Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
παμε για διπλο σημερα στο περιστερι που εχουμε να κερδισουμε εδω και 2-3 χρονια τουλαχιστον
Επιβάλλεται.. Παιχνίδι "παγίδα" το σημερινό..
παμε για διπλο σημερα στο περιστερι που εχουμε να κερδισουμε εδω και 2-3 χρονια τουλαχιστον
Πούτσα θα φάει και ο Ατρομητάκος.
Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε.
Nα παρεις το θεμα.Μάγκες έχεις κανένας link να δούμε το παιχνίδι ?? Ψάχνω αλλά είναι όλα πεσμένα!
Nα παρεις το θεμα.
Πεστο και σε μας.Δεν παίρνω τίποτα. Βρήκα λινκ τελικά.
Το κουπόνι αφορά μόνο στο ns1. Όποιος πάρει σήμερα την εφημερίδα, βλέπει το άλλο Σάββατο το ματς στη Βέροια.Nα παρεις το θεμα.
για κουλουρια παει φιλε η στην καλυτερη οποιος βαλει το τεμαχιο..Πείτε μου εντυπώσεις από το 1ο ημίχρονο..
Λέτε να γίνει καμία γκέλα πάλι ??
για κουλουρια παει φιλε η στην καλυτερη οποιος βαλει το τεμαχιο..
Δεν το ειδα το πρωτο ημιχρονο αν και το ειχα βαλει ειχα κατι δουλειες παντως αδιαφορο ειναι το παιχνιδι για εμενα προσωπικα πρωταθλημα θα παρουμε ετσι και αλλιως μεχρι τον μαρτη και βαθμολογικαΚαι εγώ κάτι τέτοιο βλέπω παιχταρά μου..
Οι περιστεριώτες κουλουριάζονται σαν τις πουτάνες κάθε φορά..
Παραλίγο να το καρφώσει ο μαύρος πάνθηρας τώρα πριν το ημίχρονο με κεφαλιά στο καλύτερο σημείο..
Αν δεν βρουν χώρους να κάνουν παιχνίδι θα πάει για χηνάρι το πράγμα.
Δεν το ειδα το πρωτο ημιχρονο αν και το ειχα βαλει ειχα κατι δουλειες παντως αδιαφορο ειναι το παιχνιδι για εμενα προσωπικα πρωταθλημα θα παρουμε ετσι και αλλιως μεχρι τον μαρτη και βαθμολογικα
Θα το παρετε ρε το ματσακι,2 φορες κοψανε τον Ατρομητο με ανυπαρκτα οφσαιντ.Και εγώ κάτι τέτοιο βλέπω παιχταρά μου..
Οι περιστεριώτες κουλουριάζονται σαν τις πουτάνες κάθε φορά..
Παραλίγο να το καρφώσει ο μαύρος πάνθηρας τώρα πριν το ημίχρονο με κεφαλιά στο καλύτερο σημείο..
Αν δεν βρουν χώρους να κάνουν παιχνίδι θα πάει για χηνάρι το πράγμα.
Θα το παρετε ρε το ματσακι,2 φορες κοψανε τον Ατρομητο με ανυπαρκτα οφσαιντ.