ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.189
- Πόντοι
- 5.006
παει Ρωσσία αδελφέ..μακάρι αλλά πολύ χρήμα του δίνουν.καλός παίχτης μακάρι αλλά πολύ δύσκολο..είναι ελεύθερος.Δεν θα παρεις Ζινιακ μπροστα τυπε?
παει Ρωσσία αδελφέ..μακάρι αλλά πολύ χρήμα του δίνουν.καλός παίχτης μακάρι αλλά πολύ δύσκολο..είναι ελεύθερος.Δεν θα παρεις Ζινιακ μπροστα τυπε?
οταν λεω "ειπες"....εννοώ τους "κύκλους",του πρόεδρα....Τύπε δεν είπα κάτι τέτοιο έγω το αντίθετο λέω κάθε χρόνο τέτοια εποχή ότι αγοράζουμε 10 παίκτες τύπου Μπεν και τους μοιράζουμε δανεικούς στο τέλος ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα παίκτη από το πάνω ράφι με αυτά τα φράγκα
παει Ρωσσία αδελφέ..μακάρι αλλά πολύ χρήμα του δίνουν.καλός παίχτης μακάρι αλλά πολύ δύσκολο..είναι ελεύθερος.
κάτι θα πάρει Μπίλλυ,κάτι καλό...εσείς πως τα βλέπετε ο καραφλας είπε θα ανεβάσει το μπάτζετ.,οταν λεω "ειπες"....εννοώ τους "κύκλους",του πρόεδρα....
κάτι θα πάρει Μπίλλυ,κάτι καλό...εσείς πως τα βλέπετε ο καραφλας είπε θα ανεβάσει το μπάτζετ.,
Γκαν ο πουρακιας τι θα πάρει του χρονου
Ο Αφελάι τι πρόβλημα έχει και πήγε Ολλανδία τύπε;κάτι θα πάρει Μπίλλυ,κάτι καλό...εσείς πως τα βλέπετε ο καραφλας είπε θα ανεβάσει το μπάτζετ.,
Εγώ για Πορτουλίδη άκουσα έχει ξαναπαίξει σε σας άλλωστετον Μερτενς της Ναπολι
κάτι θα πάρει Μπίλλυ,κάτι καλό...εσείς πως τα βλέπετε ο καραφλας είπε θα ανεβάσει το μπάτζετ.,
πήγε να ξεκουραστεί τυπε..κουρασμένος είναι.στα πάτρια εδαφη να ξελαμπικαρει..Ο Αφελάι τι πρόβλημα έχει και πήγε Ολλανδία τύπε;
ναι λάιτ...Δηλαδη εκτος απο τοστ για μισθο θα δινει και κοκα κολες τυπε?
Εγώ για Πορτουλίδη άκουσα έχει ξαναπαίξει σε σας άλλωστε
Εγώ για Πορτουλίδη άκουσα έχει ξαναπαίξει σε σας άλλωστε
Ψάχνει για ομάδα μάλλον τύπε δεν ξέρω εγώ πάντως τον θέλω και του χρόνουπήγε να ξεκουραστεί τυπε..κουρασμένος είναι.στα πάτρια εδαφη να ξελαμπικαρει..
Μικτη β εθνικης την εχει κανει την ομαδα ο επενδυτης
http://[URL unfurl="true"]www.aek.com/history/photos/portoulidis.jpg[/img[/URL]] :hi:
[/quote]
Θεωρητικα βασει του τρανσφερμαρκτ ο γατουλης πρεπει να ανεβασει το μπατζετ 700% για να φτασει αυτο του ολυμπιακου :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραίο σάιτ το Transfermarkt τύπεΘεωρητικα βασει του τρανσφερμαρκτ ο γατουλης πρεπει να ανεβασει το μπατζετ 700% για να φτασει αυτο του ολυμπιακου