ηττα του παναθηναικου στο μπασκετ αποδειχτηκε ποια ομαδα και ποιος παικτης τον ανασταινει προσωρινα καθε χρονο
Οσο παιζει ο Διαμαντιδης νεα ομαδα δεν προκειται να φτιαξει ποτε
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Noμιζω οτι θα λυσει και ψυχολογικα τον Φορτουνη που το τελευταιο διαστημα αισθανοταν την σκια του Τσορι πανω του
Και για εμενα κατα καποιο τροπο ισως ειναι και καλυτερα
Μετα τη χτεσινη ηττα του παναθηναικου στο μπασκετ αποδειχτηκε ποια ομαδα και ποιος παικτης τον ανασταινει προσωρινα καθε χρονο
Οσο παιζει ο Διαμαντιδης νεα ομαδα δεν προκειται να φτιαξει ποτε
Δεν έτυχε να δω τη ζέλα να δαμάζει χαχαχα, όντως ο Διαμαντίδης ρίχνει την ομάδα?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.167
- Πόντοι
- 5.006
Μέσα ο Ντουρμάζ, επιβράβευση σε Γιαννιώτα!
Με τον Ντουρμάζ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για τη Βέροια. Μέσα κι ο Γιαννιώτας που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Σίλβα με Πλατανιά. Εκτός ο Καμπιάσο.
Ο Σουηδός εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες δύο ημέρες, αλλά και σήμερα και ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον πάρει μαζί του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Αντιθέτως, ο Εστεμπάν Καμπιάσο που έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, επίσης από προχθές, δεν είναι στην αποστολή.
Ο 38χρονος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ενόψει του παιχνιδιού (4/11) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, ενώ ως γνωστόν ο Ντουρμάζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη (τουλάχιστον στην πρώτη φάση), καθώς δεν έχει δηλωθεί.
Επιπλέον, ο τεχνικός των Πειραιωτών συμπεριέλαβε τον Γιάννη Γιαννιώτα στην αποστολή, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πλατανιά (2-2), στο οποίο αγωνίστηκε από το 69’ και μετά (πέρασε στη θέση του τραυματία Κολοβού) και ήταν πολύ δραστήριος.
Θεραπεία έκανε ο Τσόρι (που τρέχει για Παναθηναϊκό), πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κολοβός, κάνοντας θεραπεία και ατομικό, ενώ ανεβάζει ρυθμό ο Νταβίντ Φουστέρ.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Βέροια: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβτις, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.
Με τον Ντουρμάζ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για τη Βέροια. Μέσα κι ο Γιαννιώτας που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Σίλβα με Πλατανιά. Εκτός ο Καμπιάσο.
Ο Σουηδός εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες δύο ημέρες, αλλά και σήμερα και ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον πάρει μαζί του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Αντιθέτως, ο Εστεμπάν Καμπιάσο που έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, επίσης από προχθές, δεν είναι στην αποστολή.
Ο 38χρονος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ενόψει του παιχνιδιού (4/11) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, ενώ ως γνωστόν ο Ντουρμάζ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη (τουλάχιστον στην πρώτη φάση), καθώς δεν έχει δηλωθεί.
Επιπλέον, ο τεχνικός των Πειραιωτών συμπεριέλαβε τον Γιάννη Γιαννιώτα στην αποστολή, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πλατανιά (2-2), στο οποίο αγωνίστηκε από το 69’ και μετά (πέρασε στη θέση του τραυματία Κολοβού) και ήταν πολύ δραστήριος.
Θεραπεία έκανε ο Τσόρι (που τρέχει για Παναθηναϊκό), πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κολοβός, κάνοντας θεραπεία και ατομικό, ενώ ανεβάζει ρυθμό ο Νταβίντ Φουστέρ.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Βέροια: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβτις, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
θα του σφυρανε φαουλ μεχρι κ τα αγριοκοιταγματαΟσο παιζει ο Διαμαντιδης
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.167
- Πόντοι
- 5.006
Με κόσμο ο Ολυμπιακός στη Βέροια.
Μαζί με τον 12ο παίκτη του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη Βέροια, αφού αναμένεται να έχει 2.000 φίλους στο πλευρό του.
Με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου του θα δώσει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και φέτος δυναμική υποστήριξη στην πόλη της Ημαθίας.
Συγκεκριμένα πάνω από 2.000 φίλοι της ομάδας αναμένεται να πάρουν θέση στο γήπεδο στην αυριανή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Μαζί με τον 12ο παίκτη του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη Βέροια, αφού αναμένεται να έχει 2.000 φίλους στο πλευρό του.
Με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου του θα δώσει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και φέτος δυναμική υποστήριξη στην πόλη της Ημαθίας.
Συγκεκριμένα πάνω από 2.000 φίλοι της ομάδας αναμένεται να πάρουν θέση στο γήπεδο στην αυριανή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
66-71 μεσα στο μιλανο.
66-71 μεσα στο μιλανο.
Νομίζω ότι αυτή η ομάδα δεν είναι επιπέδου φαιναλ φορ. Είναι μονοδιάστατη στην επίθεση. Μέσα στη ρακέτα είναι καλή αλλά δεν έχει το σουτ επέξω όταν το χρειάζεται. Δυστυχώς ο Μάντζαρης δεν είναι Σλούκας...
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
νωρις ειναι ακομαΝομίζω ότι αυτή η ομάδα δεν είναι επιπέδου φαιναλ φορ. Είναι μονοδιάστατη στην επίθεση. Μέσα στη ρακέτα είναι καλή αλλά δεν έχει το σουτ επέξω όταν το χρειάζεται. Δυστυχώς ο Μάντζαρης δεν είναι Σλούκας...
νωρις ειναι ακομα
Ίσως
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Νομίζω ότι αυτή η ομάδα δεν είναι επιπέδου φαιναλ φορ. Είναι μονοδιάστατη στην επίθεση. Μέσα στη ρακέτα είναι καλή αλλά δεν έχει το σουτ επέξω όταν το χρειάζεται. Δυστυχώς ο Μάντζαρης δεν είναι Σλούκας...
απλά και μέσα στην ρακέτα δεν έχεις post εξαιρουμένου του yakuza-Print..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις