Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
H Δικη σου ειναι η Πουστια η Λαμογια η Κλεψια Πρωταθληματων στα Χαρτια,Διαλυση και Υποβιβασμο Ομαδων,Γηπεδου οπως Φιλαδελφειας,Προπονητων-παικτων,3 βαθμων σε παιχνιδια που δεν γινανε,Τραμπουκισμοι Προεδρων σου,Φυλακισμενοι οπως Κοσκωτας,Πρακτορων Μυστικων Υπηρεσιων,Προεδρους Υποδικους σε Εγκληματικη οργανωση,Προεδρους που δεν Πληρωνουν τα Δανεια στην Εθνικη Τραπεζα,τις 7αρες στην Ευρωπη...και αλλα πολλα!!! :vomit:
ρε λιμοκοντορε η πουτσα που θα φας σημερα θα σου τσουξει το κολαρακι και θα κρυφτεις  τα λεμε το βραδυ μετα την πουτσα παω στον ναο να αποθεωσω την ομαδα μου εσυ κατσε εδω και γραψε παπαριες παλι οπως κανετε μια ζωη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ρε λιμοκοντορε η πουτσα που θα φας σημερα θα σου τσουξει το κολαρακι και θα κρυφτεις  τα λεμε το βραδυ μετα την πουτσα παω στον ναο να αποθεωσω την ομαδα μου εσυ κατσε εδω και γραψε παπαριες παλι οπως κανετε μια ζωη
Μην Κρυφτεις μετα την Πουτσα που θα φας...εδω να σαι Μουλικο!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006
αντε σιγα σιγα να μαζευεται το μπου για μεσα στο ναο.... :grin: :rockon: :rockon: :boobies: :boobies:

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
αντε σιγα σιγα να μαζευεται το μπου για μεσα στο ναο.... :grin: :rockon: :rockon: :boobies: :boobies:

Σας ζηλευω οσους εχετε εισητηριο δυστυχως εγω ενω η γειτονια μου ειναι 15 λεπτα  απο καραισκακη λογω επαγγελματος αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ μακρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αλλα ευτυχως η μητερα πατριδα εχει φροντισει να εχουμε καποιες ανεσεις και ετσι θα το δω το ματς.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006
Σας ζηλευω οσους εχετε εισητηριο δυστυχως εγω ενω η γειτονια μου ειναι 15 απο καραισκακη λογω επαγγελματος αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ μακρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αλλα ευτυχως η μητερα πατριδα εχει φροντισει να εχουμε καποιες ανεσεις και ετσι θα το δω το ματς.
:rockon: :rockon: :rockon: :hi:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Σας ζηλευω οσους εχετε εισητηριο δυστυχως εγω ενω η γειτονια μου ειναι 15 λεπτα  απο καραισκακη λογω επαγγελματος αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ μακρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αλλα ευτυχως η μητερα πατριδα εχει φροντισει να εχουμε καποιες ανεσεις και ετσι θα το δω το ματς.
στρατιωτικος εισαι συνγαυρε?

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Απο οσο κοιταξα στο στοιχημα δεν τον εχει το σημερινο ματς :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006
η αεκ δεν μετεχει οχι εμεις λογο του κουβαρντα του προεδρου της αεκ λογο οπαπ και ασυμβιβαστου... :)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Έπεσε οπαδός στο «Καραϊσκάκη»

Άτυχος στάθηκε ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος έπεσε από την θύρα «7». Άμεση η παρέμβαση των γιατρών του γηπέδου, που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ένα ατύχημα συνέβη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λίγο πριν την σέντρα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ.

Ένας οπαδός των «ερυθρόλευκων», άλλωστε μόνο αυτοί βρίσκονται στο γήπεδο, έπεσε από την θύρα «7». Το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από τους ιατρούς του φαληρικού γηπέδου, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο άτυχος έμεινε πεσμένος για αρκετή ώρα κι εν συνεχεία μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και τα περαστικά μας στον αδερφό.  :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom