Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
τοση ωρα μας ελεγε ο παπαρας οτι μονο στην ελλαδα γραφουν για τον μητρογλου...του ποσταρω 20 λινκς απο εξωτερικο και σοβαρα σαιτ με ενα κλικ που πατησα στο γκουγκλ γιατι σε ολο τον κοσμο για τον μητρογλου γραφουν το τελευταιο διαστημα και μου αναφερει ενα σχολιο ενος παπαρα φιλαθλου της λιβερπουλ..φαντασου...

κι έχει -11 ψήφους από άλλους φιλάθλους της λίβερπουλ...
Είπαμε, μόνο ο φούφουτος ξέρει μπάλα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
κολλαει ο σερβερ του σαιτ με τις μαλακιες που μας αραδιασε ο φουφουτος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πρεπει να βρω ένα ποστ του αμα το βρω θα χεστούμε στα γέλια. Κατι τετοια γραφει και νομιζει οτι τον παιρνουμε στα σοβαρα επειδη βγαζει 3000 ευρω μεσα σε ενα λεπτο στην μονοπολη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
To βρηκα το μαργαριτάρι

εχεις δουλεψει περισσοτερο απο εμενα;;;;που;;; στο facebook;;;

Πηγαινε παρε κανα 50αρι απο την μαμα να βγαλεις την βδομαδα 28 χρονων και μετα πηγαινε να παιξεις...

Στην ηλικια σου 28 καθαριζα 2 χιλιαρικα με δουλεια 4 ημερων...Σχεση χρηματος-χρονου πουδεν θα δεις ποτε στην ζωη σου

Και οσο για κοιλιτσες στοκε επειδη τ αναφερεις συνεχεια, την πλακα μου κανω εδω μεσα..χαβαλε..

Δεν εχω παρει στα σοβαρα ενα site με πουτανες σ αντιθεση μ εσενα που προσπαθεις να ''χτισεις'' προσωπικοτητα εδω μεσα..

αντε τωρα να παρεις τρακα κανα 50αρι να την ''βγαλεις'' και μετα να κλαφτεις εδω επειδη εισαι ανεργος

:2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ελα μικρε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, έπειτα από συνάντηση που είχε στα μέσα της εβδομάδας ο Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Έκτορ Περάλτα.

Ο Σιμάο πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και οι οικονομικές απαιτήσεις του δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τους πράσινους.

Ο Μοζαμβικανός αμυντικός μέσος δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, σε περίπτωση, φυσικά, που ο πειραϊκός σύλλογος αποφασίσει να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του 24άχρονου ποδοσφαιριστή.

[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr[/size]/podosfairo/metagrafes-podosfairo/protathhke-kai-eksetazetai-o-simao.1792527.html]http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/protathhke-kai-eksetazetai-o-simao.1792527.html[/url]

ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΣΟ ΤΑ 15 ΕΚ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ηλιθιε ακου...κανονικα εγω με ζωα σαν εσενα δεν ασχολουμαι αλλα εισαι τυχερος και κανω μια εξαιρεση...
πιο βλακας από οσο εισαι εσυ πεθαίνεις...το νου σου..
λες σε καποιον ότι εκανε κιμηση ο θρυλος για σιμαο σε ρωτάει αυτος πως;και εσυ ποσταρεις ένα λινκ που όχι μονο λεει ότι δεν εκανε κινηση ο ολυμπιακος για σιμαο αλλα ο σιμαο για ολυμπιακο ,αλλα και ότι αν ΗΘΕΛΕ ο ολυμπιακος τον επαιρνε σβηστα...που σημαινει ότι δεν ασχοληθηκε καν (παροτι προσωπικα μου εκανε σαν παιχτης)
τψρα εσυ πως ερμηνευεις την κινηση του σιμαο προς ολυμπιακο σαν κινηση του ολυμπιακου στον σιμαο μονο εσυ μπορεις να γνωρίζεις και η αβυσσος που εχεις στην κουτρα σου...
αυτά και προκαταβολικα μην ονειρεύεσαι για τιποτα ανταλλαγη ιδεων...ξεκαθαρισα με ηλιθιους εχω σταματησει καμποσο καιρο να ασχολουμαι...
να΄σαι καλα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχαχαχα τον στολισε και ο Χριστιδης τωρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ηλιθιε ακου...κανονικα εγω με ζωα σαν εσενα δεν ασχολουμαι αλλα εισαι τυχερος και κανω μια εξαιρεση...
πιο βλακας από οσο εισαι εσυ πεθαίνεις...το νου σου..
λες σε καποιον ότι εκανε κιμηση ο θρυλος για σιμαο σε ρωτάει αυτος πως;και εσυ ποσταρεις ένα λινκ που όχι μονο λεει ότι δεν εκανε κινηση ο ολυμπιακος για σιμαο αλλα ο σιμαο για ολυμπιακο ,αλλα και ότι αν ΗΘΕΛΕ ο ολυμπιακος τον επαιρνε σβηστα...που σημαινει ότι δεν ασχοληθηκε καν (παροτι προσωπικα μου εκανε σαν παιχτης)
τψρα εσυ πως ερμηνευεις την κινηση του σιμαο προς ολυμπιακο σαν κινηση του ολυμπιακου στον σιμαο μονο εσυ μπορεις να γνωρίζεις και η αβυσσος που εχεις στην κουτρα σου...
αυτά και προκαταβολικα μην ονειρεύεσαι για τιποτα ανταλλαγη ιδεων...ξεκαθαρισα με ηλιθιους εχω σταματησει καμποσο καιρο να ασχολουμαι...
να΄σαι καλα...
σιγα μην εκανε και την Κοιμηση της Θεοτοκου  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα τον στολισε και ο Χριστιδης τωρα

ο χρηστιδης τυπε ειναι γιγαντας και παραδειγμα. καποτε ελεγε οτι δεν ειναι και κακο να βλεπουμε παιδικη πορνογραφια και κακως τους μπουζουριαζουνε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο χρηστιδης τυπε ειναι γιγαντας και παραδειγμα. καποτε ελεγε οτι δεν ειναι και κακο να βλεπουμε παιδικη πορνογραφια και κακως τους μπουζουριαζουνε.
Και εσυ καθεσαι και παιρνεις σοβαρα τι λεει ο χρηστιδης;ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν καταλαβε τι ειπε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Τι εγινε πουτανες της ευρωπης (ο χρηστης redmanftw σας χαρακτηρισε ετσι)....

εκλεισε στην μπαρτσα ο καγκουρας;;;;

απ οτι εμαθα εχει ραντεβου με γκουαρντιολα σημερα μοναστηρακι για σουβλακι κ συζητηση για μπαγερν..

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Τι εγινε πουτανες της ευρωπης (ο χρηστης redman σας χαρακτηρισε ετσι)....

εκλεισε στην μπαρτσα ο καγκουρας;;;;
Μεγαλυτερη πουτανα απο σένα δεν υπάρχει !φιλια στον ηλιοπουλο! :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376