foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Γκαλακτικος..οχι μαλακιες...
ποιο αστερι να πρωτοδιαλεξεις..
Στα χαρτια;;;
λες να χασουμε τυπεΓκαλακτικος..οχι μαλακιες...
σωστος ο παιχτης.ειμαι τυχερος που ο πατερας μου ειχε ορεξη να κανει χλμ και τρεχαμε λακωνια-σεφ για να δουμε θρυλοO Wilkins ειναι το μεγαλυτερο ονομα που επαιξε στην Ευρωπη, αλλά ο Ρου ηταν ο πιο ταλαντουχος αμερικανος μπασκετμπολιστας που επαιξε ποτε στα μερη μας.
Τυχεροι οσοι τον ειδαμε live να αγωνιζεται με την φοβερη και τοτε ομαδα του Ολυμπιακου.
Αν δεν ειχε το θεματακι με τις μπυρες, θα τον παρακολουθουσαμε μονο μεσω τηλεορασης στα nba all star games
Πρωταθλητη σ ολα τα σπορ παντοτινέ, βρες μου ένα σπορ που θα σαι πρωταθλητης φέτος
1-0 ρε με πεναλτυ ;)ακομα να καταλαβετε την τακτικη του Βαγγελη...
ψαχνεται να παρει το πρωταθλημα στις 5-6 πρωτες αγωνιστικες και μετα .......κονομαει...αυτος και οι τυποι με την σφουγγαριστρα του παρκε
ακομα να καταλαβετε την τακτικη του Βαγγελη...
ψαχνεται να παρει το πρωταθλημα στις 5-6 πρωτες αγωνιστικες και μετα .......κονομαει...αυτος και οι τυποι με την σφουγγαριστρα του παρκε
[size=20pt]ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ 7 ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ 80????? ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.paokmania.gr/media/k2/items/cache/1b80eae8ef877610b493cc11ec709c49_L.jpg?t=-62169984000[/img[/URL]]
[/quote]τι παει να πει ρε τυπε? αμα φας πολλες κιτρινες ειναι μουφα? ειδες το παιχνιδι? :think: :think: :think:
κλεμμενο πρωταθλημα οταν εισαι στο -6? και σε εχω κερδισει 4-0 στο καραισκακης? και εκει σας κλεψαμε