moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Είναι γνωστό ότι το πράσινο καραφλό κουνάβι γουστάρει τραβελοψωλές να του κάνουν την κωλοτρυπίδα χωνί με 9.99.![]()
τυπε ο αλαφουζος ειναι γοης
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Είναι γνωστό ότι το πράσινο καραφλό κουνάβι γουστάρει τραβελοψωλές να του κάνουν την κωλοτρυπίδα χωνί με 9.99.![]()
πω ρε τυπε,διαβασε και λιγο παραπανω...
Αστον μαν εδω ο ιδιος ο μαριος του εξηγησε τι ειπε αλλα λεει τα δικα του.χαχαχα, πάμε πάλι: ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο μαριος ΚΑΝΕΙ ΚΑΖΟΥΡΑ;
Αστον μαν εδω ο ιδιος ο μαριος του εξηγησε τι ειπε αλλα λεει τα δικα του.
Καιει μαζουτ ο φιλος.
χαχαχα, πάμε πάλι: ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο μαριος ΚΑΝΕΙ ΚΑΖΟΥΡΑ;
Μα τόσο στόκος;
Την αλλη φορα μου ελεγε οτι μιλαει με αλλους γαυρους μυστικα με π.μ. για να με διωξουν απο το σαιτ.Αλλα το εγραφε δημοσια στο φορουμ.Μα τόσο στόκος;
ρε τυπε,οταν κανει καζουρα,πρεπει να το γραψει κι ολας;ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ![]()
![]()
![]()
![]()
Την αλλη φορα μου ελεγε οτι μιλαει με αλλους γαυρους μυστικα με π.μ. για να με διωξουν απο το σαιτ.Αλλα το εγραφε δημοσια στο φορουμ.![]()
ποιος στοκος ρε που δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.συμφωνεις με τον μαστερ,αυτο τα λεει ολα![]()
![]()
![]()
στανταρ κλωνος
ρε φίλε, διάβασε λίγο προσεχτικά τι θα γράψω. Ο Μάριος γράφει ότι κάποιος κάνει καζούρα. Εσύ πώς κατάλαβες ότι εννοεί τον εαυτό του; Αυτό σε ρωτάω. Πώς το κατάλαβες, ενώ δεν το γράφει;
δηλαδή ο μαστερ είναι ο άνθρωπος που έχει πάντα άδικο. Το αντίθετο του Πάπα, σαν να λέμε.
Eννοειται μαν,ενω εισαι αστερι,που εκανες κλωνο απλα και μονο για να μου την πεις.οχι,ο μαστερ ειναι ο ανθρωπος που ειναι παντα μαλακας,εαν δεν με πιστευεις ρωτα ολο το σαϊτ![]()
η απαντηση ειναι μια σελιδα πιο πριν,οταν ειπε για προβοκατσια.η καζουρα αναφερεται στο ποστ του τρανς.ρε φιλαρακι ψαξε το και λιγο πια...
Eννοειται μαν,ενω εισαι αστερι,που εκανες κλωνο απλα και μονο για να μου την πεις.![]()
ε ναι μαν,ολα τα σοβαρα μελη του σαιτ.εσυ,ο βλακαρχος,ο χριστιδης.. :Sτυπε ολοι μαλακα σε λενε,ο κλωνος σε πειραξε;![]()
![]()
![]()
![]()
ε ναι μαν,ολα τα σοβαρα μελη του σαιτ.εσυ,ο βλακαρχος,ο χριστιδης.. :S
άρα ο Μάριος εννοεί ότι αυτός που ανέβασε τη φωτο την ανέβασε για να κάνει καζούρα. Γιατί δείχνει τρανς να έχει καλύψει τα απόκρυφα με κασκολ του ΟΣΦΠ. Τι πιο απλό; Ο Μάριος σε ποιον κάνει καζούρα δηλαδή;
ακομη μια φορα μαλακας δειχνεις.πηγαινε μονος σου να δεις ποιος απο ολους οσους λες πηρετυπε το ποιος ειναι σοβαρος φαινεται απο το οτι εσυ πηγες ψηλα στον πινακα της μαλακιας και για φετος.ουτε ο χρηστιδης,ουτε ο καβλαρχος,ουτε εγω![]()
![]()
![]()
ακομη μια φορα μαλακας δειχνεις.πηγαινε μονος σου να δεις ποιος απο ολους οσους λες πηρε
τους πιο πολλους ψηφους.Εσενα δεν σε βαλαμε γιατι ησουν ανευ συναγωνισμου.Επιτιμος μαλακας.
Τες πα το γαμησαμε το γαυροτοπικ.